print('WS7');
Dobri developerski duh


Održana u Zagrebu, Hypo EXPO centar, 18.-19. 03. 2010. (čet i pet)

Najpopularnija konferencija u Hrvatskoj

25.03.2010. [VIDEO] "Najpopularnija konferencija u Hrvatskoj" rečenica je koju ćete čuti u sljedećem TV prilogu koji je emitiran na Hrvatskoj radio-televiziji (HRT2) u najgledanijoj ICT emisiji eHrvatska.
Više

Dobitnici Web upotrebljivosti i inovativnosti 2010

19.03.2010. Dobitnici Zlatnih nagrada Web::Strategije u dvije kategorije su tvrtke: iDEA studio, web.burza, Globaldizajn, Web marketing /POSLuH, Omnisdata i Listopad Web Studio.
Više

Popunjeno, rasprodano - gotove su prijave!

16.03.2010. Tko je jamio - jamio! Rasprodano je sve i popunjena su sva mjesta na Web::Strategiji 7 s temom web developmenta. Tko se nije prijavio - nažalost, više ne može.
Više

Dobrovoljni davatelji krvi

16.03.2010. I ovaj puta na Web::Strategiju 7 dolaze dobrovoljni davatelji krvi koji su za ovaj humani čin, kao nagradu od organizatora, dobili besplatne ulaznice.
Više

Dvije ulaznice prodane, ali 5 ne može...

13.03.2010. Iako smo obavijestili da su preostale još samo dvije ulaznice (kotizacije), telefonskom provjerom ustanovljeno je da pet sudionika neće moći doći zbog "više sile", pa dok su se te dvije preostale prodale - pojavilo se pet novih... (Ups! Jedna prodana.) ...četiri novih slobodnih ulaznica za Web::Strategiju "na tržištu".
Više

Preostale još DVIJE ulaznice!

12.03.2010. Kao i obično, Web::Strategija tjedan dana prije konferencije popuni sva sjedeća mjesta u dvorani. Trenutno su preostala još DVA slobodna sjedeća mjesta tj. još DVIJE ulaznice za najveću regionalnu konferenciju o web developmentu. Svi poznati web developeri iz branše potvrdili su svoj dolazak!
Više

Oglašavajte se putem Smiješak Eventa!

11.03.2010.

Dobili smo čast u sklopu Kontakta Grupe d.o.o., ovogodišnju Web::Strategiju upotpuniti uspomenom za sve sudionike putem Smiješka! Smiješak.hr je usluga besplatnog online razvijanja digitalnih fotografija korisnika sa efektivnom mogućnošću korištenja za Evente poput Web::Strategije gdje će svaki sudionik dobiti svoju osobnu fotografiju kao uspomenu. Razvijenu fotografiju sudionici će pokazati obitelji, prijateljima, ali i poslovnim partnerima koji mogu svi biti upoznati i sa Vama - kao sponzorom.


Više

Popunjenost dvorane na 80%

10.03.2010. Web development konferencija, Web::Strategija 7, okupiti će profesionalne web developere iz svih Hrvatskih središta i šire (Srbija, BiH). Sudionici iz Hrvatske dolaze iz Zagreba i okolice, Rijeke, Dubrovnika, Osijeka, Varaždina, Poreča, Pule, Novalje, Bjelovara, Supetra, Pakraca, Rovinja, te drugih mjesta. Današnja popunjenost najveće dvorane na katu velikog Hypo EXPO centra je na 80%.
Više

Web developericama čestitamo...

08.03.2010. Sretan Vam dan žena!
Više

Zadnja promjena cijene ulaznice

07.03.2010. Mnogi su iskoristili prošlotjednu akciju za prijave na Web::Strategiju 7 po akcijskoj cijeni. Obavještavamo Vas da od danas vrijedi nova, te ujedno i zadnja cijena ulaznice.
Više

Poticaji Ministarstva u RH za web projekte

05.03.2010. Kako su od danas raspisani natječaji Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva za bespovratnu dodjelu sredstava za gospodarstvenika, javio nam je Miroslav Varga, predsjednik programskog odbora WS7, o tome kako su sredstva namijenjena i za web poslove.
Više

Prijava za Zlatnu nagradu - završila!

