Tajne marketinških agencija


10. - 12. 11. 2011. (četvrtak, petak, subota) // Zagreb, Hypo centar

::Program

Program Web::Strategije 12

Programski i organizacijski odbor, u suradnji s Web::Edukacijom, pripremili su Vam i dvanaesti edukativni program Web::Strategije za sve koji žele unaprijediti svoje znanje o nečemu što jedni zovu digitalni marketing, drugi online oglašavanje, treći internetski marketing, četvrti...

Ako trebate savjet organizatora - ne propustite niti jedno predavanje. Dakle - ništa! Dokazani regionalni TOP5 predavači (Srbija, Hrvatska, Slovenija, BiH, Crna Gora) te odlične ocijene publike za ranije uspješno održane radionice/seminara dokaz su tri dana vrhunskih predavanja o internetskom marketingu, a koja nećete dobiti nigdje drugdje u regiji, pokazatelj su kako Web::Strategija 12 okuplja samo crème de la crème iz regije.

Sva tri dana Web::Strategije 12 održavaju se u Hypo centru - Zagreb, Slavonska avenija 6.

 

1. dan (četvrtak, 10.11.2011.)

8:00 1h
Akreditiranje uz osmijeh, mingling, kafenisanje, ...
9:00
20"
Otvorenje tajnovite Web::Strategije 12
9:20 10"
Uvodna riječ - Aleksandra Đermanović, predsjednica programskog odbora
9:30 30" D. Bruketa & N. Žinić: Dobre i loše reklamne kampanje 
10:00
20"
Miloje Sekulić: Poslovanje po "Puzzle principu" 
10:20 10"
Bojan Bajgorić Šantić: Web::Report by Rep.hr 
10:30 20"
Igor Vuksanović: Djelomice promjenjivo (CPP)*
10:50
20"
Prva pauza za piće i druženje
11:10
20"
Diego Perez Tenessa Deblock & Luka Abrus: HotHot - platforma za lokalno oglašavanje (Pet minuta)*
11:30 20"
Ilija Brajković: Kvalitetan nastup na društvenim mrežama - od A do Ž 
11:50 20" Nenad Vukušić: Danas je svatko copywriter
12:10 20"
Sanja Vale: Kralj internetskog oglašavanja - dobri stari banner
12:30
20"
Simon Meglić: Kako efikasno raditi PR putem emaila?  
12:50 20" Svečana dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije (uživo :)
13:10 50" Ručak - samo za gladne i žedne
14:00 40" Panel rasprava: Kako u 2012. ulagati u online i offline oglašavanje?
Moderatorica: Ida Pandur
14:40 20" Vice Božić: ONLINE+OFFLINE ili zašto je integracija dobitna kombinacija?
15:00 20" Vuksan Rajković: Kako promovisati domen? (domen.ME)*
15:20
20"
Miroslav Varga: Mikrokonverzije - kada web stranica vrijedi zlata, a to ne vidite 
15:40 20" Vedran Bajer: Utjecaj marketing mixa na ostvarivanje marketinških ciljeva
16:00 20" Siniša Gavrilović: Tko se boji Pande još? 
16:20 20"
Druga pauza za piće i druženje
16:40 20" Ana M. & Ana J.: Društveni mediji - društveni fenomen! 
17:00 20" Krešimir Dominić: Prelijte kampanju iz društvenih medija u stvarni svijet 
17:20 30" Marijeta Duvnjak: Dokazat ću Vam da "TO" funkcionira!
17:50 10" Zabavna igra za sudionike
18:00
Kraj konferencije i početak jedne nove online kampanje

Napomena: Organizator zadržava pravo izmjene programa u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. Zvijezdicom su označena sponzorirana predavanja.

Gdje se mogu prijaviti za 1. dan? Ovdje - ONLINE REGISTRACIJA

Proučite i popuste za sva tri dana.

 

2. dan (petak, 11.11.2011.)

Drugog dana, u suradnji s Web::Edukacijom, pripremamo Vam dvije edukacije.

