Web::Strategija
Druga konferencija o web marketingu


26. lipnja 2008. (četvrtak) u 10 sati
Hotel "Laguna", Kranjčevićeva 29, Zagreb

Druga Web::Strategija je završena, a treća je u pripremi!


Dana 26. lipnja 2008. (četvrtak) u hotelu "Laguna" (kliknite na adresu da vidite kartu) u Zagrebu na adresi Kranjčevićeva 29 (hotel je preko puta stadiona) održati će se druga konferencija Web::Strategija koja će svima prisutnima dati odgovore na sljedeća "web pitanja":

  • kako izraditi moderne tzv. web 2.0 internetske stranice (izrada web stranica)?
  • kako objaviti korisnicima Interneta da Vaše web stranice postoje?
  • kako korisnike privući?
  • kako korisnike zadržati?
  • kako stranicama podignuti posjećenost?

Pozivamo Vas da KUPITE ULAZNICU za drugu Web::Strategiju, družite se s nama tog četvrtka i saznajte mnogo o internetskom marketingu. Po završetku konferencije dobivene savjete možete odmah primijeniti na svom webu!

Kako znamo da ćete savjete koje ćete čuti na Web::Strategiji odmah moći primjeniti na svom webu? Tako što su naši predavači do sada profesionalno savjetovali razne domaće i strane vlasnike web stranica koji su odmah prihvatili savjete, primjenili ih i osobno se uvjerili u napredak njihovog weba. Sada želimo da se i Vi uvjerite u to!

 


Predavači i teme prezentacija

Sandra Kušek, dipl. oec.

 

Goran Lebinac, poduzetnik

Sandra Kušek Sandra je voditeljica ključnih kupaca u tvrtki Internet Softver. Kao konzultant, uspješno kombinira akademsko obrazovanje iz područja ekonomije i marketinga s višegodišnjim iskustvom vođenja projekata i razvoja web stranica. Do sada je stekla višegodišnje iskustvo u ovom poslu kroz razne procese stvaranja mnoštva web stranica na Hrvatskom i stranom web tržištu.   Goran Lebinac Nema klasično marketinško obrazovanje, no ipak dugogodišnjim radom u raznovrsnim tvrtkama na poslovima marketinga i interneta sagradio je zavidno iskustvo. Trenutno sudjeluje u izradama marketinških kampanja za automobilsku i drvnu industriju, te za neke internetske portale. Ujedno je suvlasnik portala Aukcije.hr.

Prezentacija: "Bolje ne može?"
 
Prezentacija: "Web promocija - primjeri iz prakse"
 

Zoran Rudman, ing. informatike

Zoran Rudman Zoran je ing. informatike, internetskim marketingom se uspješno bavi već 4 godine, a zadnjih par mjeseci surađuje i sa Marketing odjelom. Specijalnost u internetskom marketingu mu je SEO , njime se počeo baviti među prvima u Hrvatskoj. Prati trendove internetskog marketinga u svijetu te ih primjenjuje u projektima u kojima sudjeluje. Posjeduje iskustvo u izradi web stranica, upoznat je sa procesom izrade stranice pa do njezine promocije. Uz to, pokretač je i suvlasnik nekoliko uspješnih web stranica, a kao najomiljeniji projekt ističe web stranicu fitness.com.hr.
Prezentacije:
"Web promocija - Vaš novi adut"
"Deset web pogrešaka velikih igrača"

 


Kome je namijenjena Web::strategija?

Web::Strategija je namijenjena tvrtkama i pojedincima kojima je osnovni biznis izrada web stranica ili žele postojeće web stranice poboljšati, profesionalizirati, te povećati njihovu zapaženost kod krajnjih korisnika (publike). Dakle, pozvani su svi koje zanima kako na moderan način izraditi web stranice, kako poboljšati postojeći te na koji način ga promovirati.

Ako ste vlasnik web stranica - ova jedinstvena konferencija o internetskom marketingu u Hrvatskoj je - you must be there!

Također, ako ste propustili prvu Web::Strategiju, nemojte i drugu!


Što možete očekivati od konferencije?

Prvenstveno edukaciju, ugodno druženje i korisne savjete. Kako je web stranica tvrtke ujedno i njena digitalna vizitka, ovom konferencijom želimo naglasiti koliko je bitno da web stranica bude ugodna za korištenje, izgleda profesionalno i koliko je bitno da je ljudi čitaju jer - nije stvorena samo za Vas, već za Vašu publiku.


Kada i gdje?

Konferencija će se održati u Zagrebu, u hotelu "Laguna", 26.lipnja 2008.
Web::Strategija počinje ujutro u 10h, a završava oko 16h.


Kotizacija (tj. ulaznica)

Kotizaciju tj. ulaznicu je moguće kupiti kao fizička ili kao pravna osoba. Iznos je potrebno uplatiti najkasnije do 24. lipnja 2008. prema podacima na ponudi koja nakon prijave stiže na Vaš e-mail. Prijavu obavite ovdje.


Iznenađenja?

Za sve prisutne pripremili smo nagradnu igru koja će još dodatno ovu konferenciju učiniti zanimljivom i pozitivnom. Detalje ćete naravno saznati na konferenciji.


Vidimo se! :)

 


Web::Strategija

NovostiPrijave su počele!

04.06.2008.

Jučer je marketinška agencija poslala objave za medije na adrese svih meritornih medija vezanih uz internet, te su danas objavljane prve obavijesti. Istovremeno smo krenuli sa marketinškom kampanjom. Prve kupovine ulaznica su obavljene.

Više...

Još dva tjedna do početka konferencije

13.06.2008. Do sada smo za Web::Strategiju uspjeli ugovoriti preko petnaestak medijskih pokrovitelja i dva sponzorstva - sa Internet Softver-om i ETARGET-om. Naši dosadašnji medijski pokrovitelji su učinili važan posao i predstavili svojoj vjernoj publici ovaj jedinstveni događaj u Hrvatskoj - konferenciju o web marketingu, te izradi modernih web stranica. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSPONZORI KONFERENCIJE:

Internet Softver d.o.o.

 

MEDIJSKI POKROVITELJI:

 

 

 

 

PUtni.biz - besplatni i sigurni putni nalozi na Internetu!