Tajne marketinških agencija


10. - 12. 11. 2011. (četvrtak, petak, subota) // Zagreb, Hypo centar

::Predavači

Predavanja na konferenciji za web oglašavanje

Saznajte ovdje tko će Vas sve dočekati ove godine iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Crne Gore na pozornici najvećeg regionalnog događaja za online oglašavanje - Web::Strategije 12 - Tajne marketinških agencija.

 

Vedran Bajer 

Predavanje: Kako promjena marketing mixa utjece na ostvarivanje marketinskih ciljeva?

Vedran BajerRođen u sedamdesetima, gospodin Bajer završio je grafički fakultet 2002. godine i kratko vrijeme se bavio strukom jer, kaže, privlačnije su mu bile nepoznate stvari. Tako je i danas. Nakon skoro pet godina rada provedenih u kompaniji koja je svoje poslovanje bazirala skoro u potpunosti na webu (Tau on-line d.o.o. i subsidijari) odlučio se okrenuti novim izazovima i neistraženom području.

Vedran radi u novootvorenom regionalnom Google uredu, a tvrdi da mu kuhanje i nove tehnologije prilično dobro leže. 

 

Miloje Sekulić

Predavanje: Poslovanje po "Puzzle principu" 

Miloje SekulićMiloje je za­vr­šio post­di­plo­mske specijalističke studije na progra­mu Elek­tron­sko po­slo­va­nje na Fakultetu organizacionih nauka u Be­o­gradu, po­sle­di­plom­ske stu­di­je "Sa­vre­me­no po­slo­va­nje i glo­bal­ne ra­ču­nar­ske mre­že" na Alternativnoj akademskoj obrazovnoj mreži (AAOM), Londonsku školu za odnose sa javnošću (LSPR), na kojoj danas predaje E-PR u regionu, i više obu­ka iz obla­sti menadžmenta, mar­ke­tin­ga i PR-a.

U januaru 2004. "Internet klub" mu je dodelio priznanje „Internet domaćin" ocenivši da je dao najveći doprinos popularizaciji primene interneta u Srbiji. U decembru 2006. Društvo Srbije za odnose sa javnošću dodelilo mu je pohvalu za doprinos promociji struke. Povremeno predaje na seminarima i konferencijama i učestvuje naokruglim stolovima. Ra­dio je u Sek­to­ru za ino-po­slo­ve i mar­ke­ting CIP-a. Paralelno sa tim, tokom bo­ga­te no­vi­nar­ske ka­ri­je­re u ma­ga­zi­ni­ma Eks­klu­ziv, Ži­ca, COM i Eko­no­mist svo­jim tek­sto­vi­ma po­pu­la­ri­zu­je prime­nu In­ter­ne­ta u po­slo­va­nju i ži­vo­tu. Želju za pisanjem godinama je zadovoljavao na kolektivnim ili korporativnim blogovima.

Od 1. februara 2007. direktor je Sektora za online PR u agenciji McCann Erickson Public Relations. Radeći za kompanije Coca-Cola, Carlsberg, Telenor, Toshiba, HP, Eurobank EFG, Tigar, MK Group, Bambi-Banat i mnoge druge postavio je temelj E-PR struke u Srbiji. Dobitnik je tri PRiznanja za E-PR kampanje koje je radio u agenciji. Od maja 2009. radi i kao direktor online izdavaštva u firmi Futuremedia.

Miloje je di­plo­mi­ra­ni in­že­njer i no­vi­nar, član Udruženja poslovnih konsultanata Srbije (UPKS), Nezavisnog udruženja novinara (NUNS) i Društva Srbije za odnose sa javnošću. Jedan od osnivača Srpske asocijacije menadžera (SAM), te od 1. marta 2011. radi kao samostalni Internet i poslovni konsultant u okviru svoje Internet agencije.  

