Web::Strategija 9
Oglašavanje je OUT!


Održana 4. - 5. 11. 2010. (četvrtak, petak) \\ Zagreb, Hypo centar & VMD zgrada

::Skoro 300 prijava

Skoro 300 prijava

02.11.2010.

Prijavite se još sada jer uskoro zatvaramo prijave. Rekordan broj prijava Web::Strategije približio nas je brojci od 300 prijavljenih što do sada nije bilo viđeno na ovakvim događajima vezanim isključivo uz web. 
I ovoga puta je Web::Strategija opet premašila planiranu popunjenost, te su trenutno preostala samo TRI slobodna sjedeća mjesta tj. još TRI ulaznice za najveću regionalnu konferenciju o internetskom marketingu i PR-u. Svi poznati stručnjaci za internetski marketing potvrdili su svoj dolazak! Saznajte OVDJE tko sve dolazi.

Zašto svi dolaze baš na Web::Strategiju?

Web::Strategija je regionalna edukativna konferencija za promicanje web tehnologije, web oglašavanja i web poslovanja koja se održava čak TRI PUTA GODIŠNJE. Svaka od te tri konferenciji u godini pokriva različitu ključnu temu koje se ciklički ponavljaju svake godine. Tri ključne teme u godini su - poslovanje, development i oglašavanje.

Prva konferencija je održana 28. travnja 2008. godine i od onda se etablirala kao najveća regionalna konferencija (po posjećenosti) koju je do početka sada pratilo preko 950 jedinstvenih posjetitelja iz cijele regije (Slovenija, Austrija, Njemačka, Slovačka, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija). To su prepoznali web profesionalci koji u sve većem i većem broju prijavljuju nove teme i nova predavanja. Pri tome, publika sve više prepoznaje vrijednost edukacije koju dobiva kroz Web::Strategiju od iskusnih profesionalaca i navraća na ovaj događaj u sve većem i većem broju. Ono što svakako organizatorima pomaže i olakšava pripremu ovako velikog događaja je i pomoć od strane struke koju dobivaju od različitih tvrtki (npr. Idea studio, Avalon, ...), a koje možete prepoznati u desnom stupcu u kategoriji "organizacijski partneri".

Zato ne propuštajte priliku za nova znanja koja u svom poslovanju možete primijeniti već sutra s obzirom na konkretna predavanja predavača Web::Strategije. Prijavite se što prije i pridružite nam se 4.11. u najvećoj dvorani na katu Hypo Expo centra u Zagrebu! 


Web::Strategija 9 - Oglašavanje je OUT! (Teme: internet marketing, SMM, SEM, PPC, SEO, turizam)

Konferencija je popunjena! Tko sve dolazi?

NovostiDobitnici Web marketing kampanje 2010

04.11.2010.

Između intrigantnih naslova predavanja održana je u Zagrebu na konferenciji Web::Strategija 9 – Oglašavanje je OUT! dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2010, sve priznatija nagrada ne samo od struke, jer ocjenjivački odbor ima sve teže zadatke, već i od uglednih naručitelja kampanji i drugih web projekata. Ovaj puta dodijeljeno je šest nagrada i dvije posebne pohvale. [UPDATE]

Više...

Business Speed Dating

03.11.2010.

Nakon uspješno održanog prvog Business Speed Datinga (BSD) na sajmu Web::INDUSTRIJA 2010. te drugog na Web::Strategiji 8, vrijeme je i za treći na Web::Strategiji 9 :)

Više...

Skoro 300 prijava

02.11.2010.

Prijavite se još sada jer uskoro zatvaramo prijave. Rekordan broj prijava Web::Strategije približio nas je brojci od 300 prijavljenih što do sada nije bilo viđeno na ovakvim događajima vezanim isključivo uz web. 

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI SPONZORI

 

LogIT Internet usluge
 Virtus dizajn
Visoka skola za informacijske tehnologije
Microsoft  
BRONČANI SPONZORI

 


ORGANIZACIJSKI PARTNERI

Tiskara
iDEAstudio
 Slobodni_maseri Hypo centar
 Smijesak.hr  OH!
 Ožujsko pivo  Kodak
Fotosvijet  TopliceSvetiMartin
MMVAuris  IMPERITO
 RentACar  Falkensteiner_Hotels_Residences
 HULK  Pago
uklanjanjevirusa.com WorldClass

 

 

 ZLATNI MEDIJSKI 


 

 Monitor.hr  tportal.hr
   
VIDI Jutarnji.hr
   
   MojPosao
   
 Net.hr  

 

SREBRNI MEDIJSKI

 

 
 dalje.com
Mobil Media MetroPortal 
 Kompass  HrPortfolio
 WLW  T3Magazin
 ShopInZagreb  FORUM.HR
rep.hr  
 

BRONČANI MEDIJSKI


 Upali.net  InterijerNET.hr
 Racunalo.com  Automanija.com
 GAMEBOX.hr
Autosport
JaTrgovac
 AUTONET
 MojBiz.com
desktop

EDUKACIJSKI PARTNERI

 

Web::Edukacija

Filaks

REGIONALNI MEDIJSKI


ITdogadaji
Intermezzo
 ZnanjeInfostud