Nazivi edukacija 2. dana
Predavač Vrijeme
Google Adwords
Miroslav Varga, Osijek
09-14
SEO seminar
Siniša Gavrilović, Zagreb
14-19

 

  • Google Adwords seminar - Jutarnja edukacija je o upravljanju kontekstualnom oglašivačkom kampanjom (Google AdWords oglasi) - koja ima za cilj naučiti Vas kako povećati posjećenosti Vaših web stranica putem kontekstualnih oglasa. Vjerujemo da ćete naučena znanja moći primijeniti i u Etarget mreži - organizacijskog partnera ove Web::Strategije. Pogledajte ocjene polaznika prethodno održane Google Adwords radionice istog predavača, te ne zaboravite da je predavač ove edukacije ušao među TOP5 predavače dosadašnjih Web::Strategija (prema anonimnim ocijenama publike). Ujedno je i prva fizička osoba u povijesti koja je postala dobitnik Zlatne nagrade Web::Strategije.

  • SEO seminar - Druga edukacija će Vam objasniti kako pak možete povećati posjećenost Vaših web stranica primjenom SEO tehnika optimizacije. SEO je u svijetu postao nezaobilazan dio internetskog marketinga. Vani je konkurencija oštra. No kod nas je u povojima i malo je marketinških agencija koje uopće imaju ekspertizu za SEO, a kamoli da ju mogu ponuditi na tržištu. Predavač ovog SEO seminara je rangirani TOP5 predavač prema anonimnom glasovanju dosadašnjih publika Web::Strategija.

Ove obje edukacije za sve one koji se ubuduće žele izdvojiti od ostalih "stručnjaka" poznavanjem pravih online alata za vođenje isplativog internetskog marketinga.

Gdje se mogu prijaviti za 2. dan? Ovdje - ONLINE REGISTRACIJA

Proučite i popuste za sva tri dana.

 

3. dan (subota, 12.11.2011.)

Trećeg dana, u neradnu subotu, pripremili smo ponovno najposjećeniji i najčešće održavaniji seminar Web::Edukacije o vođenju marketinških kampanji na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, ...) te specifičnim zakonitostima koje tu vladaju. Nadalje, tu je i Quad Session Experience. No idemo po redu...

Naziv edukacije 3. dana
Predavač Vrijeme
Druminar (Facebook, Twitter)
Davor Runje, Željko Riha
11-16

 

  • Druminar (skraćeno od DRUštveno-Marketinški semINAR) - Ono što je važno napomenuti i za ovaj seminar jesu predavači koji su jedni od najbolje ocijenjenih predavača dosadašnjih Web::Strategija (klasificirani su u kateogriji - TOP5). Zato ćete puno lakše u njihovom ugodnom društvu proći kroz sve bitne aspekte vođenja online kampanji na popularnim društvenim medijima - Facebook-u i Twitter-u.

Iskoristite društvene mreže i medije kako bi radili u Vašu korist. U tome će Vam pomoći seminar Druminar, a za opuštanje i zabavu ne zaboravite da smo pripremili Quad Session Experience...

Quad Session Experience

Quad Session Experience 
Što je to? Quad Session Experience je vožnja i zatim druženje za ručkom 3. dana konferencije s odabranim predavačima "Web::Strategije 12 - Tajne marketinških agencija". Quad Session je samo za sudionike konferencije!
Zašto? Quad Session Experience je „civiliziranija" verzija svima poznatog Camel Trophy-ja. Kroz šumu, preko livada i potoka, makadamom, cestom, ... Jednostavno – nema pravila niti prepreka. Za samo 10-tak minuta od centra Zagreba, već se prolazi po Savskom nasipu duž toka rijeke, prolazeći uz mnoga mala jezera i rukavce.
Kuda i kako? Najbolji četverocikli (quad) u klasi sa svim mogućnostima (Can-Am OUTLANDER MAX XT 400 i 650), bit će potpuno pod Vašom kontrolom i provest će Vas tamo gdje ni pješice ne biste krenuli. A vođeni stručnim vodičem, iskušat ćete čemu zaista služi „4x4" i kakve sve prepreke može prijeći.
Termin održavanja: 12.11.2011 (subota), 11 h - 16 h
Napomena: Ovisno o broju prijavljenih za Quad Session moguć je i raniji početak te podjela grupa (2 grupe).
Trajanje vožnje: 3 sata (120 minuta)
Tema: Nakon pejzažne vožnje, blata, snage okretnosti i adrenalinske avanture slijedi okrijepa uz ručak i druženje s odabranim predavačima konferencije "Web::Strategija 12 – Tajne marketinških agencija".
Ruta: Sava - Zapad (Savski nasip); 30 km
Sjedala: Na jednom Quad-u sjede dvije osobe. Postoji mogućnost dogovora da sami sjedite i upravljate Quad-om (uz nadoplatu)
Max. broj osoba u grupi: 10
Min. broj potrebnih prijava: 5
Cijena: samo 400,00 kn/po osobi (+PDV)
Što je sve uračunato u cijenu?
  • vožnja najboljim četverociklom (dvosjed) u svojoj klasi
  • stručni vodić (na zasebnom Quadu)
  • sva oprema za sudionike u svim veličinama (kacige, windbreaker jakne, hlače, rukavice)
  • animacijske igre
  • ručak i networking s odabranim predavačima Web::Strategije
Što ponijeti? Svi sudionici opremljeni su svime što im treba da bi mogli u potpunosti uživati u jedinstvenim krajolicima, bez obzira na vremenske prilike i doba godine.