 

Ilija Brajković

Predavanje: Kvalitetan nastup na društvenim mrežama - od A do Ž

Ilija BrajkovićVeć nekoliko godina aktivan na internetskoj sceni, a posljednje dvije godine se aktivno posvetio društvenim mrežama. U duši geek, ali život ga odnio i nešto u čemu još više uživa. Radio kao community manager za najpoznatiji hrvatski startup ShoutEm gdje je upravljao zajednicom sastavljenom od korisnika iz svih krajeva svijeta.

Nakon završenog studija aktivno se posvetio internet marketingu, pogotovo društvenim mrežama, te pomaže tvrtkama prepoznati nove načine komunikacije sa kupcima. Kao vanjski suradnik radio za tvrtke poput Microsoft Hrvatska, Cro Yachting, Euroclub, Zabranjeno pušenje... Uživa čitati poslovnu i marketinšku literaturu, a životni cilj mu je postići što veću produktivnost uz konstantno praćenje društvenih mreža (nemoguće). Obožava druženja i geekovske susrete. Organizira splitski tweetup i splitsku ITPRO user grupu. Tehnološki blog mu je proglašen jednim od 50 najutjecajnijih blogova povezanih sa Microsoftom. Dobio posebno priznanje Microsofta "Microsoft Most Valuable Professional" za izuzetan doprinos Microsoftovoj zajednici. 


Ana Jovanović

Predavanje: Društveni mediji - društveni fenomen! 

Ana JovanovićAna je suosnivač i izvršni direktor Krojača (www.krojac.com), kompanije posvećene web dizajnu i razvoju internet poslovanja, a od 2010. godine i obrazovanju, osnivanjem Krojačeve škole web dizajna (www.krojacevaskola.com). Krojač je realizovao više od 200 web projekata za najznačajnije srpske kompanije i dobitnik je uglednih nagrada i priznanja stručne javnosti koje se dodeljuju u ovoj oblasti.

Za Anu je poznato da uživa u izazovima, razvoju i postavljanju biznisa, osmišljavanju i primeni poslovnih strategija.

Od strane holandske državne Organizacije za razvoj (SNV) angažovana je kao stručni konsultant za primenu autorskog koncepta projekta tematskog eShop-a na područje regiona, član SWOT tima za razvoj konkurentnosti turističkog proizvoda na Balkanu, savetnik i trener za razvoj biznisa, uspešan nastup na internetu, marketing i PR.

Uvrštena je u deset najboljih mladih preduzetnika Beograda 2007, dobitnica nagrade Cvet uspeha za Ženu zmaja 2009 i proglašena za Biznis damu Srbije 2010. Izazov u kojem trenutno uživa je vođenje Krojačeve škole web dizajna, kao i pokretanje kompanijskog odeljenja za razvoj aplikacija. 


Miroslav Varga

Predavanje: Mikrokonverzije ili odgođena kupnja - kada Vaša stranica vrijedi zlata, ali Vi to ne vidite

Gospodin Varga je cijelo vrijeme studija i radne karijere bio fasciniran računalima i njihovim mogućnostima. Iskustva ima u radu s CAD/CAM aplikacijama, matematičkim i web aplikacijama. Apsolvirao je dva poslijediplomska studija i danas radi kao SEM profesionalac u tvrtki Escape iz Osijeka.

Ovaj iskusni osječanin ima bogato iskustvo vezano uz Internet, a poglavito u područjima integriranja on-line i off-line odziva internetskih marketinških kampanji.

Miroslavovo rješenje, koje je zaslužila tvrtka Escape, na 4. Web::Strategiji je nagrađeno Zlatnom nagradom Web::Strategije (kategorija: Zlatna web marketing kampanja za 2008. godinu). Početkom 2010. godine, kao predavač na Web::Strategiji 7 osvaja i drugo mjesto među najbolje ocijenjenim predavačima po glasovima publike s konferencije. Svoje sposobnosti ponovno je potvrdio kada je na Web::Strategiji osobno nagrađen u 6. mjesecu 2010. za najbolje poslovno-kreativno rješenje pod nazivom "Vanity". Za to rješenje je također dobio Zlatnu nagradu Web::Strategije u kategoriji za doprinos i inovaciju u Web poslovanju 2010.

