Anti-recesijski
Vodič kroz web poslovanje


Održana u Zagrebu, 17. 06. 2009. (srijeda), Hypo EXPO XXI konferencijski centar
drugi dan, 18. 06. - Web Business Radionica!

::Kotizacije su rasprodane!

Nažalost, nema više slobodnih mjesta na konferenciji

15.06.2009. Planirani broj sjedećih mjesta u najvećoj dvorani na katu u najvećem konferencijskom centru Hypo EXPO XXI u Zagrebu je - RASPRODAN !!! Čak i u vrijeme recesije. Sudionici ponajviše dolaze iz medija, te iz regije - Bosna i Hercegovina, Srbija, Slovačka.


Zahvaljujemo svim novčanim pokroviteljima, medijskim pokroviteljima (ukupnog medijskog pokroviteljstva u protuvrijednosti od skoro 2 milijuna kuna!), te organizacijskim i edukacijskim partnerima. Kompletan popis možete vidjeti sa desne strane svih ovih web stranica.

Posebno zahvaljujemo zlatnom novčanom pokrovitelju Omega Mediji koja je prepoznala ovu konferenciju kao snažnu promocijsko-edukativnu platformu, te Hypo EXPO XXI centru rezerviranjem najveće dvorane na katu za Web::Strategiju u ovom najvećem zagrebačkom konferencijskom centru i, na kraju, ali ne manje važno - ukusnoj hrani po recesijski pristupačnoj cijeni Cateringa Majetić koja će dočekati sve sudionike za vrijeme ručka.

"Uz ovakve partnere pravo je zadovoljstvo organizirati Web::Strategiju" - izjavio je Hrvoje, direktor agencije koja organizira konferenciju.

Bez Vas navedenih, ova konferencija ne bi bila ovako velika i ovoliko snažna da pomogne regiji i ljudima koji tu žive na svom putu modernog poslovanja - internetizacije u poslovanju.

Ipak, želje organizatora pete Web::Strategije, te ujedno i organizatora internetskog sajma Web::INDUSTRIJA su još veće. Dora Staničić iz event management agencije Marketing odjel izjavila je da:

"Želimo i ubuduće kroz edukaciju - uporno i besprekidno - nastaviti na poboljušanju kvalitete življenja i poslovanja obučavanjem korisnika o internet o web poslovanju i web marketingu. Vjerujemo da će sljedeće konferencije, sajmovi, te seminari koje će pripremati Marketing odjel biti sve veći i korisniji internet profesionalcima, ali i onima koji se na internetu samo zabavljaju."

Pozivamo sve prijavljene da ne zaborave za srijedu ujutro navinuti sat i doći na poslovno-edukativni web doživljaj u Hypo EXPO XXI centru. Svima koji dolaze izvan Zagreba - želimo dobrodošlicu u glavni grad Hrvatske.

Vidimo se!!!

P.S. Za bilo kakva pitanja oko smještaja slobodno se obratite organizatoru da Vam pomogne pronaći smještaj.


Web::Strategija 5.0 - Antirecesijski vodič kroz web poslovanje - konferencija o web poslovanju

NovostiKotizacije su rasprodane!

15.06.2009. Planirani broj sjedećih mjesta u najvećoj dvorani na katu u najvećem konferencijskom centru Hypo EXPO XXI u Zagrebu je - RASPRODAN !!! Čak i u vrijeme recesije. Sudionici ponajviše dolaze iz medija, te iz regije - Bosna i Hercegovina, Srbija, Slovačka. Više...

Planirana popunjenost već 99%

14.06.2009. Rasprodana su skoro sva planirana sjedeća mjesta na konferencije, te zbog nepotvrđenih prijava ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta za prijave tokom ponedjeljka, a vjerujemo da će u utorak već biti kasno za prijavu. Više...

Najavljujemo popunjenost oko 80%

12.06.2009. Organizatori predviđaju i ovaj puta popunjenost Web::Strategije 5.0 prema planiranim mogućnostima. Trenutno najavljujemo popunjenost od oko 80% sjedećih mjesta u modernom konferencijskom centru Hypo EXPO XXI. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencije  ZLATNI POKROVITELJ:

Omega Media

 

SREBRNI POKROVITELJI:

Virtus design
 

 

BRONČANI POKROVITELJI:


 

ORGANIZACIJSKI
POKROVITELJI:

 
Web upotrebljivost
 Hypo EXPO XXI - Konferencijski centar

 

ZLATNI MEDIJSKI

POKROVITELJI

Net.hr - Auti
 
 
 


SREBRNI MEDIJSKI
POKROVITELJI:


KOMPASS
 Karte.hr

 

BRONČANI MEDIJSKI
POKROVITELJI:

Centrala

 

EDUKACIJSKI PARTNERI:


 

REGIONALNI POKROVITELJI:

 
 
 

 

INTERNATIONAL SPONSORS:

Trade Show Directory USAFESTIVAL.NET - The Event Collector Site of the USA!