04.03.2010. Jučer u 16 sati i nula-nula minuta su završile prijavu za ovogodišnju Zlatnu nagradu Web::Strategije u kategorijama Web upotrebljivost 2010 (ocjena usability web stranica) i Web inovativnost 2010 (inovativnost realizirane ideje). Primjećujemo odličan odaziv prijavljenih uz preko sedamdeset prijavljenih radova.
Više

Povoljniji smještaj za goste iz regije

02.03.2010. Sukladno dosadašnjoj suradnji sa hotelom Laguna osigurali smo zajedno i ovaj puta svim učesnicima Web::Strategije povoljnije cijene hotelskog smještaja. Ove godine pripremili su posebne cijene od 17. do 20.03.2010. za sve učesnike i goste konferencije.
Više

Velika nagradna igra Web::Strategije 7!

02.03.2010. Danas počinje velika nagradna igra Web::Strategije u suradnji s CPP - Online knjigovodstvom, tvrtkom TENA BE i hosting tvrtkom Avalon. Tim povodom dijelimo najbržem i najtočnijem odgovoru dvije ulaznice za konferenciju Web::Strategija 7, Business hosting paket i web domenu na punih godinu dana tvrtke Avalon Premium Hosting, te korištenje online poslovno-financijskog sustava CPP.Start za vođenje interne evidencije o poslovanju u trajanju od 12 mjeseci!
Više

Dva nova predavača - za istu cijenu

01.03.2010. Saznali smo da će na Web::Strategiju doći i još dva nova predavača. Najavili su svoja predavanja na ovim web stranicama, pa saznajte o čemu će biti riječi - za istu cijenu ulaznice za sudionike (još samo ovaj tjedan!). To su predavači: Lovrenco Vladisavljević i, u web developmentu poznati - Tomislav Tipurić iz Microsofta.
Više

Algebra i Edunova

26.02.2010. Edukacijski partneri Web::Strategije 7 su postali Učilište Algebra u Zagrebu, te Škola informatike i managementa Edunova. Zahvaljujemo ovim poznatim i cijenjenim obrazovnim ustanovama za informatiku što su prepoznale edukativnu stranu Web::Strategije, pogotovo ove koja je tematski vezana uz web development, te što smo zajedno započeli suradnju.
Više

Najava konferencije na televiziji

25.02.2010.
S obzirom na poslovni aspekt Web::Strategije, tako je i ova sedma konferencija najavljivana na najgledanijoj poslovnoj televiziji Kapital Network u Hrvatskoj na kojoj je nastupio predsjednik programskog odbora i ujedno najbolje ocijenjen predavač od strane publike šeste Web::Strategije - Miroslav Varga.

Više

Pola dvorane za WS7 - popunjeno!

23.02.2010. Tek je nekih mjesec dana do konferencije, a svojim imenom (brendom?!), zatim programom za koji je kriv programski odbor, te marketinškom kampanjom za koju je kriv organizator (ali i mediji) - prijavilo se već toliko sudionika da je rezervirano oko pola velike dvorane u najvećem konfenrecijskom centru u Zagrebu.
Više

FatDUX najavljuje svoj Twitter Wall

18.02.2010. Prepoznajući utjecaj društvenih i komunikacijskih fenomena poput Twittera, ali i odgovarajući na zahtjeve organizatora i posjetitelja - FatDUX Zagreb, organizacijski pokrovitelj Web::Strategije 7, najavio je svoje Twitter Wall rješenje koje ste možda već viđali, ali ovo je nove generacije koje će posjetiteljima i organizatorima Web::Strategije omogućiti nove, zanimljive, interaktivne oblike komunikacije.
Više

Oglasite se na Web::Strategiji

10.02.2010. Web::Strategija će 18.3. biti žarište zbivanja u web developmentu i oni koji su željni promovirati tj. oglasiti tvrtku, proizvod ili uslugu mogu to učiniti putem reklamnog stalka (službeno: roll-up stalak) visine 2 metra u predvorju konferencijske dvorane gdje će svi sudionici moći uočiti njihovu prisutnost, ne samo na konferenciji, već i na tržištu.
Više

1000 zašto - 1000 zato

08.02.2010. Sjećate li se one dječje "debele" crvene knjige od davnih dana prije oko 25 godina (...nekima osnovna škola...) koja je nosila naslov "1000 zašto - 1000 zato"? Ako i ne, knjiga je odgovarala na 1000 pitanja sa, naravno, 1000 odgovora na zanimljiv način. Zašto to ovdje spominjemo? Pa, naš dragi predsjednik je odgovorio na - ne baš 1000, ali TOP 5 pitanja vezana uz smisao, bit, postojanje i dolazak na Web::Strategiju.
Više

Još oko 140 slobodnih mjesta

08.02.2010. Sudionici, mahom web developeri, se polako prijavljuju za ulaznicu. Čak više sada po redovnoj cijeni nego prije po super ranoj cijeni kotizacije. Trenutno je preostalo još 140 slobodnih mjesta, ali tek smo na početku marketinške kampanje koju profesionalno svaki puta prije konferencije odrađuje Marketing odjel.
Više

Zašto doći na Web::Strategiju 7?