Na kraju, možda nije bitno, ali kako je proglašen najboljim od svih predavača Web::Strategije 9 - Oglašavanje je OUT!, programski odbor Web::Strategije 12 nije imao srca uskratiti ovogodišnju publiku za njegovo predavanje.

Zavalite se i uživajte!

 

Ana Mirković

Predavanje: Društveni mediji - društveni fenomen!

Ana Mirković Ana je diplomirana psihološkinja, zaposlena u preduzeću za kreativne komunikacije "Razor" d.o.o. na poziciji direktora za komunikaciju s klijentima. Komunikaciju je proučavala kroz osnovne studije psihologije, specijalističke kurseve i profesionalnu karijeru, tokom koje je učestvovala u kreiranju i realizaciji velikog broja komunikacijskih strategija i advertajzing i PR kampanja (Filip Cepter, Unicef, Vlada Republike Srbije, Ministarstvo omladine i sporta, Fruvita, Certus, Harvard klub Srbije, US Aid, Skupština grada Beograda, Sekopak, BusPlus i mnogi drugi).

Ana je predavač iz oblasti komunikacije, odnosa sa javnošću i interne i digitalne komunikacije na Programu ILM (Institute for Leadership and Management, London). Stručni je saradnik velikog broja organizacija koje se bave komunikacijama, odnosima sa javnošću i medijima. 

Pročitajte i intervju s njom - Ana Mirković: Verbalna, neverbalna i digitalna komunikacija


Siniša Gavrilović

Predavanje: Tko se boji Pande još? 

Siniša Gavrilović Gosp. Gavrilović je poznati stručnjak za internetski marketing i internetske medije sa prethodnih Web::Strategija, predavač s najviše održanih seminara i radionica Web::Edukacije, te čest gost na televizijama kada je riječ o internetskom marketingu. Ne svojom krivnjom, svrstao se među najbolje ocijenjenim predavačima od dosadašnje publike ove konferencije.

Svoje znanje i iskustvo stekao višegodišnjim eksperimentiranjem marketinških tehnika na internetu, usvajanjem znanja američkih web stručnjaka, te je iskustvo stekao kroz provođenje niza SEO marketinških kampanja u Hrvatskoj (npr. za 24sata.hr) što i danas radi. Osim što već preko godinu dana grčevito drži poziciju nadzornika ocjenjivačkog odbora Zlatne nagrade Web::Strategije, privatno je Siniša građanin grada Zagreba, te je sretno oženjen i otac je hrabrog sina.

Ove godine je postao i član stručnog odbora za dodjelu VIDI WEB TOP 100 nagrada, a na Web::Strategiji 12 očekujemo njegovo predavanje među TOP5 predavačima (ocjenjenima prema glasovima publike). Ali samo ako neće imati tremu.

Zavalite se i uživajte!

 

Vice Božić

Predavanje: ONLINE+OFFLINE ili zašto je integracija dobitna kombinacija 

Vice BožićStručnjak za online oglašavanje, društvene medije i digitalni marketing sa više od deset godina agencijskog iskustva. Trenutno radi kao kreativni direktor i vodi odjel digitalnog marketinga u agenciji Luminus Creative. Prijašnje pozicije uključuju rad u agencijama Imago, Omnicom Media Grupa, Bruketa&Žinić OM i drugima. Tijekom karijere radio na brojnim nagrađivanim digitalnim i integriranim kampanjama za najveće lokalne, regionalne i internacionalne klijente kao što su Unilever, Toyota, Sony Ericsson, MTV, Fujitsu Siemens, McDonalds, Visa, Wrigley, Coca-Cola, T-Com, Atlantic Grupa, Podravka, Europapress Holding i drugi. Osim svakodnevnog rada sa klijentima, aktivno sudjeluje u razvoju digitalnog tržišta u Hrvatskoj, veliki je zagovornik inovativnih komunikacijskih rješenja i veće integracije onlinea i offlinea.

