Web::Strategija 9
Oglašavanje je OUT!


Održana 4. - 5. 11. 2010. (četvrtak, petak) \\ Zagreb, Hypo centar & VMD zgrada

::Dobitnici Web marketing kampanje 2010

Dobitnici Zlatne nagrade Web::Strategije za Web marketing kampanju 2010

04.11.2010.

Između intrigantnih naslova predavanja održana je u Zagrebu na konferenciji Web::Strategija 9 – Oglašavanje je OUT! dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2010, sve priznatija nagrada ne samo od struke, jer ocjenjivački odbor ima sve teže zadatke, već i od uglednih naručitelja kampanji i drugih web projekata. Ovaj puta dodijeljeno je šest nagrada i dvije posebne pohvale. [UPDATE]
Web::Strategija 9 je održana, a zlatni dobitnici su:

 • Web marketing kampanja tvrtke Drap - "Životinjsko carstvo", odrađena za Kraš, nedavno nagrađena i Effie nagradom, ovaj tjedan osvojila je i prvu Zlatnu nagradu Web::Strategije uz komentar ocjenjivačkog odbora "Iako sama aplikacija već dugo nije novost rezultati koje je postigla i dalje ostaju činjenica vrijedna poštovanja i ideal kojem treba težiti."
 • Još jedna Facebook kampanja, Frikomanija "Virtual Reality" koja je Facebook korisnicima ponudila da ližu virtualne sladolede. Rezultat? Više od 70.000 polizanih sladoleda! Nagrada odlazi u Direct Media AD i HUGE Media, Beograd, Srbija.
 • Poštovanje prema korisnicima možete izraziti i uključivanjem korisnika u odlučivanje o izgledu budućeg proizvoda. Upravo to je je učinila "Olival kozmetika" uz pomoć tvrtke iSTUDIO iz Zagreba te time zaslužila priznanje ocjenjivačkog odbora.
 • Kako kroz on line medije uspješno promovirati novi brand pokazala nam je kampanja "Bonbon" marketinške agencije Gingernet
 • "Smiley revolucija", Facebook aplikacija u kojoj su korisnici uplodali svoje osmjehe, natjecali se i birali najbolji osmjeh, a u konačnici je agencija Bruketa & Žinić OM osvojila osmjehe ocjenjivačkog odbora.
 • "Afrika 2010" – opet jedna izuzetno uspješna viralna igrica koja je na Facebooku ostvarila veliku popularnost i svojim rezultatima impresionirala članove ocjenjivačkog odbora, te donijela paralelno i drugu nagradu tvrtki Drap

Rezime: Drap dobio dvije Zlatne nagrade Web::Strategije "jednim udarcem" (to čak niti Miroslavu Vargi nije još uspjelo), a Bruketa & Žinić nisu primili nagradu iako su bili prije viđeni na konferenciji. Biti će im uručena naknadno.

Posebne pohvale

Nadalje, kolega Siniša Gavrilović kao nadzorink ocjenjivačkog odbora za dodjelu nagrada je uveo presedan, za koji se nadamo da će na slijedećim Web::Strategijama biti ponovljen ako pristignu jednako vrijedne nominacije. Posebnom pohvalom izdvojio je, u suglasnosti i prema ocjenama ocjenjivačkog odbora - dva pristigla prijedloga. To su:

 • jedan iz tvrtke Escape iz Osijeka za projekt pod nazivom www.kljuc13.com,
 • drugi za geotargting exclude gospodina Miroslava Varge (ovaj puta bez Zlatne nagrade) uz Osijeka.

Rezime: Posebne pohvale, obje, putuju u Osijek. Eto, barem nešto za Miroslava Vargu.

Čestitke

Programski i ocjenjivački odbor Web::Strategije 9 je čestitao svim dobitnicima, ne samo na ovogodišnjim Zlatnim nagradama Web::Strategije, već i na trudu koji su uložili u kampanje za svoje klijente koji će ih sada još više cijeniti.

