Web::Strategija 9
Oglašavanje je OUT!


Održana 4. - 5. 11. 2010. (četvrtak, petak) \\ Zagreb, Hypo centar & VMD zgrada

ODRŽANA JE "WEB::STRATEGIJA 9" S REKORDNIM BROJEM POSJETITELJA!

Facebook Twitter / #ws9
LinkedIn YouTube! RSS

 

Da, oglašavanje prema svojoj definiciji nije više oblik na koji reagiraju potrošači. Zašto? Jer su potrošači postali imuni na oglašavanje. "Uh, što ćemo sada?" - pita se asistent u marketinškoj agenciji. "Sva sreća da postoji internet - jer jedino on može pomoći našoj novoj marketinškoj paradigmi" - odgovara stariji marketinški stručnjak. No, kako? Komunikacija je danas IN. Interaktivna komunikacija sa potrošačima. Nikako ne jednosmjerna. [Opširnije]
 • Ali gdje?
 • Na koji način?
 • I zašto je tako?
 • Zašto je malim tvrtkama sada jednostavnije?
 • Zašto je velikim korporacijama složenije?
 • Gdje griješe?

Na sva ta pitanja, kao i uvjek, daju profesionalni marketingaši koji već više godina koriste internetski marketing za svoje klijente. Gdje su oni? Samo na konferenciji...

 

Web::Strategija 9Web::Strategija 9

 

Oglašavanje je OUT!

 

Najposjećenija konferencija za internetski marketing u Hrvatskoj (prema ocjeni nacionalne televiziji - u 3. mjesecu 2010. godine) sada je u pripremi sa temom web oglašavanja (SEO, SMM, PPC), interaktivnog marketinga, odnosa s javnošću (PR) s posebnim naglaskom na turizam. Sve novosti, proglase i najave prije održavanja Web::Strategije 9 pratite među novostima s desne strane svake web stranice. Za sve ostalo - slobodno se obratite programskom odboru ili organizatorima.

VAŽNO! Dakle, ovdje pratite VIJESTI vezane uz održavanje ove Web::Strategije, a ovdje je službeni RSS kanal te ujedno imamo i Twitter kanal, te službenu LinkedIn grupu i Facebook grupu. Kako bi rezervirali mjesto na konferenciji na vrijeme, ovdje su prijave za konferenciju

 

Prvi dan - najave predavača i tema


Kao i prošlih konferencija (pogledajte niže na ovoj stranici) programski odbor Web::Strategije 9 Vam i ovaj puta dovodi neke nove predavače - nove zvijezde regionalnog web marketinga, ali i one najbolje ocijenjene od Vas - drage publike tj. mnogih sudionika dosadašnjih Web::Strategija. Teme predavanja će u prvom dijelu konferencije biti vezane općenito uz interaktivno oglašavanje na webu, a u drugom dijelu programa predavači će pridodati istim temama naglasak na turizam (s obzirom da upravo počinje priprema za ljetnu turističku sezonu 2011.)

Krešimir Macan Nikola Jellačić Miroslav Varga Jelena Jovanović Nedim Šabić
         
Zoran Torbica Višnja Željeznjak Igor Vuksanović Daniel Ackermann Robert Petković
         

Tajni predavač Ivanka Mabić Hrvoje Komljenović Ozren Kanceljak
         

Napomena: Predavač sa oznakom "?" nije ovdje greškom već je po prvi puta na Web::Strategiji uveden tzv. tajni (skriveni) predavač. O kome se radi? Nagađati uvijek možete, ali službeno ćete saznati tek na samoj konferenciji.

 

Drugi dan - radionica "Drumara"


Za one koji žele znati detaljnije i konkretno - preporučamo sljedeći dan (5.11.) najposjećeniju te najviše puta održanu i rasprodanu radionicu pod nazivom Drumara (u suradnji sa Web::Edukacijom) gdje će uz rad na vlastitim prijenosnim računalima naučiti kako samostalno voditi kampanju na društvenim mrežama - koristite Facebook, Twitter, Linkedin i blog kao dio interaktivnog marketinga. Saznajte više o Drumari...

