Tajne marketinških agencija


10. - 12. 11. 2011. (četvrtak, petak, subota) // Zagreb, Hypo centar
Facebook Twitter / #ws12
LinkedIn
YouTube!
RSS


Neke od tajni nadolazeće Web::Strategije 12 - Tajne marketinških agencija:

Znanja obavijena velom tajni uspješnih marketinških agencija u regiji, objelodanit će se svim posjetiteljima u opuštenoj atmosferi, uz uhu i oku intrigantne te nepcu ukusne popratne sadržaje, u 11. mjesecu 2011. godine - na Web::Strategiji 12 koju priprema programski odbor i organizatori najrelevantnije regionalne konferencije za marketinšku online industriju.

 

Uvod u razotkrivanje tajni


Aleksandra Đermanović"Kako ostati u utrci u kojoj 74% Europljana koristi internet za istraživanje proizvoda, usluga i brandova, očekuju da se web stranica loada za manje od 4 sekunde, sve manje koriste email ali ih svejedno 90% još uvijek vjeruje preporukama bliskih prijatelja?

Iako GfK indeks povjerenja hrvatskih potrošača stagnira, a recesijski novčanici klijenata sve su tanji, marketinške agencije suočavaju se s klijentima koji od bannera, newslettera, kontekstualnog oglašavanja i prisustva na društvenim mrežama traže konkretan ROI i prodajnu konverziju. Koliko su dobro marketinške agencije opremljene za maratonsku utrku internetskim bespućima, koje taktike koriste na digitalnim kanalima te kako pokreću Facebook fanove da kupuju vaš proizvod umjesto da ga samo lajkaju, saznajte od etabliranih hrvatskih marketinških profesionalaca na Web::Strategiji 12." - izjavila je Aleksandra Đermanović, predsjednica programskog odbora ove konferencije.

Ida Pandur"Budžeti za online u UK su u 2009. prvi puta prešli budžete za TV oglašavanje. Prema GFK, 64% internet populacije Hrvatske ima profil na društvenim mrežama, a prema drustvenimediji.com preko 1.100 brandova je službeno prisutno na Facebooku. Broj online kupaca u Hrvatskoj porastao je u zadnjih godinu dana sa 11% na 20%, a pametni telefoni postaju svakodnevni izbor većine, a ne luksuzno pravo nekolicine.

U tim okolnostima ni marketinška branša nije mogla ostati nepromijenjena. Kako su se naše agencije prilagodile novim navikama kupaca i koja nova rješenja nude klijentima, saznajte na na nadolazećoj Web::Strategiji 12." - izjavila je Ida Pandur, članica programskog odbora ove Web::Strategije.

 

Tko se to ne boji otkriti tajne?


Vice Božić Ana Jovanović Miloje Sekulić Ilija Brajković Ana Mirković
Siniša Gavrilović Miroslav Varga Ida Pandur, moderatorica Bojan Bajgorić Šantić Davor Runje
Sanja Vale Vuksan Rajković Vedran Bajer, Google Krešimir Dominić Željko Riha 
Petra Ivičević Luka Abrus Diego Perez Tenessa Deblock Igor Vuksanović Tomislav Grubišić
Nikola Žinić Simon Meglič Nenad Vukušić Marijeta Duvnjak Davor Bruketa

 

Koje Vam se sve tajne mogu razotkriti na predavanjima?


 • Pssssst! Ovo su tajne marketinškig agencijasve o najnovijim idejama i rješenjima za digitalne marketinške kampanje
 • kako online kampanju najučinkovitije povezati s postojećom off-line kampanjom
 • kako prepoznati prilike na mreži i poboljšati marketinške performanse
 • sve o tome kako učinkovitije postaviti digitalnu marketinšku kampanju
 • čime upravljati i kako jamčiti konzistentnost kvalitete rada
 • koje su dodadne usluge s visokom dodanom vrijednošću tražene na marketinškom tržištu
 • kako ostvariti prednost na regionalnom tržištu pomoću web-marketinga
 • kako bolje zaraditi na vođenju društvenih marketinških kampanja
 • koji su kapaciteti i mogućnosti produkcije viralnih sadržaja
 • kako bez dodatnih ulaganja nuditi dodatne online usluge i kome
 • kako strateški razmišljati kao suvremeni marketingaš - kao web-strateg
 • sve o tome kako biti dio digitalne budućnosti

 

Web::Strategija je regionalna konferencija


Ana JovanovićAna Mirković"Ako znamo da prosečni kupac u samo jednoj minuti prođe pored čak 300 proizvoda dok se ne odluči za jedan, zamislite pored koliko stotina hiljada proizvoda nehajno prođe galopirajući internetom. Društveni mediji u veštim rukama postaju moćno sredstvo za privlačenje kupaca, za pospešenje prodaje, za pozicioniranje brenda, za lansiranje u top formu. I danas postoje mnogi koji nisu svesni da im društvene mreže mogu povećati profit nekoliko stotina puta, ali hej – dobro za ostale!" - izjavile su Ana J. & Ana M. iz Srbije, ujedno i predavačice na Web::Strategiji 12.

 

Da li je sadržaj drugog i trećeg dana Web::Strategije 12 tajan?


Web::Edukacija (seminar, radionica, učionica, tečaj)Nije - već se zna da su za drugi (petak, 11.11.2011.) i treći dan (subota, 12.11.2011.) dvanaeste Web::Strategije pripremljeni seminari Web::Edukacije za one koji žele znati puno više od biranih stručnjaka o vođenju društvenih marketinških kampanji na Facebook-u ili Twitter-u (seminar Druminar, predavači Davor Runje i Željko Riha), o vođenju SEO kampanji (SEO seminar, predavač Siniša Gavrilović) te o kontekstualnom oglašavanju (Google Adwords seminar, predavač Miroslav Varga).

