Web::Strategija 9
Oglašavanje je OUT!


Održana 4. - 5. 11. 2010. (četvrtak, petak) \\ Zagreb, Hypo centar & VMD zgrada

Dobitnici Web marketing kampanje 2010

04.11.2010.

Između intrigantnih naslova predavanja održana je u Zagrebu na konferenciji Web::Strategija 9 – Oglašavanje je OUT! dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2010, sve priznatija nagrada ne samo od struke, jer ocjenjivački odbor ima sve teže zadatke, već i od uglednih naručitelja kampanji i drugih web projekata. Ovaj puta dodijeljeno je šest nagrada i dvije posebne pohvale. [UPDATE]


Više

Business Speed Dating

03.11.2010.

Nakon uspješno održanog prvog Business Speed Datinga (BSD) na sajmu Web::INDUSTRIJA 2010. te drugog na Web::Strategiji 8, vrijeme je i za treći na Web::Strategiji 9 :)


Više

Skoro 300 prijava

02.11.2010.

Prijavite se još sada jer uskoro zatvaramo prijave. Rekordan broj prijava Web::Strategije približio nas je brojci od 300 prijavljenih što do sada nije bilo viđeno na ovakvim događajima vezanim isključivo uz web. 


Više

Treba biti viđen - u publici WS9

30.10.2010.

Ako se pitate koga ćete još sresti iz branše na Web::Strategiji, donosimo Vam popis registriranih tvrtki, marketinških agencija (nekih specijaliziranih samo za web), medija, turističkih agencija i lanaca hotela, te drugih potencijalnih klijenata za Vaš posao. Ulaznice su skoro rasprodane (99%!!!), zato - ako se želite družiti s kremom web marketinga u Hrvatskoj i regiji, ako želite saznati iskustva i trendove od najvećih domaćih i regionalnih profesionalaca za web marketing - još nije kasno - ove sekunde kada pišemo ovaj tekst.


Više

Top Managers from Microsoft and Yahoo

29.10.2010.

Top managers from Microsoft, Yahoo, comScore and Brandwatch defined dialogue in social networks between companies and their consumers as obligatory. The topic reputation management of a company was discussed today in one of the panels of Webit 2010the biggest event for digital business in CEE, which is being held in Sofia between 27 and 29 October 2010. 


Više

Nagrađujemo vas vrijednim wellness vikendima!

28.10.2010.

Danas počinje velika nagradna igra Web::Strategije 9 u suradnji s Falkensteiner Hotels and Residences i World Class Health Academy te tim povodom dijelimo vrijedne nagrade! Nagradna igra završava 1.11.2010. u 16 h!


Više

Proglašeno šest Zlatnih nagrada Web::Strategije

25.10.2010.

Iako se moglo nagraditi samo tri dobitnika Zlatne nagrade Web::Strategije, organizator je osigurao mogućnost izrade šest nagrada i ocjenjivački odbor za dodjelu nagrade u kategoriji Web marketing kampanja 2010 se jednoglasno složio da će se nagraditi šest najboljih. Tko su oni?


Više

Predavač Drumare osvojio Effie

24.10.2010.

Drumara 1 (popunjena!) i Drumara 2 (još se puni) dvije su radionice o društvenom marketingu u sklopu Web::Edukacije na kojoj je jedan od dva predavača i Davor Runje iz tvrtke Drap koja je na održanoj dodjeli Effie nagrada osvojila zlatnu nagradu za Facebook marketinšku kampanju Životinjsko carstvo (prenosi Poslovni.hr). Čestitamo!


Više

Bogati dan pripremnim događajima

21.10.2010.

Što se sve danas dogodilo? Održan je posljednji SEO seminar u Hrvatskoj ove godine u sklopu Web::Edukacije, održan je predkonferencijski sastanak predavača, programskog odbora i ambasadora Web::Strategije, dogovorena je tema panel rasprave WS9 (Facebook vs. Web), te su ujedno završile prijave za nominacije za ovogodišnju Zlatnu nagradu Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2010. Uh, puno toga.


Više

Novi datum za drugu Drumaru

21.10.2010.

Kako smo već najavili, drugi dan Web::Strategije održava se radionica iz projekta Web::Edukacija pod nazivom Drumara, te koja je u međuvremenu popunjena u potpunosti. Zato su organizatori navedenu radionicu naknadno prozvali "Drumara 1", te su počeli s pripremama organiziranja Drumare 2 - iste radionice, ali nekoliko dana kasnije. Također, trenutna popunjenost prvog dana je preko 65%.


Više

Novi datum za Zlatnu nagradu Web::Strategije

19.10.2010.

Zbog interesa dvije uvažene marketinške agencije, a na odobrenje nadzornika ocjenjivačkog odbora za dodjelu Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2010. rok za prijavu je pomaknut na 21.10.2010. u 12h. Dakle, 24 sata kasnije.


