print('WS7');
Dobri developerski duh


Održana u Zagrebu, Hypo EXPO centar, 18.-19. 03. 2010. (čet i pet)

::Zlatna nagrada

Natječaj za dodjelu Zlatnih nagrada Web::Strategije

Dobitnici prošlogodišnjih Zlatnih nagrada Web::Strategije Prije Web::Strategije 7, konferencije o web developmentu, održava se natječaj za dodjelu Zlatnih nagrada Web::Strategije 2010. u dvije kategorije vezane uz web development i inovativnost.

Prijave se primaju najkasnije do 03.03.2010. u 16 sati (vremenska zona = GMT +1 / GMT +2). PRIJAVE SU ZAVRŠILE!

Više o kategorijama u kojima će se dodjeljivati Zlatne nagrade Web::Strategije, te uvjete kako Vi možete prijaviti web stranice koje ste izradili ili inovativna tehnološka web rješenja koja ste osmislili i ostvarili - možete saznati na ovoj web stranici. Ovo je središnja stranica za sve relevantne informacije vezane uz ocjenjivanje i dodjelu Zlatnih nagrada u ovim kategorijama za 2010. godinu (godinu kada se nagrada dodjeljuje).

Tko ocjenjuje nominirane? Ovdje su članovi dva ocjenjivačka odbora koji ocjenjuju nominirane prijave prema pravnim uvjetima (čl.2.) konferencije.

VAŽNO!!! Zlatna nagrada Web::Strategije je regionalna nagrada i očekuju se prijave iz Srbije, Bosne i Hercegovine, te drugih regionalnih zemalja.

Zašto ova nagrada?

Cilj i svrha donjih kategorija Zlatnih nagrada Web::Strategije je promicanje i poticanje web developmenta i izrade web stranica u regiji. Nagrada će doći kao statusna kruna onima koji su svojim ovogodišnjim radom i angažmanom strastveno i nesebično doprinjeli poboljšanju upotrebljivosti svojih web rješenja te njihovoj inovativnosti.

 

1. Web upotrebljivost 2010.


Ocjenjivački odbor će ocjenjivati uspješnost upotrebljivosti nominiranih web stranica i dodjeliti će tri nagrade izvođačima rješenja.

Tko su prethodni dobitnici - za 2008. godinu? Pogledajte ovdje dobitnike Zlatne web upotrebljivosti za 2008. godinu.

Kako se prijaviti? Prijava za nominacije u ovoj kategoriji treba sadržavati sljedeće točne informacije:

 1. Naziv web stranice
 2. URL adresa
 3. Naziv web developera (ime tvrtke/pojedinca)
 4. Adresa web developera (ulica, broj, grad, država)
 5. Kontakt osoba kod web developera (ime i prezime, telefon, mobitel, e-mail)
 6. Vlasnik web stranice (ime tvrtke/pojedinca)
 7. Istaknuti razlog zašto web stranica zaslužuje ovu nagradu (NIJE OBAVEZNO!)

Gornje informacije, zapisane u tekstualni dokument, šaljete na e-mail: nominacija@webstrategija.com

 

2. Web inovativnost 2010.


U uvjetima konkurencije na regionalnom web tržištu, tvrtke i pojedinci koje NE inoviraju - ulaze u slijed - stagnaciju, a nakon toga u smjeru odumiranja. S druge strane, teško je danas inovirati u turbulentnom svijetu weba kada je esencija samog weba inovativnost koja dolazi sa svih strana kugle zemaljske. Zbog toga su organizatori Web::Strategije odlučili uvesti ovu kategoriju koja će nagraditi one istaknute koji povećavaju tehnološku primjenu infrastrukture weba u vremenu, poboljšavaju kvalitetu web rješenja, povećavaju sigurnost web aplikacija ali i zaštitu korisnika, unaprijeđuju web tržište, smanjuju zahtjeve za nepotrebnim resursima te osnažuju konkurentnost regionalnog web tržišta.

Ocjenjivački odbor će ocjenjivati inovativnost web rješenja (s naglaskom na tehničko rješenje ideje). Dokazana komercijalna isplativost prijavljene inovativnosti NIJE preduvjet za dobivanje Zlatne nagrade Web::Strategije, već ideja ostvarenog web rješenja. Dodjeliti će se dvije nagrade u ovoj kategoriji.

