Anti-recesijski
Vodič kroz web poslovanje


Održana u Zagrebu, 17. 06. 2009. (srijeda), Hypo EXPO XXI konferencijski centar
drugi dan, 18. 06. - Web Business Radionica!

::Planirana popunjenost već 99%

Web::Strategija je rasprodala planirana slobodna mjesta

14.06.2009. Rasprodana su skoro sva planirana sjedeća mjesta na konferencije, te zbog nepotvrđenih prijava ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta za prijave tokom ponedjeljka, a vjerujemo da će u utorak već biti kasno za prijavu.


Napominjemo da su neplaćena sjedeća mjesta ujedno i nepotvrđena, te da one s nepotvrđenim prijavama za petu Web::Strategiju neće čekati akreditacije na konferenciji ako nisu uplatili iznos kotizacije prije konferencije. Jedino plaćanjem kotizacije i evidentiranjem iste u našem internet bankarstvu smatra se potvrda Vašeg dolaska. Oni koju nisu platili do sada biti će kontaktirani na e-mail i telefonski da ih podsjetimo za plaćanje.

Originalne računi R1 sa potpisom i pečatom čekati će sve sudionike na pultu kod akreditranja te svakako zamolite hostese da Vam ga daju dok se akreditirate. Naravno, račune ćete moći pokupiti i tokom konferencije.

Dodatni računi za Web Business Radionicu biti će pripremljeni dan na konferenciji, na samoj radionici koja će se održati u blizini Kvaternikovog trga blizu tramvajskih linija i gradske podzemne garaže - dakle, u poslovnom učilištu Filaks, Domjanićeva 19, Zagreb.

Napomena: Poseban dogovor postoji sa onima koji su se javili da će platiti ujutro na dan konferencije. Njihova mjesta su naravno rezervirana i akreditacije će ih čekati.


Web::Strategija 5.0 - Antirecesijski vodič kroz web poslovanje - konferencija o web poslovanju

NovostiKotizacije su rasprodane!

15.06.2009. Planirani broj sjedećih mjesta u najvećoj dvorani na katu u najvećem konferencijskom centru Hypo EXPO XXI u Zagrebu je - RASPRODAN !!! Čak i u vrijeme recesije. Sudionici ponajviše dolaze iz medija, te iz regije - Bosna i Hercegovina, Srbija, Slovačka. Više...

Planirana popunjenost već 99%

14.06.2009. Rasprodana su skoro sva planirana sjedeća mjesta na konferencije, te zbog nepotvrđenih prijava ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta za prijave tokom ponedjeljka, a vjerujemo da će u utorak već biti kasno za prijavu. Više...

Najavljujemo popunjenost oko 80%

12.06.2009. Organizatori predviđaju i ovaj puta popunjenost Web::Strategije 5.0 prema planiranim mogućnostima. Trenutno najavljujemo popunjenost od oko 80% sjedećih mjesta u modernom konferencijskom centru Hypo EXPO XXI. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencije  ZLATNI POKROVITELJ:

Omega Media

 

SREBRNI POKROVITELJI:

Virtus design
 

 

BRONČANI POKROVITELJI:


 

ORGANIZACIJSKI
POKROVITELJI:

 
Web upotrebljivost
 Hypo EXPO XXI - Konferencijski centar

 

ZLATNI MEDIJSKI

POKROVITELJI

Net.hr - Auti
 
 
 


SREBRNI MEDIJSKI
POKROVITELJI:


KOMPASS
 Karte.hr

 

BRONČANI MEDIJSKI
POKROVITELJI:

Centrala

 

EDUKACIJSKI PARTNERI:


 

REGIONALNI POKROVITELJI:

 
 
 

 

INTERNATIONAL SPONSORS:

Trade Show Directory USAFESTIVAL.NET - The Event Collector Site of the USA!