05.02.2010. Miroslav Varga, iz tvrtke Escape iz Osijeka, te predsjednik programskog odbora Web::Strategije 7 obraća se web developerima pozivajući ih ne samo na edukaciju, već i na druženje s vrhunskim regionalnim profesionalcima web developmenta.
Više

Zašto biti pokrovitelj Web::Strategije?

05.02.2010. Davor Blaguški, poduzetnik i suvlasnik jedne od respektabilnih web development tvrtki iz Zagreba, koja je u stalnom širenju i zapošljavanju novih web developera, te ujedno srebrni novčani pokrovitelj već nekoliko Web::Strategija, ovdje progovara zašto je njihovoj dobro biti pokrovitelj.
Više

Imate li upotrebljive i inovativne web stranice?

04.02.2010.

U sklopu konferencije Web::Strategija 7 - Dobri developerski duh, koja će se održati 18. i 19. ožujka 2010. u konferencijskom centru Hypo EXPO XXI u Zagrebu, održati će se i svečana dodjela regionalne nagrade Zlatna nagrada Web::Strategije - ovaj put odvija se u dvije kategorije:

  • Web upotrebljivost 2010. i
  • Web inovativnost 2010.

Više

Kako izvoziti 99% web developmenta?

29.01.2010. Je li moguće u Hrvatskoj raditi i zaraditi novac vlastitim web developmentom i obrazovanjem, te pri tome uživati u poslu i nadasve ostati "normalan" momak? Da, moguće je! Sve što trebate učiniti jest zasukati rukave, imati ideju i prionuti poslu. Donosimo novi intervju sa Sašom Šarunićem, direktorom tvrtke Pet minuta d.o.o. koja je dvostruki dobitnik Zlatne nagrade Web::Strategije.
Više

WS8 - konferencija u 6. mjesecu

29.01.2010. Danas je održan sastanak inicijalnog programskog odbora Web::Strategije 8 koja će obraditi kompletno tržište web poslovanja, ne samo web dućane, već i ostale poslovne subjekte koji žive na domaćem ili regionalnom web tržištu.
Više

Uštedite na računovodstvu!

22.01.2010. Pokrećete vlastitu web developerasku tvrtku ili ste ju već pokrenuli? S obzirom na kompleksnost zakona odabir kvalitetnog knjigovodstvenog servisa kod tvrtke je obavezan. No, kao stručnjak za web development, vjerojatno biste radije da i Vaše knjigovodstvo koristi web servis za vođenje knjigovodstva u koji se, usput budi rečeno, možete i sami ulogirati i pratiti poslovanje kao direktor tvrtke.
Više

Kako prodavati softver na stranom tržištu?

22.01.2010. Vaša tvrtka posluje sa domaćim klijentima, no trenutna gospodarska situacija ne daje tako dobre rezultate u prihodima kao prije. Razmislite o proširenju poslovanja na SAD i EU ne izlazeći iz ureda. Za početak. Kako?
Više

Što vam može donijeti EtargetCall?

21.01.2010. Ako su Vaši potencijalni klijenti istovremeno i korisnici interneta, znamo gdje ćete ih naći u 2010. godini. Reklamna kontekstualna mreža Etarget se u prošloj godini razvila i oslovljava većinu hrvatskih korisnika interneta. Bilo bi čudo kada među njima ne bismo našli i vaše klijente. :) Ovdje Vam predstavljamo Etarget-ove najznačajnije trenutke u prošloj 2009. godini.
Više

PoslovnaPodrska.com

19.01.2010. Pokrećete vlastitu web developerasku tvrtku ili ste ju već pokrenuli? Odabir knjigovodstvenog kvalitetnog servisa kod d.o.o. tvrtke je obavezan s obzirom na kompleksnost zakona. No, kao stručnjak za web development, vjerojatno biste radije da i Vaše knjigvodstvo koristi web servis za vođenje knjigovodstva u koji se, usput budi rečeno, možete i sami ulogirati i pratiti analizu poslovanja sa upravljačke strane (kao direktor tvrtke). CPP - Online knjigovodstvo Vam sve to može ponuditi.
Više

WEBUG - Dragi web developeri!

15.01.2010. Prošlo je nešto više od mjesec dana od prvog, vrlo uspješnog sastanka Web User Grupe (WEBUG), organizacijskog pokrovitelja Web::Strategije 7. Ova inicijativa je prema broju posjećenosti prvog sastanka Webug-a lijepo prihvaćena, pa ovim putem pozivamo sve zainteresirane i na drugi sastanak.
Više

Želite promovirati tvrtku na konferenciji?

