Anti-recesijski
Vodič kroz web poslovanje


Održana u Zagrebu, 17. 06. 2009. (srijeda), Hypo EXPO XXI konferencijski centar
drugi dan, 18. 06. - Web Business Radionica!

::Kotizacije

Kotizacije - cijene ulaznica za petu konferenciju

Aktualan cjenik kotizacija (ulaznica) možete provjeriti ovdje, dok su prijave ovdje.

Naziv ulaznice (kotizacije)
Cijena u kunama s
PDV-om (bez PDV-a)
Cijena u
eurima - EUR
Super rana kotizacija (50% popusta) - do 20.4.2009.
427 kn (350 kn) 67,10 €
Redovna kotizacija - od 20.4. do 31.5.2009. 854 kn (700 kn)
134,20 €
Zadnja kotizacija - od 1.6. do 16.6.2009.
1.098 kn (900 kn)
134,20 €

 

Iako je na raspolaganju svima, super rana cijena kotizacije namijenjena je prvenstveno studentima i redovnim uvaženim sudionicima konferencije, te je ovim velikim popustom od 50% posebno primjerena recesiji.

Provjerite ovdje i jedinstvenu dodatnu ponudu za sve sudionike Web::Strategije. Uz dodatni program i savjete sa interaktivne radionice - usavršite svoje znanje za web poslovanje. Više o programu na dodatnoj Web Business Radionici provjerite klikom na nju.

Web Business Radionica* (WeBuRa)
- trajanje: 5 sati; dan nakon konferencije, 18.6.2009.
622,20 kn (510 kn)
100,04 €

* Ova jedinstvena Web Business Radionica će biti organizirana u suradnju sa Web::Edukacijom te se može odabrati po želji uz kupovinu kotizacije. Za prijavu na radionicu potrebno je samo da nam nakon prijave na konferenciju javite na e-mail (napravite reply) da želite doći na nju kako bi Vam izdali posebnu ponudu za plaćanje ove radionice.

Akcija! Cijene u eurima (EUR) su navedene za međunarodna plaćanja i sadrže - cijenu kotizacije, porez na dodatnu vrijednost (PDV iznosi 22%), te dio troškova SWIFT/IBAN/BIC transakcije (dio domicilne banke - Erste banka).

Kotizacije se prodaju dok se ne popuni konferencijska dvorana. Sve prethodne Web::Strategije napunile su dvoranu u potpunosti i organizator je pred samu konferenciju odbijao prijave. Ne dopustite da se to dogodi i Vama ovaj put. Zato osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme.

Što uključuje kotizacija?

Ova kotizacija uključuje registraciju na petu po redu konferenciju Web::Strategija 5.0 - Antirecesijski vodič kroz web poslovanje, pristup svim predavanjima i okruglom stolu, osvježavajuća pića, tople i hladne napitke tokom cijele konferencije, ručak za sve sudionike, tiskane materijale vezane za konferenciju, mogućnost preuzimanja prezentacija svih predavača te razne promotivne informacije.

Ako se odlučite za dodatnu edukaciju kroz Specijalnu web radionicu, javite nam na e-mail i ona će biti uključena u cijenu kotizacije.

Svi će dobiti R1 račun za plaćenu kotizaciju po ponudi.

Plaćanje kotizacije u zemlji (unutar Hrvatske)

Ulaznicu je moguće kupiti ili kao fizička ili kao pravna osoba iz Hrvatske, te kao osoba izvan Hrvatske. Cijenu kotizacije je potrebno uplatiti najkasnije prema podacima na ponudi koja nakon Vaše prijave stiže na Vaš e-mail kao link na web stranicu na koji trebate kliknuti i koju onda možete isprintati.

Molimo da poštujete datum valute plaćanja jer ponuda nakon navedenog datuma neće biti važeća. No, ne brinite - ako i zaboravite na plaćanje poslati ćemo Vam podsjetnik na e-mail ili ćemo Vas kontaktirati telefonski.

Čekovi i kreditne kartice se ne primaju. 

Uplata za sudionike iz Hrvatske:
Poslovni račun: 2402006-1100456430 (Erste banka)
Poziv na broj: Točan broj ponude koju dobijete na e-mail
Opis plaćanja: Točan broj ponude koju dobijete na e-mail 

Međunarodno plaćanje kotizacije (izvan Hrvatske)

Za osobe izvan Hrvatske (Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Njemačka...) - nakon Vaše prijave ovdje, poslati ćemo na Vaš e-mail posebnu ponudu na engleskom jeziku za međunarodno plaćanje (eng. international bank transaction) putem SWIFT / IBAN / BIC sustava. Također, ponudu možete platiti na sam dan održavanja konferencije u gotovini i to u eurima, ali za to je potrebno da nam javite odmah po primitku potvrde o prijavi kako ne bi poništili Vašu ponudu zbog neplaćanja.

Uplata za sudionike izvan Hrvatske:
IBAN račun: HR25 2402 0061 1004 5643 0
Banka: Erste & Steiermärkische Bank d.d., Rijeka, Croatia
SWIFT: ESB CHR 22
Opis plaćanja: Točan broj ponude koju dobijete na e-mail

Tko zaprima kotizacije?

Agencija Marketing Odjel - Event Management Marketing Odjel d.o.o.
Selska cesta 34/a
10000 Zagreb
Hrvatska

Akcija za dobrovoljne davatelje krvi

Doborovoljni davatelji krviZa sve građane Republike Hrvatske koji su ujedno i dobrovoljni davatelji krvi, organizatori Web::Strategije u suradnji sa Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu (HZTM) iz Petrove 3 u Zagrebu omogućuju slobodan ulazak na Web::Strategiju 5.0. Dakle, bez plaćanja kotizacije.

