print('WS7');
Dobri developerski duh


Održana u Zagrebu, Hypo EXPO centar, 18.-19. 03. 2010. (čet i pet)

::Cjenik

Cjenik za ulaznice na konferenciju

Aktualan cjenik ulaznica možete provjeriti jedino na ovoj stranici - dok su prijave ovdje.

1. dan - Vrsta ulaznice za Web::Strategiju
Cijena u kunama s
PDV-om (bez PDV-a)
Cijena u
eurima - EUR
Zadnje ulaznice (do konferencije)
1.476,00 kn (1.200 kn)
202,95 €
2. dan - Nazivi Web::Edukacija
   
a) SEO seminar (19.3.)
861 kn (700 kn)  130 €
b) SEO programer - seminar za web programere 3.075 kn (2,500 kn)
430 €
c) Brze web stranice - radionica za web urednike 861 kn (700 kn)
 130 €
d) Google Analytics seminar (19.3.) 861 kn (700 kn)
130 €
Novi PDV u RH od 1.8.2009. iznosi 23%

Prijavite se na Web::Strategiju već danas kako biste osigurali svoje sjedeće mjesto u dvorani.

Prijave su otvorene do 16.3.2010. u 12 h.

Cijene u eurima (EUR) su navedene za međunarodna plaćanja i sadrže - cijenu ulaznice, porez na dodatnu vrijednost, te dio troškova SWIFT/IBAN/BIC transakcije (samo dio domicilne banke organizatora - Erste banka).

Broj sjedećih mjesta je ograničen. Ulaznice se prodaju dok se ne popuni konferencijska dvorana ili pojedina radionica. Pravno valjan račun R1 će svi sudionici dobiti putem elektroničke pošte nakon održavanja 7. konferencije.

Web::Edukacija nakon konferencije

Zainteresirani sudionici Web::Strategije mogu odabrati i dodatno prisustvovanje na jednoj od ponuđenih radionica ili seminara - edukacija u organizaciji sa projektom Web::Edukacija. Navedene edukacije će se održati dan nakon konferencije (petak) u popodnevnim satima ili tjedan kasnije.

Kako se prijaviti za Web::Edukaciju? Jednostavno. Potrebno je nakon on-line prijave na Web::Strategiju napraviti odgovor (reply) na dobiveni e-mail potvrde (gdje dobijete i link na ponudu) te navesti da želite sudjelovati na točno navedenoj edukaciji (napišite ime jedne od gore navedenih edukacija u cjeniku). Nakon toga dobiti ćete od organizatora posebnu ponudu za plaćanje ulaznice za željenu edukaciju. Plaćanjem po ponudi, Vaše mjesto na edukaciji je osigurano.

Napomena: Edukacije su namijenjene prvenstveno sudionicima Web::Strategije. Ostali mogu zatražiti pristup edukaciji putem kontakt podataka Web::Edukacije po redovnim cijenama. U slučaju nedovoljnog broja prijava sudionika za pojedinu radionicu - vraćamo uplaćeni novac.

Što uključuje ulaznica?

Ova ulaznica uključuje registraciju na 7. konferenciju Web::Strategija 7 - Dobri developerski duh, cjelodnevni pristup svim predavanjima i panel raspravi, osvježavajuća pića, tople napitke tokom cijele konferencije, lagani ručak za sudionike, mogućnost sudjelovanja u zabavnom dijelu programa i natjecanju za vrijedne nagrade kroz igre sposobnosti, tiskane materijale vezane za konferenciju, networking, bežični pristup internetu, mogućnost preuzimanja prezentacija svih predavača nakon konferencije, razne korisne promotivne informacije, prijavu na tematski newsletter i sl.

Sudionici konferencije imaju pravo na gore navedene cijene edukacija koje su već umanjene za popust.

Popusti na ulaznice

Za sve zainteresirane za sudjelovanje na Web::Strategiji osigurali smo i dodatne popuste isključivo na redovnu i kasnu cijenu ulaznice.