Na Drumari će predavati Sir Željko Riha i Davor Runje.

VAŽNO!!! Drugi dan konferencije, naknadno nazvan "Drumara 1" je - rasprodan! Sva mjesta su popunjena tri tjedna prije održavanja Web::Strategije 9. No, zbog velikog interesa publike organizatori Web::Edukacije, u suradnji sa predavačima, pripremaju istu tu radionicu - nazvanu "Drumara 2" u tjednu nakon Web::Strategije. Točnije - 9.11., utorak. Prijavite se za "Drumaru 2" još danas kako ne biste ostali bez mjesta na radionici jer "Drumaru 3" nećemo održavati ove godine. Članovi Web::Kluba imaju pravo na 20% popusta na "Drumaru 2".

 

A niste bili na prethodnim konferencijama?


Prvi puta dolazite na Web::Strategiju iako je već deveta u nizu? Niste znali da se godišnje održe točno tri Web::Strategije? Prema riječima anonimno anketiranih sudionika - konferencije su edukativne, druželjubive i - zabavne! Pogledajte slike i komentare o tome kako je bilo:

Web::Strategija 8 || Web::Strategija 7 || Web::Strategija 6 || Web::Strategija 5.0 || Web::Strategija 4 || Web::Strategija III || ...

(Napomena: masnim slovima su označene tematski srodne konferencije)

 

Želim dolaziti i ubuduće - imam li popust?


Komentirajući dosadašnje konferencije (i radionice Web::Edukacije), sudionici koji su dolazili ponovno i ponovno. Prepoznali su da organizatori Web::Strategije ne organiziraju konferenciju samo kako bi privukli najveći broj sudionika na jednu web konferenciju u regiji, što su već i uspjeli, već ju organiziraju u nadi da postanu partner njihovog uspjeha na webu.

Da li ste i Vi spremni za partnera koji će Vam pomoći da naučite od najboljih iz regije? Ako da - postanite članom Web::Kluba i na čak tri konferencije u godinu dana članstva dođite POTPUNO BESPLATNO! Postanite prije 9. konferencije članom, pa i na jubilarnu 10. Web::Strategiju (u 3. mjesecu 2011.) - dođite kao uvaženi član Web::Kluba.

Saznajte ovdje više o članstvu u Web::Klubu.

 

Tko će sve biti viđen?


Na konferenciji će biti viđeni svi koji žele naučiti kako primjeniti interaktivni web marketing s naglaskom na primjenu u turizmu (naglasak na web turizam slijedi u drugom dijelu dana), te tako poboljšati prodaju ili brend kod kupaca. Sudionici će biti odgovorne osobe iz sljedećih djelatnosti iz regije (Slovenija, Slovačka, Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i druge):

 • turistički i ugostiteljski sektor
 • financijski (bankarski) i osiguravajući sektor
 • telekomunikacijski sektor
 • izdavači
 • dužnosnici vlade i lokalne uprave zaduženi za web
 • agencije za marketing (online i offline)
 • PR agencije
 • odjeli prodaje
 • web dizajneri za interaktivni marketing
 • djelatnici iz obrazovanja i edukacije
 • web konzultanti
 • studenti ekonomskih, računalnih i srodnih fakulteta

Ako je Vaša profesija barem dijelom vezana uz oglašavanje, marketing ili internet - ova jedinstvena konferencija o interaktivnom web oglašavanju sa regionalnim značajem spada u kategoriju - you must be there or else... :) 

 

Tko su Vaši domaćini na konferneciji?


Hrvoje Komljenović Sanja HrvojevićNadolazećom Web::Strategijom će ravnati, odnosno voditi će ju stručan predsjednik programskog odbora, Hrvoje Komljenović iz bjelovarske tvrtke Considero, te poznata i simpatična televizijska voditeljica Sanja Hrvojević (koja je vodila prethodne dvije konferencije i predavanja na sajmu Web::INDUSTRIJA 2010) te neizostavne hostese - Ivana i Barbara.