Predavači su, prema ocjeni publike dosadašnjih Web::Strategija, svrstani među TOP5 predavače u svojim područjima web marketinga te njihova predavanja preporučamo kao nezaobilazna za svakoga tko se iole želi ozbiljnije baviti online marketingom.

 

Kome konferencija NIJE namijenjena?


Mnogima. Prvenstveno svim marketingašima koji nisu zainteresirani za napredovanje u svojoj karijeri, svima koji za targetiranje koriste isključivo "offline oglašavanje", te svim poslovnim ljudima koji ne žele podrobnije upoznati dokazane community managere i druge stručnjake za online marketing kako bi poboljšali poslovanje svoje tvrtke.

 

Kome je konferencija namijenjena?


Nadolazeća Web::Strategija namijenjena svima koji se bave web oglašavanjem...

 • kupcima / naručiteljima oglasnog prostora
 • voditeljima odjela za marketing
 • voditeljima odjela za PR
 • direktorima, menadžerima (poslodavcima koji zapošljavaju web oglašivače, community managere i PR-ovce)
 • account managerima
 • web novinarima
 • agencijama za marketing (i online i offline)
 • agencijama za PR
 • zaposlenima u različitim web-odjelima
 • stratezima
 • kreativcima
 • teoretičarima
 • studentima ekonomskih i marketinških obrazovnih institucija

 

Još događanja na Web::Strategiji 12


Logo Zlatne nagrade Web::StrategijeOsim ugodnog druženja, Web::Strategija je poznata po zanimljivim edukativnim predavanjima na kojima možete naučiti više u jednom danu nego na nekoliko dana provođenja na nekim drugim marketinškim događanjima. Naravno, priprema se i dobra tema za panel raspravu (uskoro više!), ali isto tako i fini ručak.

Nadalje, na Web::Strategiji ćemo dodjeliti nagrade (priznanja) za marketinška ostvarenja od prošlogodišnje dodjele u kategoriji "Web marketing kampanja 2011". Pravila nagrađivanja će biti jednostavna - prijave rade korisnici, a nakon prihvaćanja nominacija - konačnu odluku daje ocjenjivački odbor.

Zlatna nagrada je nastala kako bi Web::Strategija pomogla izvođačima marketinških kampanja na webu te im dala dodatni kredibilitet i reputaciju među klijentima. Ovim putem pozvani su svi da se što prije prijave za nominacije za ovu prestižnu nagradu.

 

Kotizacija (kupovina ulaznice)


Eversys v1.1Već sada se možete registrirati za dvanaestu konferenciju o web oglašavanju kroz ranu, redovnu i kasnu cijenu kotizacije  po principu tko se registrira ranije - dobiva veći popust. Registrirajte se što prije kako bi osigurali svoje mjesto u konferencijskog dvorani koja ima ograničen broj sjedećih mjesta. Provjerite kod dosadašnjih posjetitelja - uvijek se tražila karta više i to tjedan dana prije. Tada su prijave za Web::Strategiju već znale biti zatvorene. Ne dopustite da se to ovaj puta dogodi i Vama.

Napomena: Registracija sudionika za Web::Strategiju nalazi se u sustavu Eversys.Web::Strategija 12 - Tajne marketinških agencija

Ovdje je registracija sudionika !!! :-)

NovostiDobitnici Web marketing kampanje 2011

14.11.2011.

I ove godine su dodjeljene tri naprestižnije nagrade za web-oglašavanje u regiji - onima koji ih zaslužuju - najboljima od najboljih, crème de la crème online oglašavanja.

Više...

Održan prvi dan WS12

11.11.2011.

Zahvaljujemo svim sudionicima koji su uveličali prvi dan Web::Strategije 12 i time po 12. puta pokazali svojom prisutnošću važnost ovog događanja za web-zajednicu ne samo u Zagrebu, ne samo u Hrvatskoj, već i cijeloj regiji.

Više...

Tko sve dolazi na WS12?

03.11.2011.

Uglavnom kako Web::Strategija 12 već tradiocionalnu okuplja samo crème de la crème iz regije, bitno je istaknuti najvažnije sudionike ovogodišnje konferencije o web-oglašavanju. Što se tiće broja posjetitelja, naglašavamo da je samo jučer (srijeda) popunjeno registracijama 26% sjedećih mjesta u najvećoj dvorani Hypo centra na katu te da uskoro zatvaramo registraciju sudionika.

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI SPONZORI

VirtusDizajn
CPP Domain.ME
 

 

BRONČANI SPONZOR

 escape
   

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

iDEA studio
Timgraf_Media
   Refleksoterapija_Flatz
 OH!
 uklanjanjevirusa.com  World_Class
Foto_Svijet
SiteStudio
Mozaik grupa - Hypo centar
Eversys v1.1
Web Marketing Akademija - WMA
Falkensteiner_Hotels_Residences  Cedevita_GO!
 

 


 ZLATNI MEDIJSKI 

VIDI Monitor.hr
Rep.hr  net.hr
Jutarnji.hr
LIDER  

 

STRUČNI MEDIJSKI

ETARGET Hrvatska
Etarget_Hrvatska

 

MAKSI

 
REGIONALNI MEDIJSKI

ETARGET Srbija
Etarget_Srbija
 

ZepterADS