11.01.2010. Ako želite održati promotivno predavanje o poslovanju svoje tvrtke, pogotovo ako tražite kvalitetne web programere ili nudite izradu web stranica i aplikacija - organizator konferencije Vam može ponuditi vremenski prostor u programu konferencije od 20 ili 30 minuta za sponzorsko predavanje (zlatni ili srebrni sponzor), te linkove na stranice Vaše tvrtke.
Više

Web::Strategija - YouTube kanal

10.01.2010. Otvoren je video kanal na web servisu YouTube na kojoj za sada možete pogledati univerzalni promo film Web::Strategije, snimljen i montiran od strane odličnog organizacijskog video pokrovitelja konferencije - AVI studio.
Više

Teme sa sastanka programskog odbora

04.01.2010. Na današnjem sastanku održanom u Zagrebu, programski odbor Web::Strategije u sastavu - Višnja Željeznjak (logIT, Varaždin), Vlatko Košturjak (IBM Hrvatska, HULK, Zagreb) i Miroslav Varga (Escape, Osijek) zajedno sa predstavnicima organizatora konferencije (agencija Marketing odjel) donio je popis tema o kojima će biti riječi na 7. konferenciji o web developmentu koja će se održati polovicom ožujka, 2010. godine (3. mjesec). Uključio se i Domagoj Pavlešić (Dizzy.hr, Web User Group).
Više

Sretna Nova 2010. Godina

23.12.2009. Svim dosadašnjim partnerima i sudionicima Web::Strategije, organizator konferencije želi puno radosti i veselja u obitelji, te urnebesno dobar doček nove 2010. godine i uspješnu sljedeću poslovnu godinu. Također, pogledajte koji domaći događaji su obilježili 2009. godinu.
Više

Izrada web stranica

09.11.2009. Izrada web stranica jedna je od konkurentnijih fraza na Google tražilici među SEO masterima, no ujedno predstavlja i biznis kojim se bave mnogi web profesionalci u regiji, pa i Hrvatskoj. Oni su, kada se grupiraju zajedno, stvorili značajan dio web aplikacija - od onih koje se "vrte" na najposjećenijim domaćim web stranicama (prema Gemius istraživanju) do mnoštva vlastitih CMS rješenja i web servisa.
Više

Web::Strategija 7 - konferencija za web developere (web programere) ...i one koji ih traže

KONFERENCIJA WS7 JE ODRŽANA!

NovostiNajpopularnija konferencija u Hrvatskoj

25.03.2010. [VIDEO] "Najpopularnija konferencija u Hrvatskoj" rečenica je koju ćete čuti u sljedećem TV prilogu koji je emitiran na Hrvatskoj radio-televiziji (HRT2) u najgledanijoj ICT emisiji eHrvatska. Više...

Dobitnici Web upotrebljivosti i inovativnosti 2010

19.03.2010. Dobitnici Zlatnih nagrada Web::Strategije u dvije kategorije su tvrtke: iDEA studio, web.burza, Globaldizajn, Web marketing /POSLuH, Omnisdata i Listopad Web Studio. Više...

Popunjeno, rasprodano - gotove su prijave!

16.03.2010. Tko je jamio - jamio! Rasprodano je sve i popunjena su sva mjesta na Web::Strategiji 7 s temom web developmenta. Tko se nije prijavio - nažalost, više ne može. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI POKROVITELJI

 

CPP  Virtus dizajN
Visoka škola za informacijske tehnologije
 
 

BRONČANI POKROVITELJI

 

 

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

 

Tiskara FatDUX Zagreb - Designing valuable User eXperiences
 Hypo EXPO XXI
 IMPERITO
 HM Rent-a-Car  Stimulans
 
 Podravka
 Pago
 OH!

 

ZLATNI MEDIJSKI

Monitor.hr VIDI
 tportal.hr  ETARGET
 Banka.hr
 Poslovni.hr
 
BIZdirekt
 24sata.hr  Net.hr
 
 

SREBRNI MEDIJSKI


eZadar  
Rep.hr
webmajstori.net
 WLW  Kompass.hr
 infoTrend  JaTRGOVAC
 Javno  T3 Magazin
 Metro portal  BRONČANI MEDIJSKI

Spa Wellness Upali.net
 IT-infoNEWS interijerNET
 Racunalo.com  GameBox
 AutoManija.com
 

 

EDUKACIJSKI PARTNERI

 

 COGNITA

 

REGIONALNI MEDIJSKI

 

znanje.infostud.com