Tajne marketinških agencija


10. - 12. 11. 2011. (četvrtak, petak, subota) // Zagreb, Hypo centar

::Ponuda za partnere

Ponuda za medijske, organizacijske i edukacije partnere

publika

Medijski partneri

Kako postati medijski partner? Prema odluci organizatora, medijski partneri koji u određenoj vrsti medija (tisak, web, TV ili radio) imaju veći doseg publike postaju: zlatni medijski (M1), te oni manjeg dosega: ostali medijski (M2).

Sa svim medijskim partnerima organizatori žele ostvariti kvalitetnu suradnju kroz medijsko partnerstvo kako bi najavili, pa i popratili Web::Strategiju kroz aktivnosti koje se mogu i dodatno "proporcionalno" prilagoditi mogućnostima medija:

 • samo zlatni medijski partneri - organizatori šalju nagradna pitanja sa ABC odgovorima za nagradnu igru "tko prvi točno odgovori" u kojoj medijski partner dijeli ukupno dvije besplatne kotizacije sa statusom "Nagrađeni" svojoj publici (prilagodljivo Vašim zahtjevima i idejama)
 • za web - (1) organizatori šalju pripremljene i sadržajno potpuno različite 4 sponzorirane vijesti prije konferencije i jednu nakon održavanja konferencije – najmanje jedna tjedno u mjesecu prije konferencije kroz Vaš vlastiti medij; (2) banner oglas (može u rotaciji) pri vrhu naslovnice web medija u periodu od barem mjesec dana prije konferencije
 • za tisak - objava vijesti u tiskanom izdanju na barem 1/2 stranice ISKLJUČIVO prije konferencije; (1) mjesečne tiskovine - u dva izdanja koja izlaze prije konferencije i jednom nakon; (2) tjedne tiskovine - u četiri izdanja prije konferencije i jedno nakon; (3) dnevne tiskovine – u 8 izdanja, dva puta tjedno, barem mjesec dana prije konferencije, te jednom nakon
 • za TV - (1) video intervju / prilog u trajanju od najmanje 20 minuta koji se prikazuje prije konferencije na video mediju sa barem dva konferencijska predavača ili članom programskog odbora; (2) video oglas / telop u trajanju od najmanje 5 sekundi, barem 3 puta dnevno mjesec dana prije konferencije
 • za radio - (1) radio intervju / prilog u trajanju od najmanje 20 minuta koji se pušta prije konferencije na radiju sa barem dva konferencijska predavača ili članom programskog odbora, te radio intervju / prilog sa dobitnicima Zlatne nagrade Web::Strategije nakon konferencije; (2) radijski oglas u trajanju od najmanje 10 sekundi, barem 3 puta dnevno mjesec dana prije konferencije

Za medijsku partnersku suradnju obratite se organizatorima konferencije.


Medijski partnerski paketi

 Sadržaj paketa
Zlatni medijski (M1) Ostali medijski (M2)
Vaš logotip na webu i brošuri @ -
Broj "pingvina" u dvorani  1 
 - 
Broj "pingvina" ispred dvorane 2 1
Spominjanje pri uvodnom govoru 1 -
Vaši promotivni pokloni @
@
Dobivate kotizacije "Novinar" 2 1

*Napomena: Organizatori samostalno odlučuju o kategoriji medijskog partnerskog paketa


Stručni medijski partneri

Medijski partneri, usko specijalizirani za naše područje, mogu se obratiti organizatorima konferencije za ulazak u kategoriju stručnih medijskih partnera, identično paketu zlatnog medijskog partnerstva (M1). Sve što navedeni paket uključuje možete vidjeti na ovim stranicama.


Regionalni medijski partneri - Srbija, BiH, Slovenija, ...Regionalna karta

Web::Strategija, s obzirom na jedinstveni sadržaj predavanja i publiku koja dolazi iz regije, ima i regionalni značaj za web zajednicu. Zato organizatori konferencije pozivaju sve regionalne medije iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, ali i šire, te predlažu regionalno medijsko partnerstvo, identično paketu zlatnog medijskog partnerstva (M1). Sve što navedeni paket uključuje možete vidjeti na ovim stranicama.

