Tajne marketinških agencija


10. - 12. 11. 2011. (četvrtak, petak, subota) // Zagreb, Hypo centar

::Zlatna nagrada za Web marketing kampanju 2011

Natječaj za dodjelu Zlatnih nagrada Web::Strategije za najbolju Web marketing kampanju 2011

Godinama je Zlatna nagrada Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2011 promicala stvaralačku i izvedbenu izvrsnost regionalnih web profesionalaca za svoje dosad odrađene marketinške kampanje na webu. Na taj način smo i javnost, ali i naručitelje online kampanji obavještavali o najboljima od najboljih - o pravim web profesionalcima - jer u ovoj kategoriji Zlatna nagrada Web::Strategije dodjeljuje se izvođačima (naravno, za određenu kampanju).

Ne zaboravite, dodjeljuje se izvođačima tj. marketinškim agencijama!

Radi prepoznavanja izvrsnosti u internetskom marketingu, nezavisni četveročlani ocjenjivački odbor (žiri), uz pomoć savjetovanja nadzornika u njihovom radu, evaluirati će sve uspješno nominirane radove te dodijeliti će tri  Zlatne nagrade Web::Strategije u kategoriji:

Web marketing kampanja 2011

Kod prošlogodišnje Zlatne nagrade Web::Strategije (na Web::Strategiji 9 u 11. mjesecu), a zbog mnoštva kvalitetnih radova iz regije, ocjenjivački odbor dodijelio je umjesto tri čak šest nagrada ove kategorije. Ovogodišnje vrijeme za prijave za nominacije iz regije u kategoriji Web marketing kampanja 2011 traje... 

 do 24.10.2011. u 14 sati. 

PRIJAVE ZA NOMININACIJe SU ZAVRŠILE.
HVALA SVIMA AGENCIJAMA NA VELIKOM BROJU PRIJAVA.

Gdje i kako se prijaviti?

Ovdje se, ispunjavanjem ovog online obrasca, prijavljuju kampanje za Zlatnu nagradu Web::Strategije. Nakon slanja ove prijave, organizacijski odbor će provjeriti svaku prijavu i prijavljeni će dobiti obavijest (ne zamjerite - možda i nakon nekog dužeg vremena od same prijave) o prihvaćanju prijave, nakon ćega se prijavljenja kampanja može smatrati nominiranom za Zlatnu nagradu Web::Strategije. Pobjednici ovog natječaja, birani iz skupine nominiranih, su dalje "u rukama" (ili raljama? ;) ocjenjivačkog odbora.

Tko se može prijaviti?

Prijaviti se možete ako dolazite iz cijele regije (Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovenija, ...), te ako imate odrađenu (ili je pred samim krajem) marketinšku kampanju koja sadrži barem jedan od sljedećih elemenata:

 • interaktivnost na webu
 • banner
 • e-mail komunikaciju
 • micro web site
 • kontekstualno oglašavanje (SEM, PPC, ...)
 • društvene medije (Facebook, blog, ...)
 • SEO
 • mobilno oglašavanje

Pri tome će se ocjenjivački odbor voditi sljedećim smjernicama:

 • prijava promiče kvalitetu i napredak u mogućnostima web marketing kampanja u regiji
 • prijava doprinosi u poboljšanju i primjeni internetskog marketinga u regiji
 • prijava podiže kvalitetu i inovativnost marketinške kampanje koja je koristila društvene medije kao platformu za komunikaciju sa ciljanom publikom

Svaka prijava će biti odbijena za nominaciju ako je u stvaranje prijavljenih radova na bilo koji način bio uključen netko od članova ocjenjivačkog odobora ili nadzornik. Odbijene prijave od organizacijskog odbora neće se smatrati nominiranima niti će ih ocjenjivati ocjenjivački odbor.

Primjeri prošlogodišnjih prijava za nominacije

Kako bi Vam pomogli oko toga što upisati kod prijave u polje "Opis kampanje" prema kojemu možete impresionirati ocjenjivački odbor (jer jedino tako može saznati važne financijske i brojčajne statističke detalje Vaše marketinške kampanje na webu) upućujemo Vas da pročitate neke prošlogodišnje prijave (bez naznake o čijim prijavama se radi; potražite ih pri dnu stranice!).

Logotip za nominirane

Nominirani za Zlatnu nagradu Web::Strategije 2011 imaju pravo istaknuti na svojim web stranicama sljedeći logotip (slika desno) koji označava da su oni kao tvrtka, pojedinac ili web stranica nominirani za nagradu i to od trenutka kada dobiju službenu potvrdu od organizatora na e-mail. Dakle, bez obzira na ishod rada ocjenjivačkog odbora.

Navedeni logotip moguće je veličinom prilagoditi potrebama web dizajna, te je moguće staviti da klik na logotip vodi na ovu web stranicu (ovaj URL). Isticanje logotipa za nominirane nije nikakav uvjet za ocjenjivanje, već je dan na slobodnu upotrebu isključivo svim nominiranima za Zlatnu nagradu Web::Strategije.  

Web::Strategija 12 - Tajne marketinških agencija

Ovdje je registracija sudionika !!! :-)

NovostiDobitnici Web marketing kampanje 2011

14.11.2011.

I ove godine su dodjeljene tri naprestižnije nagrade za web-oglašavanje u regiji - onima koji ih zaslužuju - najboljima od najboljih, crème de la crème online oglašavanja.

Više...

Održan prvi dan WS12

11.11.2011.

Zahvaljujemo svim sudionicima koji su uveličali prvi dan Web::Strategije 12 i time po 12. puta pokazali svojom prisutnošću važnost ovog događanja za web-zajednicu ne samo u Zagrebu, ne samo u Hrvatskoj, već i cijeloj regiji.

Više...

Tko sve dolazi na WS12?

03.11.2011.

Uglavnom kako Web::Strategija 12 već tradiocionalnu okuplja samo crème de la crème iz regije, bitno je istaknuti najvažnije sudionike ovogodišnje konferencije o web-oglašavanju. Što se tiće broja posjetitelja, naglašavamo da je samo jučer (srijeda) popunjeno registracijama 26% sjedećih mjesta u najvećoj dvorani Hypo centra na katu te da uskoro zatvaramo registraciju sudionika.

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI SPONZORI

VirtusDizajn
CPP Domain.ME
 

 

BRONČANI SPONZOR

 escape
   

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

iDEA studio
Timgraf_Media
   Refleksoterapija_Flatz
 OH!
 uklanjanjevirusa.com  World_Class
Foto_Svijet
SiteStudio
Mozaik grupa - Hypo centar
Eversys v1.1
Web Marketing Akademija - WMA
Falkensteiner_Hotels_Residences  Cedevita_GO!
 

 


 ZLATNI MEDIJSKI 

VIDI Monitor.hr
Rep.hr  net.hr
Jutarnji.hr
LIDER  

 

STRUČNI MEDIJSKI

ETARGET Hrvatska
Etarget_Hrvatska

 

MAKSI

 
REGIONALNI MEDIJSKI

ETARGET Srbija
Etarget_Srbija
 

ZepterADS