Anti-recesijski
Vodič kroz web poslovanje


Održana u Zagrebu, 17. 06. 2009. (srijeda), Hypo EXPO XXI konferencijski centar
drugi dan, 18. 06. - Web Business Radionica!

Kotizacije su rasprodane!

15.06.2009. Planirani broj sjedećih mjesta u najvećoj dvorani na katu u najvećem konferencijskom centru Hypo EXPO XXI u Zagrebu je - RASPRODAN !!! Čak i u vrijeme recesije. Sudionici ponajviše dolaze iz medija, te iz regije - Bosna i Hercegovina, Srbija, Slovačka.
Više

Planirana popunjenost već 99%

14.06.2009. Rasprodana su skoro sva planirana sjedeća mjesta na konferencije, te zbog nepotvrđenih prijava ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta za prijave tokom ponedjeljka, a vjerujemo da će u utorak već biti kasno za prijavu.
Više

Najavljujemo popunjenost oko 80%

12.06.2009. Organizatori predviđaju i ovaj puta popunjenost Web::Strategije 5.0 prema planiranim mogućnostima. Trenutno najavljujemo popunjenost od oko 80% sjedećih mjesta u modernom konferencijskom centru Hypo EXPO XXI.
Više

Gotove su prijave za Zlatno web poslovanje

12.06.2009. Prijave za Zlatnu nagradu Web::Strategije u kategoriji Zlatno web poslovanje 2008 su se dosta intenzivirale u zadnji tren prije zatvaranja. Ocjenjivački odbor će se uskoro sastati da ocjeni prijavljene. Prijave za sudjelovanje na konferenciji su se isto intenzivirale u zadnje vrijeme i možda i ovaj puta neće biti mjesta.
Više

Još četiri dana do kraja prijava

08.06.2009. Do 11.6. u 12h možete predavati prijave za Zlatno web poslovanje.
Više

Odlični predavači i popunjenost na 60%

04.06.2009. Svima koji dolaze na Web::Strategiju ovdje preporučamo poslušati odlična predavanja iskusnih web profesionalaca. Trenutna popunjenost dvorane je ravno na 60%. A još su samo dva tjedna do konferencije. Požurite s prijavama.
Više

On-line nagradna igra

03.06.2009. Pozivamo Vas da sudjelujete u nagradnoj igri u organizaciji web dizajn tvrtke Virtus dizajn i kontekstualne mreže Etarget, a u suradnji s Web::Strategijom.
Više

Slobodna Dalmacija, Glas Istre, Business.hr, ...

03.06.2009. Mnogi regionalni i tematski tiskani mediji podržali su Web::Strategiju i napisali čak i po cijele strane o konferenciji. Mjesečnik VIDI je objavio najavu preko cijele strane, dnevni poslovni list Business.hr priprema poseban prilog o webu gdje će biti uključena i Web::Strategija, dnevni list Glas Istre donosi najavu i izjave predavača na pola strane kao i dnevna Slobodna Dalmacija. Kapital Network, poslovna TV kuća, sljedeći tjedan donosi intervju tjedna sa članovima panel rasprave.
Više

Etarget koristi suvremenu uslugu oglašavanja

01.06.2009. Više od 13 000 tvrtki, korisnika Etargetove regionalne mreže, od sada može postavljati slike proizvoda uz tekstualne oglase.
Više

Konferencija je za dva tjedna

01.06.2009. Anti-recesijska web konferencija o poslovanju putem interneta održati će se 17.6., dakle za dva tjedna u modernom kongresnom centru Hypo EXPO XXI u Zagrebu na križanju Slavonske avenije i ulice J. Marohnića u kojoj se nalaze začetnice interneta u Hrvata - institucije SRCE i CARNet. Simbolično, zar ne?
Više

User experience

26.05.2009. "Sjećam se dana kada bi nazvao djelatnicu banke da mi pomogne oko ispunjavanja zahtjeva za internet bankarstvom, a ona bi me odgovarala od toga jer je to 'preko interneta i nije Vam to sigurno'. Danas mi djelatnica online web shopa domaćeg lanca supermarketa izjavljuje da ona nikad nije kupovala putem weba i da je to 'bezveze' i.. znate kakve smo mi žene" - javio se organizatoru konferencije neimenovani online kupac.
Više

Moguće je ostvariti profit i u vrijeme krize

22.05.2009. Nakon nedavne prezentacije ‘Analiza stanja i perspektive trgovine u Hrvatskoj' održane 29. travnja 2009. povodom Dana trgovaca u organizaciji Sindikata trgovine Hrvatske web portal JaTrgovac.com je razgovarao sa dr. sc. Ivanom-Damirom Anićem, višim znanstvenim suradnikom na Ekonomskom institutu Zagreb.
Više