Za regionalno medijsko partnerstvo obratite se organizatorima konferencije.

 

Organizacijski i edukacijski partneri

Važnu zaslugu u organizaciji pripisujemo organizacijskim i edukacijskim partnerima koji su svojim znanjem, radom, mogućnostima, profesionalnošću i, naravno, dobrom voljom doprinijeli u stvaranju dosadašnjih nezaboravnih konferencija. Zahvaljujemo partnerima tj. prijateljima Web::Strategije na vremenu koje su utrošili u organizaciju konferencija i vjerujemo da Vam se partnerstvo s konferencijom isplatilo.

Vi kao organizacijski ili edukacijski partner možete sudjelovati u stvaranju konferencije tako što ustupite svoje usluge/proizvode prije ili na dan događanja, te time ostvarite mogućnost promocije Vaše tvrtke identičan paketu zlatnog medijskog partnerstva (M1). Sve što navedeni paket uključuje možete vidjeti na ovim stranicama.

Organizacijski i edukacijski partneri Web::Strategije do sada su omogućili:

 • stvaranje kreativnog dizajna,
 • vizualne grafičke elemente konferencije,
 • izradu web stranica,
 • izradu brošura (prijelom sadržaja i priprema za tisak),
 • izradu majici, kišobrana, vrećica, bedževa, upaljača, privjeska, etui za posjetnice (vizitke)
 • izradu banner oglasa za web,
 • izradu oglasa za tisak,
 • tisak brošura, promotivnih sadržaja
 • tisak Zlatnih nagrada Web::Strategije,
 • posluživanje pića i hrane, konobara,
 • poklone za nagradnu igru (smještaji na moru, bonovi za oglašavanje na web portalima, masaže i fitness za poslovne ljude, poslovne edukacije, umjetničke zidne slike, ...),
 • obrazovanje djelatnika ili partnera organizatora, 
 • osiguranje prostora, itd.

Za organizacijsko ili edukacijsko partnerstvo obratite se organizatorima konferencije.

 Web::Strategija 12 - Tajne marketinških agencija

Ovdje je registracija sudionika !!! :-)

NovostiDobitnici Web marketing kampanje 2011

14.11.2011.

I ove godine su dodjeljene tri naprestižnije nagrade za web-oglašavanje u regiji - onima koji ih zaslužuju - najboljima od najboljih, crème de la crème online oglašavanja.

Više...

Održan prvi dan WS12

11.11.2011.

Zahvaljujemo svim sudionicima koji su uveličali prvi dan Web::Strategije 12 i time po 12. puta pokazali svojom prisutnošću važnost ovog događanja za web-zajednicu ne samo u Zagrebu, ne samo u Hrvatskoj, već i cijeloj regiji.

Više...

Tko sve dolazi na WS12?

03.11.2011.

Uglavnom kako Web::Strategija 12 već tradiocionalnu okuplja samo crème de la crème iz regije, bitno je istaknuti najvažnije sudionike ovogodišnje konferencije o web-oglašavanju. Što se tiće broja posjetitelja, naglašavamo da je samo jučer (srijeda) popunjeno registracijama 26% sjedećih mjesta u najvećoj dvorani Hypo centra na katu te da uskoro zatvaramo registraciju sudionika.

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI SPONZORI

VirtusDizajn
CPP Domain.ME
 

 

BRONČANI SPONZOR

 escape
   

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

iDEA studio
Timgraf_Media
   Refleksoterapija_Flatz
 OH!
 uklanjanjevirusa.com  World_Class
Foto_Svijet
SiteStudio
Mozaik grupa - Hypo centar
Eversys v1.1
Web Marketing Akademija - WMA
Falkensteiner_Hotels_Residences  Cedevita_GO!
 

 


 ZLATNI MEDIJSKI 

VIDI Monitor.hr
Rep.hr  net.hr
Jutarnji.hr
LIDER  

 

STRUČNI MEDIJSKI

ETARGET Hrvatska
Etarget_Hrvatska

 

MAKSI

 
REGIONALNI MEDIJSKI

ETARGET Srbija
Etarget_Srbija
 

ZepterADS