Živi u nadi da će jednog dana budžeti za online u Hrvatskoj biti veći od budžeta za TV oglašavanje. 

 

 

Sanja Vale

Predavanje: Kralj internetskog oglašavanja - dobri stari banner

Sanja ValeSanja radi kao voditelj projekata u digitalnoj agenciji Gingernet gdje je zadužena za kreiranje i provedbu digitalnih strategija i kampanja za klijente poput Hrvatskog Telekoma, bonbona, INA-e, TDR-a i drugih.

Internetskim marketingom se bavi od 2006. godine, a iskustvo je stekla radom u adriatica.net-u gdje je radila na poziciji online marketing specijalista, te potom voditelja web projekata, od kuda je kasnije prešla u Index.hr na poziciju voditelja prodaje. Sanja je također i suvlasnica tvrtke u čijem je vlasništvu uspješan portal i web shop Fitness.com.hr te pokretačica projekta Refresh.hr.

Završila je Američku školu za management i tehnologiju u Dubrovniku 2007. godine, a trenutačno završava poslijediplomski studij marketing menadžmenta na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. 

 


Bojan Bajgorić Šantić  

Predavanje: Web::Report by Rep.hr

Bojan Bajgorić Šantić, Rep.hr

Bojan je diplomirao na smjeru Financije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a između ostalih obavljao je i posao zamjenika urednika web izdanja Business.hr-a u kojem je stekao novinarsko i uredničko iskustvo.

Krajem 2008. godine s partnerima osniva tvrtku i pokreće IT job i news portal Rep.hr koji je u početku objavljivao vijesti i oglase za posao iz IT-a i ekonomije, da bi se s vremenom isključivo posvetio IT branši.

Kroz ranije poslove i kroz posao na svom portalu, stekao je iskustvo u području hrvatskog Internet tržišta, tržištu poslova na Internetu, marketingu, PR-u i poduzetništvu.

U sklopu portala pokrenuo je i ciklus predavanja o IT poslovima na FER-u na kojima studentima dovodi zaposlenike raznih tvrtki kako bi ih upoznao s svijetom rada. 

 


Vuksan Rajković    

Predavanje: Kako promovisati domen? 

Vuksan Rajković

Vuksan Rajkovic radi u Odeljenju za unapredjenje poslovanja (Business Development) kompanije doMEn d.o.o., Agenta registracije crnogorskog državnog domena. Registru se pridruzio 2009. godine i to Odeljenju za prodaju i Marketing. Od tada je redovni ucesnik ICANN konferencija, a drzao je predavanja na teme o upravljanju TLD-jem i unapredjenju onljan brenda na raznim seminarima, ukljucujuci Infofest u Crnoj Gori, WebIT Expo u Bugarskoj i Medjunarodnu konferenciju za registre i registrare drzavnih domena Centralne i Istocne Evrope.

Njegov posao obuhvata koordinaciju rada sa registrarima (kompanijama koje nude domene krajnjem korisniku), kreiranje marketinskih programa i onlajn sadrzaja. Glavna podrucja interesovanja predavaca jesu marketing putem drustvenih medija i internet uprava. Citalac je tehnoloskih blogova i pobornik koriscenja mobilnih aplikacija, drstvenih mreza i uopste svega "onlajn" sto doprinosi brzem i ispunjenijem zivotu.

Prije .ME Registra radio je kao prevodliac i profesor engleskog jezika u Centru za strane jezike UDG u Crnoj Gori. 

