Anti-recesijski
Vodič kroz web poslovanje


Održana u Zagrebu, 17. 06. 2009. (srijeda), Hypo EXPO XXI konferencijski centar
drugi dan, 18. 06. - Web Business Radionica!

::Banneri pokrenuli anti-recesiju

Banneri web studija Nivas pokrenuli anti-recesijsku kampanju pete Web::Strategije

07.05.2009. Animirani banneri "šarenih dimenzija" koje je izradio web studio Nivas pokrenuli su anti-recesijsku marketinšku kampanju pete Web::Strategije. Vjerujatno ste i ovdje jer ste kliknuli na jedan od njih. :)


Zahvaljujući web studiju Nivas, ujedno i dobitniku Zlatne nagrade Web::Strategije (u kategoriji Zlatna web upotrebljivost za 2008. godinu), od danas kreće "lagana marketinška kampanja" prije održavanja pete Web::Strategije, konferencija koja je u trećem mjesecu okupila najveći broj sudionika koji se bave ili se žele baviti web poslovanjem i web marketingom.

Od 15.5., dakle za nekih tjedan dana organizatori Web::Strategije kreću u "tešku marketinšku kampanju" sa nekim inovacijama kakve još nije učinila niti jedna konferencija o webu u regiji. Inovativnost i prepoznatljivost - ključan je dio misije organizatora.

Zbog toga ne propustite znanje koje možete usvojiti na Web::Strategiji. Obavezno ponesite olovku i papir ili netbook / mini laptop da sve savjete zapište kako biste ih mogli odmah nakon konferencije (ili čak za vrijeme) primjeniti u vlastitom poslovanju na webu.

I opustite se - wireless internet je besplatan za sve sudionike Web::Strategije u reprezentativnom kongresnom centru Hypo EXPO XXI. Dakle, surfajte cijeli dan konferencije koliko got želite! Samo zatražite hostese za pristupne podatke.


Web::Strategija 5.0 - Antirecesijski vodič kroz web poslovanje - konferencija o web poslovanju

Novosti



Kotizacije su rasprodane!

15.06.2009. Planirani broj sjedećih mjesta u najvećoj dvorani na katu u najvećem konferencijskom centru Hypo EXPO XXI u Zagrebu je - RASPRODAN !!! Čak i u vrijeme recesije. Sudionici ponajviše dolaze iz medija, te iz regije - Bosna i Hercegovina, Srbija, Slovačka. Više...

Planirana popunjenost već 99%

14.06.2009. Rasprodana su skoro sva planirana sjedeća mjesta na konferencije, te zbog nepotvrđenih prijava ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta za prijave tokom ponedjeljka, a vjerujemo da će u utorak već biti kasno za prijavu. Više...

Najavljujemo popunjenost oko 80%

12.06.2009. Organizatori predviđaju i ovaj puta popunjenost Web::Strategije 5.0 prema planiranim mogućnostima. Trenutno najavljujemo popunjenost od oko 80% sjedećih mjesta u modernom konferencijskom centru Hypo EXPO XXI. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama




Partneri konferencije



  ZLATNI POKROVITELJ:

Omega Media

 

SREBRNI POKROVITELJI:

Virtus design
 

 

BRONČANI POKROVITELJI:


 

ORGANIZACIJSKI
POKROVITELJI:

 
Web upotrebljivost
 Hypo EXPO XXI - Konferencijski centar

 

ZLATNI MEDIJSKI

POKROVITELJI

Net.hr - Auti
 
 
 


SREBRNI MEDIJSKI
POKROVITELJI:


KOMPASS
 Karte.hr

 

BRONČANI MEDIJSKI
POKROVITELJI:

Centrala

 

EDUKACIJSKI PARTNERI:


 

REGIONALNI POKROVITELJI:

 
 
 

 

INTERNATIONAL SPONSORS:

Trade Show Directory USAFESTIVAL.NET - The Event Collector Site of the USA!