Više

Popunjenost WS9 je na 55%

15.10.2010.

Zbog atraktivne teme, te pokrivanja područja turizma, u drugim dijelu Web::Strategije, ovogoišnja regionalna konferencija o web marketingu je tri tjedna prije održavanja popunila već 55% dvorane u velikom Hypo centru u Zagrebu. A prijave i dalje stižu...


Više

Certificirani Google AdWords partneri iz Hrvatske

15.10.2010.

Koje tvrtke su certificirani partneri za Google AdWords u Hrvatskoj? One koje ulažu u sebe, one koje imaju znanje, one koje trebate. Želite li koristiti usluge od certifiriciranih partnera, obratite se njima. Želite li kvalitetu usluge - treba li još nešto dodati?


Više

SEO seminar - temelj web marketinga

13.10.2010.

Banner oglašavanje, društvene mreže, kontekstualno oglašavanje, ... sve je to dio web marketinga, no da biste ovladali temeljem modernog web marketinga, temeljem na kojem se baziraju samo najbolje i najisplativije web kampanje, potrebno je poznavanje SEO metoda. Zato je Web::Edukacija prije Web::Strategije 9 pripremila posljednji ovogogodišnji SEO seminar - 21.10.2010.


Više

Drumara - drugi dan - je PUN!

11.10.2010. Oko mjesec dana prije održavanja konferencije - 5.11.2010. - drugi dan konferencije je popunjen!!! Radionica o društvenim mrežama Drumara je u potpunosti popunjena. Razmišljamo o trećem konferencijskom danu uz WS9 s još jednom Drumarom.
Više

Vizuale napravio Idea studio

07.10.2010. Vizuale i bannere za nadolazeću regionalnu konferenciju o web oglašavanju pod nazivom "Oglašavanje je OUT!" izradila nam je tvrtka Idea studio. Inspiraciju su našli u mišu, koji izgleda kao kombinacija kompjutorskog i živog miša (važne spone između čovjeka i weba), te u starinskom televizoru. Pogledate li podrobnije po portalima - medijskim sponzorima WS9, možete vidjeti animirane banere na kojima se miš kreće, miće repićem i - GRIZ! - nagriza televizor! :)
Više

Novi hosting by Avalon

05.10.2010. "Pozdravljmo Vas sa novog hostinga službenih stranica Web::Strategije - Powered by Avalon! Kako bi Vam s većom dozom povjerenja preporučili naše partnere, odlučili smo i sami iskušati njihove web hosting usluge. I sada smo super zadovoljni."
Više

Facts about Webit 2010

02.10.2010. Want to know more about Webit event? Do you know that Webit is not only Bulgarian? It is International event for Central and Eastern Europe. Next year it will be in Istanbul. So do not call it Bulgarian or Turkish. :-)
Više

Novo okupljanje marketinških stručnjaka

02.10.2010. Pod velom tajni priprema se novo okupljanje marketinških stručnjaka nezadovoljnih sujetnim oblicima komuniciranja u marketingu. Njihova želja za evolutivnim promjenama danas teško prohodnih kanalića konzervativnog oglašavanja utažit će svoju žeđ formiranjem marketinške sile novog kova. I Vi i Vaši poslovni partneri možete prisustvovati rođenju nove zvijezde!
Više

Natječaj za Web fest 2010

30.09.2010. Regonalni internet festival Web Fest 2010 koji se održava treći put po redu, osim Web::Strategije 9, obilježiti će nam i ovu jesen. Od 16. rujna do 18. studenog planirane su dvije faze u tijekom kojih će se web stranice moći prijaviti na Web Fest 2010 i izabrati najbolji.
Više

Webit 2010 - Sofija, Bugarska

23.09.2010. If you haven't registered for Webit Expo & Conferences 2010 yet, you can take advantage of the exceptional prices by the end of September and learn how to make successful online sales, social media marketing, Internet advertising campaigns, digital creative, Internet and mobile marketing from the world's top professionals. Find here Web::Strategija's discount code!
Više

Raspisan natječaj za zlatnu web kampanju

20.09.2010. Organizacijski odbor je pripremio pravila i natječaj za Zlatnu nagradu Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2010 za sve kvalitetne marketinške radove iz regije - od agencija i pojedinaca.
Više

Povoljan smještaj za sudionike konferencije

15.09.2010. Kada netko od sudionika Web::Strategije, gostiju ili predavača konferencije ima potrebu za smještajem u Zagrebu, hotel Laguna uvijek izađe u susret i odluče svim sudionicima, partnerima i gostima odobriti popust, a koji ove godine iznosi 40%.
Više

Dobitnici prošlih Zlatnih nagrada Web::Strategije

15.09.2010. Ako i niste pratili medije, dobitnik "Zlatne nagrade Web::Strategije" u kategoriji Doprinos društvenim medijima 2009 - tvrtka Pet minuta d.o.o. sa web servisom Shout'Em osigurao je dodatnih 1,2 milijuna dolara investicija, od strane slovenskog investitora RSG Capital. U ranijoj fazi investiranja, tokom prosinca 2008., Bicro je u ShoutEm uložio oko 300.000 američkih dolara.
Više

Oglašavanje je OUT!