 

Krešimir Dominić 

Predavanje: Prelijte kampanju iz društvenih medija u stvarni svijet 

Krešimir DominićKrešimir je account direktor u PR i event agenciji Abrakadabra integrirane komunikacije i partner u social media agenciji PingPong dvosmjerne komunikacije. U Abrakadabri je od početka i vodio je brojne kampanje u Hrvatskoj i regiji za klijente kao što su Nokia, Visa, Procter&Gamble (Old Spice, Pampers, Pantene, Wella Pro Series), Pernod Ricard (Chivas, Martell, Ballantine's) i Colliers International.

Uz portfelj ključnih klijenata koje vodi uz strpljivost ledenjaka u agenciji je zadužen za prodaju, a organizacija poslovnih procesa mu je srednje ime.

Najdraža stvar na svijetu osim sviranja gitare su mu prodajne prezentacije i predavanja na privatnim školama i konferencijama. Omiljene teme su mu poslovni aspekt PR agencija, odnosi raznih agencija u digitalnom svijetu, kako prodati PR i društvene mreže klijentima te kako pronaći i zaposliti najbolje PR-ovce. 

 

Nenad Vukušić 

Predavanje: Danas je svatko copywriter ili Copywriting je mrtav, živio copywriting

 Nenad VukušićNenad je studirao masovne medije i englesku književnost na Sheffiled Hallam University u Velikoj Britaniji, potom produkciju na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu ali diplomirao nije ništa. Zato je postao jedan od najboljih hrvatskih copywritera.

Surađivao je i radio za gotovo sve hrvatske agencije: Brukete&Žinić, Da!, Katapult, Bunch, Logic Marketing, TF marketing, Laboratorium, Nukleus, pa čak i za Imago i Digitel. Njegovi radovi osvajali su zvona sa Festa, Grand Prixe sa MIAF-a i Best billboarde na Outwardu, pa čak i Art Directors Club i Porine.

Njegov britak i jednostavan stil pisanja vrlo je prepoznatljiv na hrvatskoj digitalnoj sceni, a na svojem predavanju će vam objasniti zašto vam je, u vrijeme kad su baš svi copywriteri, uopće potreban copywriter. 

Napomena Web::Strategije: Ne propustite ovo predavanje!

 

Simon Meglič

Predavanje: Kako efikasno raditi PR putem emaila? 

Simon je jedan od vodećih slovenskih web-stručnjaka za usability, UX (eng. user experience), GUI (eng. Graphic User Interface) i e-mail marketing. Ujedno je i magistar znanosti u području računalnih znanosti te je diplomirao na ekonomiji. 

Mr. sc. Simon Meglič je direktor firme ePrvak koja se bavi email marketingom i optimizacijom za user experience. Iza sebe ima 8 godina iskustva u web-marketingu i upravljanju kompleksnim internetskim projektima kao što su: Potovanje.si, Kompas.si, Lastminutecenter.si, slovenski Adriatica.net, ...

 

 

Marijeta Duvnjak

Predavanje: Dokazat ću Vam da "TO" funkcionira!

Marijeta Duvnjak, direktorica marketinga BIPA-e, firme koja pripada grupaciji REWE GROUP HRVATSKA. Nakon iskustva u području marketinga u privatnoj firmi odlučila se pridružiti korporaciji.

Unutar razvoja oglašavačke strategije izborila se za značajan postotak ulaganja u web-medije, između ostalog i u društvene mreže te polučila uspjeh koji je rezultirao povećanjem brand awareness-a i same prodaje te time otvorio vrata za nova i deferenciranija ulaganja u web medije. 

Njeno predavanje biti će case study vezan uz primjenu društvenih medija u marketinškoj kampanji drogerije BIPA.

 

Luka Abrus

Predavanje: HotHot - platforma za lokalno oglašavanje

Luka je direktor tvrtke Pet Minuta koja se bavi izradom mobilnih aplikacija te naprednih multimedijalnih rješenja. Kolumnist je časopisa Mreža, autor mnogobrojnih stručnih informatičkih članaka te tri knjige.