Popunjenost drugog dana - 33%

21.05.2009. Na drugi dan pete Web::Strategije već se prijavilo za malu grupu polaznika Web Business Radionice oko 33% sudionika. Radionica će imati čak četiri predavača, odlično ocijenjena na prethodnim Web::Strategijama i ako se početnik u web biznisu te želite web stranice pripremiti za primjenu u Vašem web poslovanju - svakako se javite za drugi dan konferencije.
Više

Kampanja je krenula, popunjenost već na 40%

20.05.2009. Danas su svi medijski pokrovitelji pete Web::Strategije dobili marketinške materijale za početak marketing kampanje. Ako niste znali, konferenciju medijski prate svi najjači internetski i poslovni mediji.
Više

Wolfram Alpha neće biti ubojica Google-a

20.05.2009. Wolfram Alpha - tražilica, koja to i nije, privukla je pozornost mnogih internet korisnika, neki su priču podizali do razine kao najvažnijim događajem u povijesti interneta, te da će biti Wolfram Alpha biti "ubojica" Google-a. No, prve reakcije korisnika su podijeljene.
Više

Popunjenost se popela na 25%

14.05.2009. Četvrtina sjedala najveće dvorane na katu modernog konferencijskog centra Hypo EXPO XXI je popunjena kroz on-line prijave za petu Web::Strategiju.
Više

Otvoren natječaj za Zlatnu nagradu

13.05.2009. Kao i prošle konferencije, sada je pokrenut natječaj za Zlatnu nagradu Web::Strategije u novoj kategoriji Zlatno web poslovanje u 2008. godini za doprinos u promicanja poslovanja putem web-a (interneta) u regiji. Prijavite se još danas na: nominacija@webstrategija.com.
Više

Predsjednik programskog odbora

12.05.2009. Danas smo u ugodnom razgovoru sa Brankom Vujićem iz T-Com-a dogovorili ravnanje programom pete Web::Strategije. Gosp. Vujić će sada kao predsjednik programskog odbora biti zadužen za dogovoranje prezentacija sa predavačima te pod njegovom "palicom" ravnati će se odvijanje programa 17.6. na prvom danu konferencije.
Više

Extreme Times call for Extreme Measures

11.05.2009. Slašam neki dan jednog poslovođu velikog europskog trgovačkog lanca kako se žali da će morati otpustiti neke radnike, uglavnom honorarce. Prodaja je pala. I pitam ga usput kako to da nisu krenuli sa on-line prodajom artikala već i dalje samo nude PDF kataloge na svom webu? Zašto ne pokrenu dostavu uz narudžbe kad za otvaranje jednog web shop-a ne moraju napraviti veliku investiciju. Odgovara mi - ah, to zahtjeva reorganizaciju i puno posla.
Više

Banneri pokrenuli anti-recesiju

07.05.2009. Animirani banneri "šarenih dimenzija" koje je izradio web studio Nivas pokrenuli su anti-recesijsku marketinšku kampanju pete Web::Strategije. Vjerujatno ste i ovdje jer ste kliknuli na jedan od njih. :)
Više

Kako voditi web shop?

04.05.2009. Organizatori peti Web::Strategije pripremaju program konferencije punom parom i upravo smo dobili potvrdu o predavanju Siniše Cvjetkovića, web poduzetnika koji se već punih 15 godina bavi poslovima vezanim uz web dućane. Biti će odlično čuti njegove preporuke kako uspješno viditi web shop.
Više

Rezervirano 15% sjedala u dvorani

01.05.2009. Kao i obično, marketinška kampanja nije još niti krenula (kreće oko 15.6.2009.), a već su rezervirane stolice u dvorani gdje će se održati peta edukativna konferencija o web poslovanju. Trenutno smo na 15% rezerviranih mjesta.
Više

Nagradna igra - slikajte se s majicom

27.04.2009. Za sve koji nisu znali - možete osvojiti JEDNU BESPLATNU KOTIZACIJU na petu Web::Strategiju i pri tome uštedjeti 854 kune! Ali zapamtite - samo je jedan pobjednik nagradne igre u kojoj se trebate sllikati sa najudaljenije točke od kongressnog centra Hypo EXPO XXI i to u majici sa prethodne konferencije.
Više

Regionalni i internacionalni sponzori

21.04.2009. U suradnji s poznatim portalom Infostud.com iz Subotice, te s najvećom web bazom poslovnih događaja u svijetu Bevents.Com dogovorili smo značajno medijsko pokroviteljstvo.
Više

Dogovoreni novi pokrovitelji

20.04.2009. Danas su dogovorena dva nova pokroviteljstva sa jakim medijskim sponzorima koji posjeduje svoje dnevne tiskane listove - Poslovnim dnevnikom i 24sata.
Više

Zadnji dan prodaje najjeftinijih kotizacija

19.04.2009. Požurite jer sutra tokom ponedjeljka možete se zadnji dan prijaviti za petu Web::Strategiju po cijeni super rane kotizacije!
Više

