Istinom do kupca
Kako prodavati online?


Održana 17.-18.06.2010. || Zagreb, Hypo centar

::Dobitnici Zlatne nagrade

Dobitnici Zlatne nagrade Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2010

Zlatna nagrada Web::Strategije je dodijeljena u kategoriji za doprinos i inovaciju u Web poslovanju 2010, a nagrađena su sljedeća tri projekta:
  • "Bicikli.hr" tvrtke Capriolo d.o.o.
  • "Vanity" projekt Miroslava Varge (osobno)
  • "Kolektiva" tvrtke Kolektiva web d.o.o.

Čestitamo svim dobitnicima ovih zasluženih Zlatnih nagrada Web::Strategije, a evo što je o dobitnicima rekao u ime ocjenjivačkog odbora - Siniša Gavrilović koji je ujedno kao nadzornik nadzirao rad ocjenjivačkog odbora (tko su točno oni bili - saznajte ovdje):

"Kao školski primjer projekta koji svojom funkcionalnošću, vizualnom dotjeranošću i pristupom posjetitelju promiče poslovanje putem Interneta izabran je Bicikli.hr. Ocjenjivački odbor smatra da je jedan od osnovnih uzroka lošije internet prodaje u Hrvatskoj upravo i nedostatak kvalitetnih web odredišta pa je odlukom da nagradi upravo ovaj projekt htio ukazati na izuzetno pozitivan i hvale vrijedan primjer u pristupu on line poslovanju.

Drugi projekt "Vanity" (op.aut.hrv. sujeta) koji po mišljenju članova odbora zaslužio visoku ocjenu je inovativan pristup AdWords oglašavanju. Projekt je napravljen po uzoru na amerikanca Aleca Brownsteina, a svojim je rezultatima i iznimno inovativnom pristupom pomaknuo okvire internet oglašavanja u Hrvatskoj. Odbor je svjestan da će izbor ovog rješenja izazvati i pokoju kritiku, no odlučuje ga nagraditi upravo iz razloga što smatra da u promicanju poslovanja ne treba bježati od ideja koje su uspjele vani ako su prilagođene posebnostima i moguće ih je realizirati na domaćem tržištu.

Upravo je i projekt Kolektiva.hr, treći najbolji po mišljenju ocjenjivačkog odbora, jedan takav projekt. Ideja članova kupaca koji svojom brojnošću značajno utječu na cijenu proizvoda iz teorije je u praksu na domaćem tržištu provela Kolektiva. Iznimno kvalitetno odrađena uz naglasak kako na potrebe kupca tako i na želju za promocijom prodavatelja, spojio je ono što je većina smatrala nespojivim i - uspio!"

S obzirom da nažalost nitko iz Kolektive nije mogao ostati duže na Web::Strategiji 8 (do same dodjele nagrada), ali i neizvjesnosti da li će dobiti nagradu, od suvlasnice Kolektive, organizatori su primili isprike Martine Usmiani i e-mail sljedećeg sadržaja:

"Poštovani, čestitam na, kako sam čula, vrlo uspješnoj i možda najboljoj Web::Strategiji uopće. Žao mi je što sam propustila dobru zabavu. Ispričavam se što nisam mogla sudjelovati na predavanju, ali obzirom da sam tek sad doputovala sa launcha Kolektiva stranice u Beogradu jednostavno nisam bila u mogućnosti stići na vrijeme. Zahvaljujem se i na Zlatnoj nagradi Web::Strategije za koju sam čula da smo dobili, ali i da je nitko iz Kolektive nije mogao preuzeti jer je Jeffrey također morao ranije napustiti konferenciju. Nadam se da to nije izazvalo preveliki problem jer nalazimo se u jako turbulentnom razdoblju i pokušavamo sve stići na vrijeme ali nekad je to stvarno nemoguće. Drago mi je da je ocjenjivački odbor prepoznao Kolektivu i još jednom zahvaljujem na nagradi koju ćemo ponosno istaknuti na stranici."

Prvi puta...

Ova Zlatna nagrada Web::Strategije je po prvi puta, zbog takve legalne prijave, dodjeljena fizičkoj osobi. Do sada su nagrade primale isključivo pravne osobe. Također, organizatori su po prvi puta uveli i funkciju nadzornika koji nadzire, ali i savjetuje rad ocjenjivačkog odbora kako bi rad i rezultat rada odbora bio što kvalitetniji.

Organizatori još jednom čestitaju dobitnicima (Capriolo, Miroslav Varga i Kolektiva web) na zasluženim Zlatnim nagradama Web::Strategije!


Web::Strategija 8 - Istinom do kupca (Teme: web poslovanje, e-trgovina, web shop)

[ Konferencija je popunjena! ]


NovostiRacing simulacijom do Canon fotoaparata!

15.06.2010. U sklopu zabavnog dijela programa konferencije Web::Strategija 8 čast nam je predstaviti niz animacijskih aktivnosti Bogadure grupe i vrijedne nagrade koje možete osvojiti u igri spretnosti i sposobnosti! Za glavnu nagradu konferencije Canon je osigurao digitalni kompaktni fotoaparat A480! Više...

Vanja Sertić - Riječ zlatnog sponzora

13.06.2010. "Vođeni iskustvom i infrastrukturom Moving Board Grupe prisutne u brojnim državama, te prateći svjetske trendove kao što su Groupon i Citydeal, pokrenuli smo nov način kupovine i u Hrvatskoj. U realizaciji je i plan ulaska na susjedna tržišta, kako bismo okupili zemlje istočne Europe i unificirali poslovanje na razini grupe." Više...

Preostala još 3 slobodna mjesta

11.06.2010. Iako još službeno nećemo proglasiti da su sva sjedeća mjesta na Web::Strategiji 8 rasprodana, zbog nemogućnosti dolaska nekih do sada prijavljenih - preostala su još 3 slobodna mjesta! Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeZLATNI SPONZOR

 

KupiMe.hr

SREBRNI SPONZORI

 

 Raiffeisen BANK  Virtus dizajn
Visoka škola za informacijske tehnologije
Profil + Trikoder
 
 

BRONČANI SPONZORI

 

ZŠEM
Plivazdravlje.hr
ORGANIZACIJSKI PARTNERITiskara
Hypo EXPO XXI
Considero  Ožujsko pivo
Dizzy  Komponenta
 Racunalo.com
 TopliceSvetiMartin  Uniline_Europcar
  
 OH!
MMVAuris
Podravka  Pago
 NovaNoa  Smijesak.hr
 
Bogadura

ZLATNI MEDIJSKI

Monitor.hr VIDI
Net.hr

 BIZdirekt
 tportal.hr
 Poslovnidnevnik  Poslovni.hr
   

 

SREBRNI MEDIJSKI

 

Forum.hr  eZadar
 WLW  Metro portal
 MobilMedia  T3 Magazin
 Kompass
ShopInZagreb  HrPortfolio

 

BRONČANI MEDIJSKI

 

Usporedi.hr
AUTONET
 Upali.net  InterijerNET.hr
 JaTRGOVAC  Spa 			Wellness
 MojBiz.com
 Automanija.com
 Gamebox

 

EDUKACIJSKI PARTNERI

 

COGNITA
Filaks

 

REGIONALNI MEDIJSKI

 

ShopInBeograd
ZnanjeInfostud