Posao svih njih je da se osjećate ugodno i opušteno dok boravite na konferenciji i dok usvajate nova znanja ili gradite svoje nove poslovne veze (networking).

Za bilo kakva dodatna pitanja na dan konferencije slobodno se obratite hostesama koje će biti za registracijskim pultom. Za sva ostala pitanja prije same konferencije slobodno se obratite organizatoru na info@webstrategija.com.

Osim u uvodnom dijelu, na pozornici će uvaženi predsjednik programskom odbora, g. Komljenović pojaviti i kao moderator panel rasprave u kojoj će publika moći izravno sudjelovati.

 

Kotizacija (ulaznica!)


Sada se možete prijaviti na devetu konferenciju kroz povoljniju cijenu kotizacije. Prijavite se sada što prije kako biste osigurali svoje mjesto u najvećoj konferencijskog dvorani na 1. katu konferencijskog centra Hypo u Zagrebu (Slavonska avenija 6). Ta ista dvorana ipak ima ograničen broj sjedećih mjesta. Za skoro sve prethodne Web::Strategije se tražila karta viška koja, nažalost - nikad nije pronađena. Ne dopustite da se to ovaj put dogodi Vama.

Vidimo se na Web::Strategiji - po deveti put!


Web::Strategija 9 - Oglašavanje je OUT! (Teme: internet marketing, SMM, SEM, PPC, SEO, turizam)

Konferencija je popunjena! Tko sve dolazi?

NovostiDobitnici Web marketing kampanje 2010

04.11.2010.

Između intrigantnih naslova predavanja održana je u Zagrebu na konferenciji Web::Strategija 9 – Oglašavanje je OUT! dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2010, sve priznatija nagrada ne samo od struke, jer ocjenjivački odbor ima sve teže zadatke, već i od uglednih naručitelja kampanji i drugih web projekata. Ovaj puta dodijeljeno je šest nagrada i dvije posebne pohvale. [UPDATE]

Više...

Business Speed Dating

03.11.2010.

Nakon uspješno održanog prvog Business Speed Datinga (BSD) na sajmu Web::INDUSTRIJA 2010. te drugog na Web::Strategiji 8, vrijeme je i za treći na Web::Strategiji 9 :)

Više...

Skoro 300 prijava

02.11.2010.

Prijavite se još sada jer uskoro zatvaramo prijave. Rekordan broj prijava Web::Strategije približio nas je brojci od 300 prijavljenih što do sada nije bilo viđeno na ovakvim događajima vezanim isključivo uz web. 

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI SPONZORI

 

LogIT Internet usluge
 Virtus dizajn
Visoka skola za informacijske tehnologije
Microsoft  
BRONČANI SPONZORI

 


ORGANIZACIJSKI PARTNERI

Tiskara
iDEAstudio
 Slobodni_maseri Hypo centar
 Smijesak.hr  OH!
 Ožujsko pivo  Kodak
Fotosvijet  TopliceSvetiMartin
MMVAuris  IMPERITO
 RentACar  Falkensteiner_Hotels_Residences
 HULK  Pago
uklanjanjevirusa.com WorldClass

 

 

 ZLATNI MEDIJSKI 


 

 Monitor.hr  tportal.hr
   
VIDI Jutarnji.hr
   
   MojPosao
   
 Net.hr  

 

SREBRNI MEDIJSKI

 

 
 dalje.com
Mobil Media MetroPortal 
 Kompass  HrPortfolio
 WLW  T3Magazin
 ShopInZagreb  FORUM.HR
rep.hr  
 

BRONČANI MEDIJSKI


 Upali.net  InterijerNET.hr
 Racunalo.com  Automanija.com
 GAMEBOX.hr
Autosport
JaTrgovac
 AUTONET
 MojBiz.com
desktop

EDUKACIJSKI PARTNERI

 

Web::Edukacija

Filaks

REGIONALNI MEDIJSKI


ITdogadaji
Intermezzo
 ZnanjeInfostud