Kako se prijaviti? Prijava za nominacije u ovoj kategoriji treba sadržavati sljedeće točne informacije:

 1. Naziv web inovativnosti
 2. URL adresa (gotovog rješenja ili demonstracije)
 3. Naziv web inovatora (ime tvrtke/pojedinca)
 4. Adresa web inovatora (ulica, broj, grad, država)
 5. Kontakt osoba kod web inovatora (ime i prezime, telefon, mobitel, e-mail)
 6. Vlasnik web inovacije (ime tvrtke/pojedinca)
 7. Opisati razloge zašto Vaša prijava zaslužuje ovu nagradu

Gornje informacije, zapisane u tekstualni dokument, šaljete na e-mail: nominacija@webstrategija.com

 

Saznajte više o proceduri prijave

Prvo je potrebno prijaviti web stranice za nominacije za Zlatnu nagradu Web::Strategije. A to je ujedno i sve što trebate napraviti. Dakle, prijavu je potrebno dokumentirati (npr. u doc formatu) sa svim točnim informacijama koje se traže (navedeni su zasebno za svaku kategoriju Zlatne nagrade Web::Strategije) te istu poslati kao dodatak (eng. attachment) na e-mail.

Prijave mogu biti i višestruke - npr. jedan prijavljivač može prijaviti neograničen broj ostvarenih projekata u više kategorija. Pojedine prijave mogu biti odbijene ako organizator smatra da prijavljeni za nominacije imaju utjecaj na pojedinog člana ocjenjivačkog odbora u kategoriji za koju se prijavljuje, te ako sve tražene informacije nisu navedene ili nisu točne.

Nakon prihvaćanja prijave od strane organizatora (dobiti ćete povratni e-mail), možete se smatrati nominiranima u odobrenim kategorijama za Zlatnu nagradu Web::Strategije. Nakon toga, sve prikupljene nominacije prosljeđuju se članovima ocjenjivačkih odbora za svaku pojedinu kategoriju koji neovisno daju svoje ocjene koje u kumulativu čine internu rang ljestvicu kojom proglašavaju pobjednika.

Podatak tko je nagrađen Zlatnim nagradama Web::Strategije biti će poslovna tajna organizatora i članova žirija za svaku pojedinu kateogoriju do trenutka javne objave na dan održavanja konferencije Web::Strategije, kada će se i zaslužene nagrade svečano uručiti nagrađenima.

Postavite logotip za nominirane

Nominirani za Zlatnu nagradu Web::Strategije imaju pravo istaknuti na svojim web stranicama sljedeći logotip (slika desno) koji označava da su nominirani za nagradu i to od trenutka kada dobiju službenu potvrdu na e-mail. Dakle, bez obzira na ishod rada ocjenjivačkog odbora.

Navedeni logotip moguće je veličinom prilagoditi potrebama web dizajna, te je moguće staviti da klik na logotip vodi na ovu web stranicu (ovaj URL).

 


Web::Strategija 7 - konferencija za web developere (web programere) ...i one koji ih traže

KONFERENCIJA WS7 JE ODRŽANA!

NovostiNajpopularnija konferencija u Hrvatskoj

25.03.2010. [VIDEO] "Najpopularnija konferencija u Hrvatskoj" rečenica je koju ćete čuti u sljedećem TV prilogu koji je emitiran na Hrvatskoj radio-televiziji (HRT2) u najgledanijoj ICT emisiji eHrvatska. Više...

Dobitnici Web upotrebljivosti i inovativnosti 2010

19.03.2010. Dobitnici Zlatnih nagrada Web::Strategije u dvije kategorije su tvrtke: iDEA studio, web.burza, Globaldizajn, Web marketing /POSLuH, Omnisdata i Listopad Web Studio. Više...

Popunjeno, rasprodano - gotove su prijave!

16.03.2010. Tko je jamio - jamio! Rasprodano je sve i popunjena su sva mjesta na Web::Strategiji 7 s temom web developmenta. Tko se nije prijavio - nažalost, više ne može. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI POKROVITELJI

 

CPP  Virtus dizajN
Visoka škola za informacijske tehnologije
 
 

BRONČANI POKROVITELJI

 

 

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

 

Tiskara FatDUX Zagreb - Designing valuable User eXperiences
 Hypo EXPO XXI
 IMPERITO
 HM Rent-a-Car  Stimulans
 
 Podravka
 Pago
 OH!

 

ZLATNI MEDIJSKI

Monitor.hr VIDI
 tportal.hr  ETARGET
 Banka.hr
 Poslovni.hr
 
BIZdirekt
 24sata.hr  Net.hr
 
 

SREBRNI MEDIJSKI


eZadar  
Rep.hr
webmajstori.net
 WLW  Kompass.hr
 infoTrend  JaTRGOVAC
 Javno  T3 Magazin
 Metro portal  BRONČANI MEDIJSKI

Spa Wellness Upali.net
 IT-infoNEWS interijerNET
 Racunalo.com  GameBox
 AutoManija.com
 

 

EDUKACIJSKI PARTNERI

 

 COGNITA

 

REGIONALNI MEDIJSKI

 

znanje.infostud.com