Istinom do kupca
Kako prodavati online?


Održana 17.-18.06.2010. || Zagreb, Hypo centar
Facebook Twitter /#ws8 LinkedIn YouTube! RSS

Bez pametnog marketinga nema online poslovanja. No, što je to pametni marketing? Kako pametni marketing sprovesti u poslovanju Vaše firme koja se bavi web trgovinom, online prodajom, web poslovanjem ili e-trgovinom? Konkretnim odgovorima, bez puno filozofije, te sa izravnim upitima iz publike baviti će se regionalni stručni predavači i panelisti osme po redu - konferenciju s temom web poslovanja i web marketinga, pod imenom...

 

Web::Strategija 8 - Istinom do kupca

 

Konferencija pod zlatnim sponzorstvom portala za grupnu kupovinu KupiMe.hr je u pripremi za šesti mjesec (dva tjedna nakon sajma s predavanjima Web::INDUSTRIJA 2010). Ako namjeravate doći na Web::Strategiju 8, nadamo se da ste posjetili i sajam s edukativnim predavanjima 1.6.2010. u Zagrebu. No, vratimo se konferenciji...

"U Hrvatskoj se sve više spoznaje prednost online kupovine i veliki broj osoba kupuje putem interneta. Također na našem tržištu pojavile su se i izvanredne online trgovine. No, na žalost, kupci povjerenje i dalje većinom ukazuju trgovinama iz inozemstva. Veća ponuda, to je istina no naše boljke su skupa dostava, loš angažman oko klijenta, loše odrađene reklamacije, kašnjenje sa isporukama, ... Mnoge naše online trgovine moraju shvatiti - naravno, samo ako žele uspjeti - da su u ovome poslu informiranost, vođenje i zadovoljstvo te sama 'svježina kupca' vredniji od zlata." - izjavio je za najavu osme Web::Strategije, predsjednik programskog odbora - Branko Vujić.

Predavači


Kao i do sada, najveća konferencija posvećena web poslovanju okupiti će profesionalce u svom poslu koji neće kroz program Web::Strategije 8 predstavljati poslovne modele koji samo vrijede u Americi ili u Velikoj Britaniji, već isključivo koji - ne samo da funkcioniraju kod nas u regiji, već ovdje daju i rezultate (financijske!). Tako ćete najbolje shvatiti koji poslovni model i Vama odgovara te što možete primjeniti ovdje, sada i odmah - nakon odslušane Web::Strategije.

Vatroslav Škare

Predavanje | Predavač - Mr. sc. Vatroslav Škare asistent je na Katedri za marketing Ekonomskog fakulteta, a područja njegovog znanstvenog i nastavnog interesa su: upravljanje proizvodom, marketing usluga i internetski marketing. Predavanje će dati odgovor na pitanje koliko je ponašanje potrošača u online okruženju drugačije u odnosu na offline?

Hrvoje PrpićHrvoje Prpić

Predavanje | Predavač - 8 godina visoko pozicionirani CEO u izuzetno uspješnoj hrvatskoj maloprodajnoj kompaniji HGspot, uspješni investitor u 3 projekta tokom 3 godine, te dobitnik mnogobrojnih nagrada za uspjeh HGspota na Web::Strategiji 8 će odgovoriti na pitanje o svojoj viziji promjene interneta u sljedećih 10 godina u segmentu web kupnje.

Goran PeucGoran Peuc

Predavanje | Predavač - Goran se bavi dizajnom internetskih stranica posljednjih 12 godina i - još uvijek - nema namjeru stati. Poseban fokus su mu usability, korisnička sučelja te user-experience. Predavao je na Grafičkom fakultetu, te na šestoj Web::Strategiji gdje je i nagrađen za predavanje u ime publike.

Hrvoje BujasHrvoje Bujas

Predavanje | Predavač - Hrvoje dolazi iz rodnog Šibenika, kao privatni poduzetnik, magistar ekonomije, te od 2007. poznat kao suvlasnik i član uprave poznate regionalne tražilice za nekretnine - GoHome. Uz investitora, nedavno je dobila i financijsku podršku BICRO-a. Saznajte zašto je Hrvoje privlačan investitorima kroz njegovo predavanje - Budite sexy!

