Istinom do kupca
Kako prodavati online?


Održana 17.-18.06.2010. || Zagreb, Hypo centar

::10 smjernica za predavače

Deset smjernica o predavanjima (za predavače)

Programski i organizacijski odbor zajedno donose sljedeće smjernice za predavače na konferenciji:
  1. Predavanje treba biti sa konkretnim savjetima, tips & tricks, prijenos osobnih iskustva, sa statističkim (brojčanim) pokazateljima te navođenjem izvora podataka; Predavanje treba biti edukativno, obrazovno, inovativno, novo.
  2. Predavanje NE SMIJU biti reklamna, promotivna, prodajna neke tvrtke, usluge ili proizvoda; Predavanja nikako ne smiju biti reklama tvrtke iz koje dolazite. Svako reklamiranje tvrtke iz koje dolazite je STROGO ZABRANJENO osim novčanim sponzorima. Navođenje Vašeg osobnog iskustva, Vašeg imena i prezimena u predavanju, da ste Vi osoba koja stoji iza ovog predavanja je poželjno te ujedno i Vaša osobna(!) reklama.
  3. Naslov predavanja treba biti atraktivan, privlačan, a može i provokativan (npr. Budite žirafa - neka Vaš pogled doseže dalje)
  4. Želja je sudionika je da čuju nešto novo, tako da nikako NE savjetujemo predavanje koje je već jednom negdje održano - pogotovo ako se to dogodilo u istom gradu, u kratkom vremenskom razmaku.
  5. Obavještavamo Vas da svakog predavača i njegovo predavanje ocjenjuje publika i na kraju se javno obznanjuje pozitivna selekcija najboljih predavača (npr. prvih pet).
  6. Prezentacija treba biti pohranjena isključivo u datoteci Microsoft PowerPoint (PPT ili PPS). Vanjska pomagala (pristup internetu te web preglednik) biti će osigurana svim predavačima.
  7. Predavači pristaju na to da će sve prezentacije nakon događaja biti dostupne sudionicima za preuzimanje sa web stranice.
  8. Vaša prezentacija treba biti gotova do roka, kako bi ju mogao pregledati programski odbor, te kako bi predložio promjene (ako budu potrebne). Naknadne Vaše izmjene prezentacije nisu poželjne. Vaša prezentacija će Vas dočekati dan predavanja na pripremljenom prijenosnom računalu u dvorani (na njegovom Desktopu).
  9. Vrijeme dozvoljeno za predavanja na događaju treba IZRAZITO TOČNO POŠTIVATI jer to traži publika. U slučaju prekoračenja vremena, netko iz organizacije će Vas obavijestiti jednom, a drugi puta će voditelj morati preuzeti riječ na pozornici svojim mikrofonom te isključiti Vaš. Također, pazite da predavanje ne traje prekratko u odnosu na vremenski okvir.
  10. Preporučamo da na kraju predavanja ostavite najviše 5 minuta za pitanja, a za daljnju komunikaciju predložite razgovor na pauzi za kavu ili putem Vaše e-mail adrese. No, ovo nije nužno.

Za dodatna pitanja i nejasnoće, možete se obratiti organizatoru.


Web::Strategija 8 - Istinom do kupca (Teme: web poslovanje, e-trgovina, web shop)

[ Konferencija je popunjena! ]


Novosti



Racing simulacijom do Canon fotoaparata!

15.06.2010. U sklopu zabavnog dijela programa konferencije Web::Strategija 8 čast nam je predstaviti niz animacijskih aktivnosti Bogadure grupe i vrijedne nagrade koje možete osvojiti u igri spretnosti i sposobnosti! Za glavnu nagradu konferencije Canon je osigurao digitalni kompaktni fotoaparat A480! Više...

Vanja Sertić - Riječ zlatnog sponzora

13.06.2010. "Vođeni iskustvom i infrastrukturom Moving Board Grupe prisutne u brojnim državama, te prateći svjetske trendove kao što su Groupon i Citydeal, pokrenuli smo nov način kupovine i u Hrvatskoj. U realizaciji je i plan ulaska na susjedna tržišta, kako bismo okupili zemlje istočne Europe i unificirali poslovanje na razini grupe." Više...

Preostala još 3 slobodna mjesta

11.06.2010. Iako još službeno nećemo proglasiti da su sva sjedeća mjesta na Web::Strategiji 8 rasprodana, zbog nemogućnosti dolaska nekih do sada prijavljenih - preostala su još 3 slobodna mjesta! Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama




Partneri konferencije



ZLATNI SPONZOR

 

KupiMe.hr

SREBRNI SPONZORI

 

 Raiffeisen BANK  Virtus dizajn
Visoka škola za informacijske tehnologije
Profil + Trikoder
 
 

BRONČANI SPONZORI

 

ZŠEM
Plivazdravlje.hr








ORGANIZACIJSKI PARTNERI







Tiskara
Hypo EXPO XXI
Considero  Ožujsko pivo
Dizzy  Komponenta
 Racunalo.com
 TopliceSvetiMartin  Uniline_Europcar
  
 OH!
MMVAuris
Podravka  Pago
 NovaNoa  Smijesak.hr
 
Bogadura





ZLATNI MEDIJSKI

Monitor.hr VIDI
Net.hr

 BIZdirekt
 tportal.hr
 Poslovnidnevnik  Poslovni.hr
   

 

SREBRNI MEDIJSKI

 

Forum.hr  eZadar
 WLW  Metro portal
 MobilMedia  T3 Magazin
 Kompass
ShopInZagreb  HrPortfolio

 

BRONČANI MEDIJSKI

 

Usporedi.hr
AUTONET
 Upali.net  InterijerNET.hr
 JaTRGOVAC  Spa 			Wellness
 MojBiz.com
 Automanija.com
 Gamebox

 

EDUKACIJSKI PARTNERI

 

COGNITA
Filaks

 

REGIONALNI MEDIJSKI

 

ShopInBeograd
ZnanjeInfostud