Tajne marketinških agencija


10. - 12. 11. 2011. (četvrtak, petak, subota) // Zagreb, Hypo centar

::Održan prvi dan WS12

Održan prvi dan WS12

11.11.2011.

Zahvaljujemo svim sudionicima koji su uveličali prvi dan Web::Strategije 12 i time po 12. puta pokazali svojom prisutnošću važnost ovog događanja za web-zajednicu ne samo u Zagrebu, ne samo u Hrvatskoj, već i cijeloj regiji.




Uz odlična predavanja u dvorani Rab, druženje u ostakljenom Spoon kafiću, razgovore uz hranu cateringa Majetić, interaktivno sudjelovanje na panel raspravi s online i offline predstavnicima marketinških agencija, te degustaciju odličnih bijelih vina - o Web::Strategiji 12 su na twitteru pisali sljedeće (urednički izbor):

  • @poslovnipuls: Web::Strategija 12: Podijeljene nagrade najboljim online marketinškim kampanjama bit.ly/sY9Qfa 
  • @NikolaSologub: Odlican kejs od krojac ekipe. Kozmetika na fejsbuk platformi uz TG 50+
  • @sskoric: Ako me nisu dobile prezentacije @mvarga, @vicebozic, @rephr i drugih, degustacija vina definitivno je :)
  • @damirpod: Pohvala za predavanja @milojesekulic i @mvarga
  • @Ana__Jovanovic: Hvala na sjajnom prijemu i podršci. Bilo je odličnih predavanja danas
  • @ivorium: Super dan uz cool predavanja
  • @MocniMis: Web::Strategija 12 me kostala 300kn :) naime toliko je kazna za parking na cvjetnom :D - vrijedilo je
  • @IIvankovic:jos jedna dobra prezentacija, kratko+jasno sa super idejama! Pampers rules ;)
  • @bikanetic: Kako vam je radni dan prosao? Danas sam malo twittao jer sam cijeli dan na konferenciji Web::Strategija 12 :)

"Tko je danas propustio konferenciju Web::Strategija morao je imati ili dobar razlog ili nije s ove planete! ;)"

Poznati informatički časopis VIDI je na svom web portalu napisao ovako: "Tko je danas propustio konferenciju Web strategija morao je imati ili dobar razlog ili nije s ove planete! ;)" Cijeli članak je OVDJE, a opširan članak slijedi u sljedećem broju Vidija. Svakako ga potražite na kioscima ili kroz pretplatu.

Dobitnici Zlatne nagrade Web::Strategije

Na kraju ove vijesti - iako ne najmanje važno, čestitamo uvaženim dobitnicima Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2011. To su Drap, Idea studio i Tehnocentar!

Uskoro očekujte video snimke, fotografije, te rezultate najboljih TOP5 predavača WS12. Svi sudionici koji ispune ankete koje su dobili na e-mail dobiti će povratno i mogućnost preuzimanja svih prezentacija u ZIP datoteci.

"Mjesto na kojem morate biti!"

A evo što je Miroslav Varga nadodao nakon Web::Strategije: "Kako sam na prekojučerašnjoj konferenciji WEB::STRATEGIJA održao predavanje o mjerenju najkorisnije stranice na vašem web-sjedištu, htio bih Vam javiti veliku novost. Mi već nekoliko godina predlažemo Google Analytics timu kojeg vodi Avinashu Kaushik uvođenje funkcije 'najkorisnija stranica' untuar web-sjedišta i poslali smo im razloge i načine na koji mi to radimo. Kako sam predstavio našu metodu na WEB::STRATEGIJI u četvrtak, a Avinash je dan kasnije, u petak, predstavio novu Google Analytics funkciju pod nazivom FLOW cijelom Svijetu, svi koji su bili na WEB::STRATEGIJI 12 imali su priliku biti jedan dan ispred cijelog Svijeta. Time se još jednom potvrdilo da je WEB::STRATEGIJA mjesto na kojem morate biti!! Molim Vas da za detalje pogledate ovaj video u 28:00 minuti."


Web::Strategija 12 - Tajne marketinških agencija

Ovdje je registracija sudionika !!! :-)

Novosti



Dobitnici Web marketing kampanje 2011

14.11.2011.

I ove godine su dodjeljene tri naprestižnije nagrade za web-oglašavanje u regiji - onima koji ih zaslužuju - najboljima od najboljih, crème de la crème online oglašavanja.

Više...

Održan prvi dan WS12

11.11.2011.

Zahvaljujemo svim sudionicima koji su uveličali prvi dan Web::Strategije 12 i time po 12. puta pokazali svojom prisutnošću važnost ovog događanja za web-zajednicu ne samo u Zagrebu, ne samo u Hrvatskoj, već i cijeloj regiji.

Više...

Tko sve dolazi na WS12?

03.11.2011.

Uglavnom kako Web::Strategija 12 već tradiocionalnu okuplja samo crème de la crème iz regije, bitno je istaknuti najvažnije sudionike ovogodišnje konferencije o web-oglašavanju. Što se tiće broja posjetitelja, naglašavamo da je samo jučer (srijeda) popunjeno registracijama 26% sjedećih mjesta u najvećoj dvorani Hypo centra na katu te da uskoro zatvaramo registraciju sudionika.

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama




Partneri konferencije



SREBRNI SPONZORI

VirtusDizajn
CPP Domain.ME
 

 

BRONČANI SPONZOR

 escape
   

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

iDEA studio
Timgraf_Media
   Refleksoterapija_Flatz
 OH!
 uklanjanjevirusa.com  World_Class
Foto_Svijet
SiteStudio
Mozaik grupa - Hypo centar
Eversys v1.1
Web Marketing Akademija - WMA
Falkensteiner_Hotels_Residences  Cedevita_GO!
 

 


 ZLATNI MEDIJSKI 

VIDI Monitor.hr
Rep.hr  net.hr
Jutarnji.hr
LIDER  

 

STRUČNI MEDIJSKI

ETARGET Hrvatska
Etarget_Hrvatska

 

MAKSI

 




REGIONALNI MEDIJSKI

ETARGET Srbija
Etarget_Srbija
 

ZepterADS