Dobrovoljno davanje krvi potrebno je napraviti ovih dana (od 15. travnja 2009. pa do prije same konferencije) i to u Petrovoj 3 u Zagrebu (slogan znate: Dođite svi - u Petrovu 3), te će se svaka prijava provjeravati u Zavodu od strane organizatora konferencije.

Kako biste ostvarili ovo pravo na slobodan ulazak, potrebno je da se prijavite na konferenciju sa statusom Nagrađeni, te osim što odgovorite na pitanje "Gdje ste saznali za Web::Strategiju?" naznačite da ste "dobrovoljni davatelj krvi" kako bi Vas organizator razlikovao od Nagrađenih u nagradnim igrama. Nakon toga će organizator provjeriti Vaš status u Zavodu.

Ako ste prije bili dobrovoljni davatelj krvi, učinite to ponovno i ovih dana prije pete Web::Strategije!

Nagradna igra sposobnosti "Pošalji sliku - uđi u publiku"

Majica Web::Strategije Organizator nudi mogućnost da osvojite BESPLATNU ULAZNICU ako organizatoru na kontakt podatke pošaljete svoju fotografiju u boji sa najudaljenije lokacije od grada gdje se organizira Web::Strategija - od Zagreba. Kao dokaz lokacije na kojoj je fotografija snimljena, trebate se slikati Vi u prvom planu, a u poznadini se treba nalaziti nešto kao faraonova piramida, kosi toranj ili slavni konjanik - dakle, neka znamenitost koja nedvosmisleno opisuje lokaciju.

No, pazite! Samo Vaša jasna i čitljiva fotografija neće biti dovoljna! Ključna stvar je da na sebi nosite majicu sa prethodne Web::Strategije!!! Nemojte biti obeshrabreni - ne očekujemo previše oštru konkurenciju. Možda baš Vaša fotografija sa jadranske obale ispadne najudaljenija od Zagreba!

Sve majice za prethodnu Web::Strategiju u potpunosti je pripremila i osigurala je tvrtka Imperito jer je bila organizacijski pokrovitelj četvrte konferencije. Majice su podijeljene svim sudionicima konferencije, bile su posložene u vrećicama koje su sudionike dočekale na sjedećim mjestima.

Ako ste bili na konferenciji, nema Vam druge nego zavirite u vrećice koje su Vas čekale na stolicama 5.3. ujutro. Pazite - sve poslane primjerene fotografije ćemo uzeti u obzir za nagradnu igru i objaviti ovdje na webu. No, prije nego što napravite "Klik! Klik!" - ne zaboravite navući majicu na sebe! :)

Ova nagradna igra traje do 5.5.2009. te će se nakon toga datuma proglasiti pobjednik.

Nagradna igra znanja "Igranje za znanje"

Kao i obično, pratite Zlatne medijske pokrovitelje Web::Strategije 5.0 jer će na njihovim medijima (uglavnom web portalima) osvanuti nagradna igra znanja u kojoj će se dijeliti po jedna nagrada - ulaznica na konferenciju. Biti će potrebno točno odgovoriti na postavljeno pitanje. Na svakom mediju biti će postavljeno drugačije pitanje koje će, naravno, zahtjevati drugačiji točan odgovor.

Dobitnici ovih nagrada trebati će se prijaviti putem ovih web stranica sa statusom Nagrađeni, a kao odgovor na pitanje Gdje ste saznali za Web::Strategiju? navedite ime medija koji Vas je nagradio.


Web::Strategija 5.0 - Antirecesijski vodič kroz web poslovanje - konferencija o web poslovanju

NovostiKotizacije su rasprodane!

15.06.2009. Planirani broj sjedećih mjesta u najvećoj dvorani na katu u najvećem konferencijskom centru Hypo EXPO XXI u Zagrebu je - RASPRODAN !!! Čak i u vrijeme recesije. Sudionici ponajviše dolaze iz medija, te iz regije - Bosna i Hercegovina, Srbija, Slovačka. Više...

Planirana popunjenost već 99%

14.06.2009. Rasprodana su skoro sva planirana sjedeća mjesta na konferencije, te zbog nepotvrđenih prijava ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta za prijave tokom ponedjeljka, a vjerujemo da će u utorak već biti kasno za prijavu. Više...

Najavljujemo popunjenost oko 80%

12.06.2009. Organizatori predviđaju i ovaj puta popunjenost Web::Strategije 5.0 prema planiranim mogućnostima. Trenutno najavljujemo popunjenost od oko 80% sjedećih mjesta u modernom konferencijskom centru Hypo EXPO XXI. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencije  ZLATNI POKROVITELJ:

Omega Media

 

SREBRNI POKROVITELJI:

Virtus design
 

 

BRONČANI POKROVITELJI:


 

ORGANIZACIJSKI
POKROVITELJI:

 
Web upotrebljivost
 Hypo EXPO XXI - Konferencijski centar

 

ZLATNI MEDIJSKI

POKROVITELJI

Net.hr - Auti
 
 
 


SREBRNI MEDIJSKI
POKROVITELJI:


KOMPASS
 Karte.hr

 

BRONČANI MEDIJSKI
POKROVITELJI:

Centrala

 

EDUKACIJSKI PARTNERI:


 

REGIONALNI POKROVITELJI:

 
 
 

 

INTERNATIONAL SPONSORS:

Trade Show Directory USAFESTIVAL.NET - The Event Collector Site of the USA!