Prethodna je iskustva skupljao radeći u programerskim timovima te kao stručnjak za tehnologiju u Microsoftu.

Inače, Luka usko surađuje s domaćim i stranim klijentima osmišljavajući mobilne strategije i rješenja.  Na konferenciji ovoj Web::Strategiji 12 moći ćete uživo porazgovarati s Lukom i dobiti par savjeta za mobilno oglašavanje Vaše ponude. Iskoristite priliku!

 

Diego Perez Tenessa Deblock 

Predavanje: HotHot - platforma za lokalno oglašavanje 

Director of CEM and New Biz in Business Marketing of T-HT. Born in Mexico from a Dutch-French mother and a Spanish father, lawyer by occupation, IESE MBA. Diego has worked in various countries in Latin America, Morrocco, multiple countries in Europe for IT companies, cement industry, breweries and finally for the Telco sector where he has now accumulated 12 years.

His telco experience includes Telefonica, Vodafone and T-HT. Most outstanding projects in Telefonica include redesigned distribution model, in Vodafone redesigned commercial browsing proposition and in T-HT push of the penetration of ADSL and MAXtv reaching to today's leadership. Hi current top bet today - HotHot. 

 

Igor Vuksanović

Predavanje: Djelomice promjenjivo 

On nije marketinški guru koji će citirati odlomke iz udžbenika. Igor je mladi dubrovački poduzetnik specijaliziran za uvođenje uzbudljivih promjena u području web rješenja za poslovne korisnike. Suvlasnik je software-a za produkcijske kuće (Production Path) i idejni začetnik višestruko nagrađivanog onlineknjigovodstva za moderne poduzetnike (CPP).

U svom predavanju "Djelomice promjenjivo" otkrit će kako IT industrija "maltretira" čitavi poslovni svijet i od nas stvara tehnopate.


Web::Strategija 12 - Tajne marketinških agencija

Ovdje je registracija sudionika !!! :-)

NovostiDobitnici Web marketing kampanje 2011

14.11.2011.

I ove godine su dodjeljene tri naprestižnije nagrade za web-oglašavanje u regiji - onima koji ih zaslužuju - najboljima od najboljih, crème de la crème online oglašavanja.

Više...

Održan prvi dan WS12

11.11.2011.

Zahvaljujemo svim sudionicima koji su uveličali prvi dan Web::Strategije 12 i time po 12. puta pokazali svojom prisutnošću važnost ovog događanja za web-zajednicu ne samo u Zagrebu, ne samo u Hrvatskoj, već i cijeloj regiji.

Više...

Tko sve dolazi na WS12?

03.11.2011.

Uglavnom kako Web::Strategija 12 već tradiocionalnu okuplja samo crème de la crème iz regije, bitno je istaknuti najvažnije sudionike ovogodišnje konferencije o web-oglašavanju. Što se tiće broja posjetitelja, naglašavamo da je samo jučer (srijeda) popunjeno registracijama 26% sjedećih mjesta u najvećoj dvorani Hypo centra na katu te da uskoro zatvaramo registraciju sudionika.

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI SPONZORI

VirtusDizajn
CPP Domain.ME
 

 

BRONČANI SPONZOR

 escape
   

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

iDEA studio
Timgraf_Media
   Refleksoterapija_Flatz
 OH!
 uklanjanjevirusa.com  World_Class
Foto_Svijet
SiteStudio
Mozaik grupa - Hypo centar
Eversys v1.1
Web Marketing Akademija - WMA
Falkensteiner_Hotels_Residences  Cedevita_GO!
 

 


 ZLATNI MEDIJSKI 

VIDI Monitor.hr
Rep.hr  net.hr
Jutarnji.hr
LIDER  

 

STRUČNI MEDIJSKI

ETARGET Hrvatska
Etarget_Hrvatska

 

MAKSI

 
REGIONALNI MEDIJSKI

ETARGET Srbija
Etarget_Srbija
 

ZepterADS