  • Popust 3+1=4
    Ako iz jedne tvrtke dolazi troje sudionika koji plaćaju ulaznicu (uvijek nam bude takvih) - četvrta kotizacija je potpuno, nedvosmisleno i jednostavno - besplatna! Za takvu prijavu potrebno je troje sudionika prijaviti sa statusom "Sudionik", te četvrtog sa statusom "Nagrađeni".
    Dakle, tu se radi o popustu od čak 25% na četiri uplaćene kotizacije.
  • Popust 30% na trenutnu cijenu ulaznice
    Svi članovi grupe Web User Group - zajednice web developera

Akcija za dobrovoljne davatelje krvi

Doborovoljni davatelji krviOrganizatori Web::Strategije u suradnji sa Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu (HZTM) iz Petrove 3 u Zagrebu pružaju mogućnost slobodnog ulaska na Web::Strategiju 7 svim građanima Republike Hrvatske, koji su ujedno i dobrovoljni davatelji krvi. Na taj način konferencija Web::Strategija humanitarno pomaže društvu. 

Dobrovoljno davanje krvi potrebno je napraviti ovih dana, od 1. siječnja 2010. pa sve do prije same konferencije, u Petrovoj 3 u Zagrebu, a svaka prijava s naznakom "dobrovoljni davatelj krvi" će se provjeravati u Zavodu od strane organizatora konferencije.

Kako ostvariti pravo na slobodan ulazak? Potrebno je da se nakon dobrovoljnog davanja krvi prijavite na konferenciju sa statusom Nagrađeni, te odgovorite na pitanje "Gdje ste saznali za Web::Strategiju?" sa "dobrovoljni davatelj krvi" kako bi Vas organizator razlikovao od Nagrađenih u nagradnim igrama znanja. Nakon toga će organizator provjeriti Vaš status u HZTM-u.

Ukoliko ste već bili dobrovoljni davatelj krvi, budite "hrabri" i ponovno učinite korak više za zajednicu, te osvojite ulaznicu za ovu Web::Strategiju!

Akcija za dobrovoljne davatelje krvi je završila 12.3.2010. u 13:20

Nagradna igra sposobnosti "Webom plovi, ulaznicu ulovi"

Kao i obično, plovite po sadržajima Zlatnih medijskih pokrovitelja Web::Strategije 7 jer će na njihovim web portalima osvanuti nagradna igra sposbnosti (ne sreće!) u kojoj će se dijeliti po jedna nagrada - ulaznica na konferenciju. Biti će potrebno prvi točno odgovoriti na postavljeno pitanje. Na svakom mediju biti će postavljeno drugačije pitanje koje će - naravno - zahtjevati drugačiji točan odgovor.

Dobitnici ovih nagrada trebati će se još prijaviti putem ovih web stranica sa statusom Nagrađeni, a kao odgovor na pitanje Gdje ste saznali za Web::Strategiju? obavezno navedite ime medija koji Vas je nagradio.

Čestitamo (unaprijed) svim pobjednicima nagradne igre sposobnosti.

Kada će početi nagradne igre? Negdje oko tjedan-dva prije održavanja same konferencije. A možda i prije. :) Taj podatak je namjerno poslovna tajna, ali ju možete lako prvi otkriti prateći (čitaj: ploveći) svakodnevno sve zlatne medijske pokrovitelje ove web konferencije navedeni na desnoj strani svake web stranice. Budite brzi, budite točni - i sposobnost će Vam se isplatiti.

Plaćanje kotizacije u zemlji (unutar Hrvatske)

Ulaznicu je moguće kupiti ili kao fizička ili kao pravna osoba iz Hrvatske, te kao osoba izvan Hrvatske. Cijenu ulaznice je potrebno uplatiti najkasnije prema podacima na ponudi koja nakon Vaše prijave stiže na Vaš e-mail kao link na web stranicu na koji trebate kliknuti, a koju onda možete i isprintati.