 

Gdje se mogu prijaviti za 3. dan? Ovdje - ONLINE REGISTRACIJA

Proučite i popuste za sva tri dana.

 

Webinari

Webinari su online seminari koji se održavaju na webu, a Vi učite uživo od predavača putem interneta. Suradnja Web::Strategije i Cognite se nastavlja. Evo što smo tematski pripremili za sve zainteresirane sudionike:

  • SEO tečaj (eng. Search Engine Optimization) - na rasporedu je od 29.11. kada ćete moći učiti kako poboljšati poziciju Vaših web stranica. U program su uključena 3 termina online predavanja uživo u trajanju od šest školskih sati. Osim pristupa predavanjima uživo, polaznici će dobiti tromjesečni pristup snimci predavanja, primjere i zadatke korištene na predavanjima radi kasnijeg samostalnog rada, uz mogućnost komunikacije s mentorom online. Saznaj više...

Gdje se mogu prijaviti za webinare? Registraciju za webinare možete učiniti na stranicama tvrtke Cognita ili ovdje na stranicama Web::Strategije uz prigodan popust od 10% - ONLINE REGISTRACIJA

Saznajte i cijenu kotizacije za svaki webinar.


Web::Strategija 12 - Tajne marketinških agencija

Ovdje je registracija sudionika !!! :-)

NovostiDobitnici Web marketing kampanje 2011

14.11.2011.

I ove godine su dodjeljene tri naprestižnije nagrade za web-oglašavanje u regiji - onima koji ih zaslužuju - najboljima od najboljih, crème de la crème online oglašavanja.

Više...

Održan prvi dan WS12

11.11.2011.

Zahvaljujemo svim sudionicima koji su uveličali prvi dan Web::Strategije 12 i time po 12. puta pokazali svojom prisutnošću važnost ovog događanja za web-zajednicu ne samo u Zagrebu, ne samo u Hrvatskoj, već i cijeloj regiji.

Više...

Tko sve dolazi na WS12?

03.11.2011.

Uglavnom kako Web::Strategija 12 već tradiocionalnu okuplja samo crème de la crème iz regije, bitno je istaknuti najvažnije sudionike ovogodišnje konferencije o web-oglašavanju. Što se tiće broja posjetitelja, naglašavamo da je samo jučer (srijeda) popunjeno registracijama 26% sjedećih mjesta u najvećoj dvorani Hypo centra na katu te da uskoro zatvaramo registraciju sudionika.

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI SPONZORI

VirtusDizajn
CPP Domain.ME
 

 

BRONČANI SPONZOR

 escape
   

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

iDEA studio
Timgraf_Media
   Refleksoterapija_Flatz
 OH!
 uklanjanjevirusa.com  World_Class
Foto_Svijet
SiteStudio
Mozaik grupa - Hypo centar
Eversys v1.1
Web Marketing Akademija - WMA
Falkensteiner_Hotels_Residences  Cedevita_GO!
 

 


 ZLATNI MEDIJSKI 

VIDI Monitor.hr
Rep.hr  net.hr
Jutarnji.hr
LIDER  

 

STRUČNI MEDIJSKI

ETARGET Hrvatska
Etarget_Hrvatska

 

MAKSI

 
REGIONALNI MEDIJSKI

ETARGET Srbija
Etarget_Srbija
 

ZepterADS