Davor Runje

Predavanje | Predavač - Davor je suosnivač tvrtke Drap - prve agencije u Hrvatskoj usmjerene na izradu aplikacija i igrica na Facebook-u. U svom predavanju će predstaviti analizu i provedbu web strategije brzog rasta za portal grupne kupovine KupiMe.hr - trenutno najbrže rastućeg fan pagea u Hrvatskoj u kategoriji web sites.

Marko RadelićMarko Radelić

Predavanje | Predavač - Marko je suvlasnik studija za razvoj web stranica logIT internet usluge koji se već više od 8 godina bavi razvojem web stranica i internetskim marketingom. Jedna od logIT-ovih specijalnosti su web trgovine, gdje naručitelju odmah nakon pokretanja web shop-a dovodi kupce putem vlastite online prodajne mreže Prosperio.NET.

Ines Lisak Pavlović

Predavanje | Predavač - Ines Lisak Pavlović diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i zaposlena je u Raiffeisenbank Austria d.d. (srebrnom sponzoru ove Web::Strategije) te će kroz predavanje usluge banke eToMiTreba!! (prošle je godine nagrađena Zlatnom nagradom Web::Strategije) predstaviti prednosti za web dućane.

Gordan Orlić

Predavanje | Predavač - Gordan trenutno radi kao direktor razvoja u tvrtki Web tvornica. Na prethodne dvije Web::Strategije (WS6 i WS7) se prema ocjeni publike svrstao među TOP 5 predavača na konferencijama. Ovaj puta dolazi sa provokativnom temom od koje web trgovine mogu imati itekako koristi. Provjerite!

Jeffrey Treichel Martina UsmianiJeffrey Treichel & Martina Usmiani

Predavanje | Predavači - Jeffrey, kao voditelj robnih marki u Nestlé Adriatic i Dukatu te uz završen MBA na Harvard Business School zajedno će s Martinom, poznatoj po web trgovini Mali Mrav, na Web::Strategiji 8 predstaviti novi poslovni model zvan - Kolektiva.

Domagoj Cerovac

Predavanje | Predavač - Kada završite Pravni fakultet u Zagrebu, zatim i cijenjeni MBA na IEDC-u Bled, pa kada još pokrenete vlastiti web-shop Hocuto.hr i ujedno ste voditelj web trgovine VecernjiShop.hr, jasno Vam je da kod web-shopa ima - više shopa, a manje weba. Domagoj će iskreno predstaviti svoja iskustva iz web trgovina.

Marko KneževićDamir PlejićVedran KrižekMarko Knežević, Damir Plejić, Vedran Križek

Predavanje | Predavači - Marko i Damir (Profil) te Vedran (Trikoder) su poslovni ljudi koji su sjecište svoga opusa u poslovanju pronašli u web trgovini.

 

Zlatna nagrada Web::Strategije


Zlatna nagrada Web::Strategije Na ovoj konferenciji ocjenjivački odbor će svečano uručiti i Zlatne nagrade Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2010. koja će ocjenjivati najistaknutije poslovne projekte vrijedne spomena koji će moći biti primjer drugima u poboljšanju njihovih poslovnih planova usmjerenih prema internetu.

Ako i Vi imate poslovni model ili poslovni projekt ili poslovno rješenje koje se dobrim dijelom oslanja na internetsku infrastrukturu, te pogotovo ako je web esencijalan dio Vašeg poslovanja (ili dijela Vašeg poslovanja), dakle, kada možemo govoriti o "web poslovanju" - prijavite se za Zlatnu nagradu Web::Strategije - što prije!  Prijave su završile. 

Dobitnike će proglasiti ocjenjivački odbor uz pomoć nadzornika ocjenjivačkog odbora.

Tko su Vaši domaćini na konferenciji?