Molimo da poštujete datum valute plaćanja jer ponuda nakon navedenog datuma neće biti važeća. No, ne brinite - ako i zaboravite na plaćanje poslati ćemo Vam podsjetnik na e-mail ili ćemo Vas kontaktirati telefonski.

Čekovi i kreditne kartice se ne primaju. 

Uplata za sudionike iz Hrvatske:
Poslovni račun: 2402006-1100456430 (Erste banka)
Poziv na broj: Točan broj ponude koju dobijete na e-mail
Opis plaćanja: Točan broj ponude koju dobijete na e-mail 

Međunarodno plaćanje kotizacije (izvan Hrvatske)

Za osobe izvan Hrvatske (Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Austrija, Njemačka...) - nakon Vaše prijave ovdje, poslati ćemo na Vaš e-mail posebnu ponudu na engleskom jeziku za međunarodno plaćanje (eng. international bank transaction) putem SWIFT / IBAN / BIC sustava. Također, ponudu možete platiti na sam dan održavanja konferencije u gotovini i to u eurima, ali za to je potrebno da nam javite odmah po primitku potvrde o prijavi kako organizator ne bi poništio Vašu ponudu zbog neplaćanja.

Podaci za uplatu izvan Hrvatske:
IBAN račun: HR25 2402 0061 1004 5643 0
Banka: Erste & Steiermärkische Bank d.d., Rijeka, Croatia
SWIFT: ESB CHR 22
Opis plaćanja: Točan broj ponude koju dobijete na e-mail

Tko zaprima kotizacije?

Agencija Marketing Odjel - Event Management Marketing Odjel d.o.o.
Selska cesta 34/a
10 000 Zagreb
Hrvatska (Croatia)


Web::Strategija 7 - konferencija za web developere (web programere) ...i one koji ih traže

KONFERENCIJA WS7 JE ODRŽANA!

NovostiNajpopularnija konferencija u Hrvatskoj

25.03.2010. [VIDEO] "Najpopularnija konferencija u Hrvatskoj" rečenica je koju ćete čuti u sljedećem TV prilogu koji je emitiran na Hrvatskoj radio-televiziji (HRT2) u najgledanijoj ICT emisiji eHrvatska. Više...

Dobitnici Web upotrebljivosti i inovativnosti 2010

19.03.2010. Dobitnici Zlatnih nagrada Web::Strategije u dvije kategorije su tvrtke: iDEA studio, web.burza, Globaldizajn, Web marketing /POSLuH, Omnisdata i Listopad Web Studio. Više...

Popunjeno, rasprodano - gotove su prijave!

16.03.2010. Tko je jamio - jamio! Rasprodano je sve i popunjena su sva mjesta na Web::Strategiji 7 s temom web developmenta. Tko se nije prijavio - nažalost, više ne može. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI POKROVITELJI

 

CPP  Virtus dizajN
Visoka škola za informacijske tehnologije
 
 

BRONČANI POKROVITELJI

 

 

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

 

Tiskara FatDUX Zagreb - Designing valuable User eXperiences
 Hypo EXPO XXI
 IMPERITO
 HM Rent-a-Car  Stimulans
 
 Podravka
 Pago
 OH!

 

ZLATNI MEDIJSKI

Monitor.hr VIDI
 tportal.hr  ETARGET
 Banka.hr
 Poslovni.hr
 
BIZdirekt
 24sata.hr  Net.hr
 
 

SREBRNI MEDIJSKI


eZadar  
Rep.hr
webmajstori.net
 WLW  Kompass.hr
 infoTrend  JaTRGOVAC
 Javno  T3 Magazin
 Metro portal  BRONČANI MEDIJSKI

Spa Wellness Upali.net
 IT-infoNEWS interijerNET
 Racunalo.com  GameBox
 AutoManija.com
 

 

EDUKACIJSKI PARTNERI

 

 COGNITA

 

REGIONALNI MEDIJSKI

 

znanje.infostud.com