Prodane su prve kotizacije za 350 kn

17.04.2009. Prodane su sudionicima prve super rane kotizacije po cijeni od 350 kn+PDV. Požurite s prijavama jer super rana cijena kotizacije ističe sljedeći tjedan!
Više

Predavači, pokrovitelji

14.04.2009. Organizatori su sada u fazi dogovaranja pokroviteljstava, te organiziranja programskog odbora i predavača nove Web::Strategije.
Više

VAŽNO! Nova tema konferencije

09.04.2009. AUTO Web::Strategija 5 - Klikom do kotača neće se održati 18.6. već se odgađa za sljedeću godinu. No s obzirom da je Web::Strategija najveća konferencija o webu u zadnjih godinu dana po posjećenosti, ne želimo Vas razočarati ni u lipnju. Zato najavljujemo novu temu o tome kako najbolje iskoristiti internet u ovo vrijeme teških dana za poslovni svijet.
Više

Lidl će prodavati - automobile!

03.04.2009. Poznati supermarket LIDL, poznat po jeftinim prehrambenim proizvodima te kućnim potrepštinama, uskoro namjerava u svojoj ponudi imati po znatno nižoj cijeni i – automobile!
Više

Prijave za Zlatno auto web postignuće

02.04.2009. Znate li što je Zlatna nagrada Web::Strategije? Trenutno su otvorene prijave za nominacije za kategoriju Zlatno auto web postignuće u prethodnih godinu dana.
Više

Najtraženiji auto pojmovi

31.03.2009. Organizator auto web konferencije, agencija Marketing odjel u suradnji sa poslovnom tražilicomm WLW donosi pregled najtraženijih automobilskih pojmova za veljaču 2009.
Više

Kriza otkazala Zagreb Transport Show

23.03.2009. Zagrebački velesajam otkazao je Zagreb Transport Show za 2009. godinu koji se trebao održati u mjesecu prije AUTO Web::Strategije 5. Nadamo se da će AUTO Web::Strategija nadomjestiti sva edukativna predavanja koja su se trebala održati na sajmu.
Više

Otvorili smo Twitter account

21.03.2009. TwitterOrganizatori Web::Strategije su nakon otvorenja Linkedin grupe i Facebook grupe, ovaj puta se dodatno umrežili unutar internetske zajednice otvaranjem tematskog računa web_strategija na popularnom Twitter servisu.
Više

Sljedeća Web::Strategija

06.03.2009. Nakon što je završila četvrta Web::Strategija, najavljena je peta konferencija za početak ljeta ove godine.
Više

Poziv na predaju predavanja

07.01.2009. Pozivamo zainteresirane predavače (autore prezentacija) da predaju prijave do 1. travnja 2009. sa svojim radovima na kontakt adrese pete AUTO Web::Strategije.
Više

Web::Strategija 5.0 - Antirecesijski vodič kroz web poslovanje - konferencija o web poslovanju

NovostiKotizacije su rasprodane!

15.06.2009. Planirani broj sjedećih mjesta u najvećoj dvorani na katu u najvećem konferencijskom centru Hypo EXPO XXI u Zagrebu je - RASPRODAN !!! Čak i u vrijeme recesije. Sudionici ponajviše dolaze iz medija, te iz regije - Bosna i Hercegovina, Srbija, Slovačka. Više...

Planirana popunjenost već 99%

14.06.2009. Rasprodana su skoro sva planirana sjedeća mjesta na konferencije, te zbog nepotvrđenih prijava ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta za prijave tokom ponedjeljka, a vjerujemo da će u utorak već biti kasno za prijavu. Više...

Najavljujemo popunjenost oko 80%

12.06.2009. Organizatori predviđaju i ovaj puta popunjenost Web::Strategije 5.0 prema planiranim mogućnostima. Trenutno najavljujemo popunjenost od oko 80% sjedećih mjesta u modernom konferencijskom centru Hypo EXPO XXI. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencije  ZLATNI POKROVITELJ:

Omega Media

 

SREBRNI POKROVITELJI:

Virtus design
 

 

BRONČANI POKROVITELJI:


 

ORGANIZACIJSKI
POKROVITELJI:

 
Web upotrebljivost
 Hypo EXPO XXI - Konferencijski centar

 

ZLATNI MEDIJSKI

POKROVITELJI

Net.hr - Auti
 
 
 


SREBRNI MEDIJSKI
POKROVITELJI:


KOMPASS
 Karte.hr

 

BRONČANI MEDIJSKI
POKROVITELJI:

Centrala

 

EDUKACIJSKI PARTNERI:


 

REGIONALNI POKROVITELJI:

 
 
 

 

INTERNATIONAL SPONSORS:

Trade Show Directory USAFESTIVAL.NET - The Event Collector Site of the USA!