Sanja Hrvojević Osim organizacijskog i programskog odbora, dočekati će Vas ambasadori Web::Strategije 8 (gospoda Blagus, Blaguški i ...), predsjednik programskog odbora Branko Vujić (T-HT), TV voditeljica Sanja Hrvojević te neizostavne hostese - Katarina, Žanet i Barbara (upoznali ste ih na WS7). Posao svih njih je da se ugodno i ležerno osjećate na konferenciji dok usvajate nove informacije i gradite svoje poslovne veze (networking).

Za bilo kakva dodatna pitanja na dan konferencije slobodno se obratite hostesama koje će biti za registracijskim pultom. Za sva ostala pitanja prije same konferencije slobodno se obratite organizatoru na info@webstrategija.com.

Kotizacija (kupovina ulaznice)


Tokom tjedana moći ćete se prijaviti na osmu konferenciju kroz super ranu, ranu, redovnu i kasnu cijenu kotizacije. Prijavite se što prije kako bi osigurali svoje mjesto u najvećoj konferencijskog dvorani na 1. katu konferencijskog centra Hypo EXPO u zagrebu, a koja svejedno što je najveća na katu - ima ograničen broj sjedećih mjesta. Za skoro sve pretohdne Web::Strategije se tražila karta viška koja, nažalost, nije pronađena. Ne dopustite da se to ovaj put dogodi Vama.

Vidimo se!

 


Web::Strategija 8 - Istinom do kupca (Teme: web poslovanje, e-trgovina, web shop)

[ Konferencija je popunjena! ]


NovostiRacing simulacijom do Canon fotoaparata!

15.06.2010. U sklopu zabavnog dijela programa konferencije Web::Strategija 8 čast nam je predstaviti niz animacijskih aktivnosti Bogadure grupe i vrijedne nagrade koje možete osvojiti u igri spretnosti i sposobnosti! Za glavnu nagradu konferencije Canon je osigurao digitalni kompaktni fotoaparat A480! Više...

Vanja Sertić - Riječ zlatnog sponzora

13.06.2010. "Vođeni iskustvom i infrastrukturom Moving Board Grupe prisutne u brojnim državama, te prateći svjetske trendove kao što su Groupon i Citydeal, pokrenuli smo nov način kupovine i u Hrvatskoj. U realizaciji je i plan ulaska na susjedna tržišta, kako bismo okupili zemlje istočne Europe i unificirali poslovanje na razini grupe." Više...

Preostala još 3 slobodna mjesta

11.06.2010. Iako još službeno nećemo proglasiti da su sva sjedeća mjesta na Web::Strategiji 8 rasprodana, zbog nemogućnosti dolaska nekih do sada prijavljenih - preostala su još 3 slobodna mjesta! Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeZLATNI SPONZOR

 

KupiMe.hr

SREBRNI SPONZORI

 

 Raiffeisen BANK  Virtus dizajn
Visoka škola za informacijske tehnologije
Profil + Trikoder
 
 

BRONČANI SPONZORI

 

ZŠEM
Plivazdravlje.hr
ORGANIZACIJSKI PARTNERITiskara
Hypo EXPO XXI
Considero  Ožujsko pivo
Dizzy  Komponenta
 Racunalo.com
 TopliceSvetiMartin  Uniline_Europcar
  
 OH!
MMVAuris
Podravka  Pago
 NovaNoa  Smijesak.hr
 
Bogadura

ZLATNI MEDIJSKI

Monitor.hr VIDI
Net.hr

 BIZdirekt
 tportal.hr
 Poslovnidnevnik  Poslovni.hr
   

 

SREBRNI MEDIJSKI

 

Forum.hr  eZadar
 WLW  Metro portal
 MobilMedia  T3 Magazin
 Kompass
ShopInZagreb  HrPortfolio

 

BRONČANI MEDIJSKI

 

Usporedi.hr
AUTONET
 Upali.net  InterijerNET.hr
 JaTRGOVAC  Spa 			Wellness
 MojBiz.com
 Automanija.com
 Gamebox

 

EDUKACIJSKI PARTNERI

 

COGNITA
Filaks

 

REGIONALNI MEDIJSKI

 

ShopInBeograd
ZnanjeInfostud