14.09.2010. "Ma kakva je to konferencija o oglašavanju s naslovom Oglašavanje je OUT!?!?" - požalio nam se jedan medij. Drugi su pak izjavili "nikako se ne slažemo s Vašim nazivom s obzirom da živimo od oglašavanja", "upucati će me oglašivači" itd.
Više

Vodeći izvršni direktori i web stručnjaci

13.09.2010. Webit 2010 (Sofija, Bugarska) kao najveći CEE (eng. Central and Eastern Europe) event posvećen web biznisu, tradicionalno posjećuju vodeći izvršni direktori i web stručnjaci koji će doći iz kompanija kao što su Facebook, Yahoo!, eBay, BBC - održati će se od 27. do 29. listopada 2010. Organizatori Web::Strategije 9 su ostvarili suradnju sa organizatorima Webit-a 2010, te ako ćete biti zainteresirani oko ulaska na Webit - možda Vam možemo mi pomoći. :-)
Više

Web::Strategija Vas poziva!

25.07.2010. Ako ste udruga usmjerena promicanju tehnologija, poslovanja i oglašavanja putem interneta obratite se organizatorima Web::Strategije kako biste kroz promociju udruge na konferenciji ojačali vlastite napore. Također, Web::Strategija poziva i web studije, marketinške agencije i ostale pojedince željne promicanja weba općenito - da se obrate organizatorima konferencije.
Više

Najava konferencije u 11. mjesecu

05.06.2010. Dok još uvijek tutnji marketinška kampanja komunikacije sa sudionicima Web::Strategije 8 koja će se održati 17. i 18.6. u Zagrebu, organizatori su krenuli u prve pripreme za Web::Strategiju 9 - konferenciju o internetskom marketingu i odnosima s javnošću (PR).
Više

Web::Strategija 9 - Oglašavanje je OUT! (Teme: internet marketing, SMM, SEM, PPC, SEO, turizam)

Konferencija je popunjena! Tko sve dolazi?

NovostiDobitnici Web marketing kampanje 2010

04.11.2010.

Između intrigantnih naslova predavanja održana je u Zagrebu na konferenciji Web::Strategija 9 – Oglašavanje je OUT! dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2010, sve priznatija nagrada ne samo od struke, jer ocjenjivački odbor ima sve teže zadatke, već i od uglednih naručitelja kampanji i drugih web projekata. Ovaj puta dodijeljeno je šest nagrada i dvije posebne pohvale. [UPDATE]

Više...

Business Speed Dating

03.11.2010.

Nakon uspješno održanog prvog Business Speed Datinga (BSD) na sajmu Web::INDUSTRIJA 2010. te drugog na Web::Strategiji 8, vrijeme je i za treći na Web::Strategiji 9 :)

Više...

Skoro 300 prijava

02.11.2010.

Prijavite se još sada jer uskoro zatvaramo prijave. Rekordan broj prijava Web::Strategije približio nas je brojci od 300 prijavljenih što do sada nije bilo viđeno na ovakvim događajima vezanim isključivo uz web. 

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI SPONZORI

 

LogIT Internet usluge
 Virtus dizajn
Visoka skola za informacijske tehnologije
Microsoft  
BRONČANI SPONZORI

 


ORGANIZACIJSKI PARTNERI

Tiskara
iDEAstudio
 Slobodni_maseri Hypo centar
 Smijesak.hr  OH!
 Ožujsko pivo  Kodak
Fotosvijet  TopliceSvetiMartin
MMVAuris  IMPERITO
 RentACar  Falkensteiner_Hotels_Residences
 HULK  Pago
uklanjanjevirusa.com WorldClass

 

 

 ZLATNI MEDIJSKI 


 

 Monitor.hr  tportal.hr
   
VIDI Jutarnji.hr
   
   MojPosao
   
 Net.hr  

 

SREBRNI MEDIJSKI

 

 
 dalje.com
Mobil Media MetroPortal 
 Kompass  HrPortfolio
 WLW  T3Magazin
 ShopInZagreb  FORUM.HR
rep.hr  
 

BRONČANI MEDIJSKI


 Upali.net  InterijerNET.hr
 Racunalo.com  Automanija.com
 GAMEBOX.hr
Autosport
JaTrgovac
 AUTONET
 MojBiz.com
desktop

EDUKACIJSKI PARTNERI

 

Web::Edukacija

Filaks

REGIONALNI MEDIJSKI


ITdogadaji
Intermezzo
 ZnanjeInfostud