Anti-recesijski
Vodič kroz web poslovanje


Održana u Zagrebu, 17. 06. 2009. (srijeda), Hypo EXPO XXI konferencijski centar
drugi dan, 18. 06. - Web Business Radionica!

::Rezultati ankete

Kako ste ocjenili predavače i konferneciju?

Nakon jubilarne pete konferencije možemo ustvrditi da je konferencija dobila osim nove i svoju redovnu publiku, te sudionike koji dolaze od strane medijskih pokrovitelja, a koji konferenciju medijski prate od samih početaka kada je Web::Strategija bila mala konferencija. Zahvaljujemo svima koji su ispunili anketne listiće, a ovdje možete pročitati rezultate navedene ankete.

TOP 3 LISTA predavača (po glasovima publike)

  1. Dario Šuveljak
  2. Marijan Kordić 
  3. Siniša Gavrilović 

Ujedno, Dario Šuveljak je proglašen predavačem koji zaslužuje nagradu za Zlatno predavanje o čemu je odlučilo točno 50% publike na Web::Strategiji. Dario, čestitiamo - ti i tvoje predavanje je favorit ove konferencije! :)

Konferenciju je posjetilo 67% muškaraca i onda 33% žena. Naravno, ne računajući hostese, voditeljicu i Doru iz organizacije koji su, usput budi rečeno - bile pohvaljene od strane mnogih anketiranih.

Istina, bilo je i nešto zamjerki na količinu hrane i hostese (jedna osoba ih ocjenila dvojkom - na šta got mislila), ali ujedno i pohvala na kvalitetu hrane (poznati Catering Majetić) i, kao što smo rekli - niz pohvala na simpatičnost hostesa. Iako su nas organizatore pohvalili da je organizacija iz jedne Web::Strategije u drugu sve bolja i bolja, to je samo dokaz da nije uvijek moguće zadovoljiti uskuse svih sudionika, ali mi organizatori ćemo se i dalje truditi taj broj kritičara smanjti na najveću moguću mjeru. No, hvala Vam što nam kroz anketu dajete do znanja stvari koje želite poboljšati na sljedećim konferencijama jer Vaše komentare shvaćamo sa najboljim namjerama da stvarno Web::Strategija napreduje. 

 


Evo i nekih komentara sudionika koji nam ovih dana nakon konferencije stižu na e-mail:

"Još jednom lijep pozdrav i čestitke na izvrsnoj konferenciji. Nadam se da se vidimo i na sljedećoj web strategiji."

Maroje Sabljić, ww.jatrgovac.com

"Brojni mladi WEB stručnjaci, okupljeni u odličnoj organizaciji MARKETING ODJELA. Vrijedne i interesantne teme, dobro pripremljeni sudionici skupa. ČESTITAM VAM !!!!!!!!!!!!"

Rajko Marković, DIGITALDIZAJN

"Čula sam od kolega da su predavanja bila odlična i jako mi je žao što nisam uspjela doći, ali, na žalost na neke stvari u životu ne možemo utjecati."

Silvija, eZadar.hr

"Ožanić je rastuiro, Dario je bio jako dobar, Gavrilović fenomenalan, Marin bi bio ok - da nije imao krivi naslov. U stvari je pričao o svojoj firmi, a ne o krizi kao prilici za uspjeh. (...) Jako mi se svidio anketni listić i šteta što većina konferencije i najave nije bila u tom zabavnom i modernom duhu. (...) Sviđa mi se da si imao puno sponzora i pokrovitelja i dvorana je bila dobro popunjena. (...) Jako je dobro što ste imali duže pauze da ljudi stignu odraditi networking. Super!"

 Goran H.

"Moram priznati da sam bio malo u nedoumici hoće li mi Web::Strategija i Web Business Radionica pruziti ono što sam od njih očekivao. Nisam informatički profesionalac. Bavim se nečim sasvim drugim, a informatika mi je hobi, pa sam možda imao i drugačije prohtjeve od većine prisutnih. Međutim, zaista sam se kući vratio s najpozitivnijim mogućim utiscima.
Sjajna predavanja, komunikativni predavaći, perfektna organizacija.

Samo mogu reći - hvala Vam za ovakva druženja. Nadam se da ću nekad opet biti u prilici da budem učesnik.
Pozdrav i svako dobro."

Adnan iz Tuzle

 

"Još pohvala nije na odmet, svaku pohvalu ste zaslužili."
Jadranka 

 

"Predavanje od Marijana Ožanića me oduševilo!"

Ivan, SPES


Web::Strategija 5.0 - Antirecesijski vodič kroz web poslovanje - konferencija o web poslovanju

NovostiKotizacije su rasprodane!

15.06.2009. Planirani broj sjedećih mjesta u najvećoj dvorani na katu u najvećem konferencijskom centru Hypo EXPO XXI u Zagrebu je - RASPRODAN !!! Čak i u vrijeme recesije. Sudionici ponajviše dolaze iz medija, te iz regije - Bosna i Hercegovina, Srbija, Slovačka. Više...

Planirana popunjenost već 99%

14.06.2009. Rasprodana su skoro sva planirana sjedeća mjesta na konferencije, te zbog nepotvrđenih prijava ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta za prijave tokom ponedjeljka, a vjerujemo da će u utorak već biti kasno za prijavu. Više...

Najavljujemo popunjenost oko 80%

12.06.2009. Organizatori predviđaju i ovaj puta popunjenost Web::Strategije 5.0 prema planiranim mogućnostima. Trenutno najavljujemo popunjenost od oko 80% sjedećih mjesta u modernom konferencijskom centru Hypo EXPO XXI. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencije  ZLATNI POKROVITELJ:

Omega Media

 

SREBRNI POKROVITELJI:

Virtus design
 

 

BRONČANI POKROVITELJI:


 

ORGANIZACIJSKI
POKROVITELJI:

 
Web upotrebljivost
 Hypo EXPO XXI - Konferencijski centar

 

ZLATNI MEDIJSKI

POKROVITELJI

Net.hr - Auti
 
 
 


SREBRNI MEDIJSKI
POKROVITELJI:


KOMPASS
 Karte.hr

 

BRONČANI MEDIJSKI
POKROVITELJI:

Centrala

 

EDUKACIJSKI PARTNERI:


 

REGIONALNI POKROVITELJI:

 
 
 

 

INTERNATIONAL SPONSORS:

Trade Show Directory USAFESTIVAL.NET - The Event Collector Site of the USA!