Regionalna nagrada

[ UPDATE 23.11.2010. ] - Kao što je i uvijek bila, Zlatna nagrada Web::Strategije je regionalna nagrada te se ovaj puta iz regije posebno istaknula tvrtka HUGE Media d.o.o. (zajedno sa Direct Media AD) iz Beograda za marketinšku kampanju na webu Frikomanija "Virtual Reality" koja nam je već potvrdila o poslovnoj važnosti ovog priznanja za njihovu ideju i provođenje ove kampanje. Tko je sve sudjelovao u ovoj kampanji, saznajte ovdje:

 • Klijent: Frikom a.d.
 • Koncept, ideja i produkcija: HUGE Media d.o.o.
  Kreativno rešenje, ideja i tehnologija: Ivan Rečević
  Vođa projekta: Nikola Barać
  Vođa tima: Hristina Đorđević
  AS3 programiranje: Milan Rančić
 • Programiranje: Agena d.o.o.
  CSS magija: Marko Obradović
  PHP programiranje Agena: Jelena Romčević
 • Dizajn: Icon Creative
  Vladan Stanojlović i Tijana Bulatović
 • Fotografija: Dušan Janković
 • Marketing agencija: Direct Media a.d.
  Account manager: Marija Kovljenić
  Vođa projekta: Vladimir Aranđelović
  Medija planiranje i oglašavanje: Sanja Lalević – Cvetković

Čestitke regionalnim dobitnicima Zlatne nagrade Web::Strategije dolaze također od organizacijskog i programskog odbora konferencije uz želju za još mnoštvo regionalnih nagrada u budućnosti, ali uz nadu da će im ovo priznanje ostati u najduljem sjećanju.


Web::Strategija 9 - Oglašavanje je OUT! (Teme: internet marketing, SMM, SEM, PPC, SEO, turizam)

Konferencija je popunjena! Tko sve dolazi?

NovostiDobitnici Web marketing kampanje 2010

04.11.2010.

Između intrigantnih naslova predavanja održana je u Zagrebu na konferenciji Web::Strategija 9 – Oglašavanje je OUT! dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2010, sve priznatija nagrada ne samo od struke, jer ocjenjivački odbor ima sve teže zadatke, već i od uglednih naručitelja kampanji i drugih web projekata. Ovaj puta dodijeljeno je šest nagrada i dvije posebne pohvale. [UPDATE]

Više...

Business Speed Dating

03.11.2010.

Nakon uspješno održanog prvog Business Speed Datinga (BSD) na sajmu Web::INDUSTRIJA 2010. te drugog na Web::Strategiji 8, vrijeme je i za treći na Web::Strategiji 9 :)

Više...

Skoro 300 prijava

02.11.2010.

Prijavite se još sada jer uskoro zatvaramo prijave. Rekordan broj prijava Web::Strategije približio nas je brojci od 300 prijavljenih što do sada nije bilo viđeno na ovakvim događajima vezanim isključivo uz web. 

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI SPONZORI

 

LogIT Internet usluge
 Virtus dizajn
Visoka skola za informacijske tehnologije
Microsoft  
BRONČANI SPONZORI

 


ORGANIZACIJSKI PARTNERI

Tiskara
iDEAstudio
 Slobodni_maseri Hypo centar
 Smijesak.hr  OH!
 Ožujsko pivo  Kodak
Fotosvijet  TopliceSvetiMartin
MMVAuris  IMPERITO
 RentACar  Falkensteiner_Hotels_Residences
 HULK  Pago
uklanjanjevirusa.com WorldClass

 

 

 ZLATNI MEDIJSKI 


 

 Monitor.hr  tportal.hr
   
VIDI Jutarnji.hr
   
   MojPosao
   
 Net.hr  

 

SREBRNI MEDIJSKI

 

 
 dalje.com
Mobil Media MetroPortal 
 Kompass  HrPortfolio
 WLW  T3Magazin
 ShopInZagreb  FORUM.HR
rep.hr  
 

BRONČANI MEDIJSKI


 Upali.net  InterijerNET.hr
 Racunalo.com  Automanija.com
 GAMEBOX.hr
Autosport
JaTrgovac
 AUTONET
 MojBiz.com
desktop

EDUKACIJSKI PARTNERI

 

Web::Edukacija

Filaks

REGIONALNI MEDIJSKI


ITdogadaji
Intermezzo
 ZnanjeInfostud