Istinom do kupca
Kako prodavati online?


Održana 17.-18.06.2010. || Zagreb, Hypo centar

::Zlatna nagrada za Web poslovanje 2010

Natječaj za najznačajnije poslovne modele vezane uz web

Zlatna nagrada Web::Strategije je u nizu kategorija tematskih vezanih uz samu temu najavljene konferencije postigla zavidan medijski publicitet, te je mnogim dobitnicima nagrade "napismeno" potvrdila vrijednost njihovog poslovnog opusa. Iako se dodjeljuje od početka prošle godine, Zlatnu nagradu Web::Strategije su već mnoge tvrtke vezane uz web prepoznale kao vrijednost koju ne samo da žele "osvojiti", već ju i pokazivati svojim starim i novim klijentima, a što klijentima u konačnici uljeva dodatno samopouzdanje da su odabrali pravog poslovnog partnera. Da li ste i Vi dobitnik Zlatne nagrade Web::Strategije?

 PRIJAVE SU ZAVRŠENE! 

Do 30.05.2010. u 12 sati je bio otvoren natječaj za nominacije u kategoriji:

Web poslovanje 2010.

Cilj i svrha Zlatne nagrade Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2010. je promicanje i poticanje poslovanja putem weba (interneta) ne samo u Hrvatskoj, već i u regiji. Zlatna nagrada dolazi kao kruna onima koji su svojim istaknutim radom i inovativnim angažmanom nesebično doprinjeli poboljšanju uvjeta za poslovanje na webu (i internetu općenito) te počelima nove ekonomije.

Zlatna nagrada Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2010. se dodjeljuje za najbolje ocjenjeno rješenje, a uručuje se na Web::Strategiji 8 vlasnicima poslovnog rješenja (navedenima u prijavi). Kod suvlasničkog rješenja, dodjeljuje se jedna nagrada, no suvlasnici mogu naknadno po želji (o vlastitom trošku) zatražiti i više jednakih nagrada.

Kako se prijaviti?

Prijavu za nominaciju za Zlatnu nagradu Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2010. možete napraviti klikom na sljedeći link:

   PRIJAVE SU ZAVRŠENE! 


Prijaviti možete najviše 10 rješenja. Prijave ne mora ispuniti vlasnik rješenja (pravilo: svatko može prijaviti svakoga).

Tko se može prijaviti?

Prijaviti se može poslovno rješenje fizičke ili pravne osoba. Poslovno rješenje je trebalo funkcionirati u web poslovanju tokom 2009. ili 2010. godine. Nakon svake prijave, organizacijski odbor će razmotriti prijavu. Nakon prihvaćanja, prijavljeno rješenje će se smatrati nominiranim. Odbijene prijave od organizacijskog odbora neće se smatrati nominiranima niti će ih ocjenjivati ocjenjivački odbor.

Kao poslovno rješenje koje udovoljava osnovnim uvjetima prijave smatra se:

  • web portal
  • web trgovina
  • web servis
  • internet bankarstvo
  • payment gateway
  • ostale komercijalne web usluge

Tko su prošlogodišnji dobitnici?

Prošlogodišnji dobitnici Zlatne nagrade Web::Strategije u tematski istoj kategoriji (prošle godine se zvala Zlatno web poslovanje) su "CPP - Online knjigovodstvo" tvrtke Pogledi d.o.o., "eZadar.hr" tvrtke Elektronski Zadar d.o.o., te "e-ToMiTreba!!" banke RBA (Raiffeisen Bank Austria d.d.). Dostupna je i obavijest o prošlogodišnjim dobitnicima nagrade.

A ovogodišnji dobitnik možete možda postati baš Vi. No samo ako se na vrijeme prijavite putem gornjeg linka.


Web::Strategija 8 - Istinom do kupca (Teme: web poslovanje, e-trgovina, web shop)

[ Konferencija je popunjena! ]


NovostiRacing simulacijom do Canon fotoaparata!

15.06.2010. U sklopu zabavnog dijela programa konferencije Web::Strategija 8 čast nam je predstaviti niz animacijskih aktivnosti Bogadure grupe i vrijedne nagrade koje možete osvojiti u igri spretnosti i sposobnosti! Za glavnu nagradu konferencije Canon je osigurao digitalni kompaktni fotoaparat A480! Više...

Vanja Sertić - Riječ zlatnog sponzora

13.06.2010. "Vođeni iskustvom i infrastrukturom Moving Board Grupe prisutne u brojnim državama, te prateći svjetske trendove kao što su Groupon i Citydeal, pokrenuli smo nov način kupovine i u Hrvatskoj. U realizaciji je i plan ulaska na susjedna tržišta, kako bismo okupili zemlje istočne Europe i unificirali poslovanje na razini grupe." Više...

Preostala još 3 slobodna mjesta

11.06.2010. Iako još službeno nećemo proglasiti da su sva sjedeća mjesta na Web::Strategiji 8 rasprodana, zbog nemogućnosti dolaska nekih do sada prijavljenih - preostala su još 3 slobodna mjesta! Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeZLATNI SPONZOR

 

KupiMe.hr

SREBRNI SPONZORI

 

 Raiffeisen BANK  Virtus dizajn
Visoka škola za informacijske tehnologije
Profil + Trikoder
 
 

BRONČANI SPONZORI

 

ZŠEM
Plivazdravlje.hr
ORGANIZACIJSKI PARTNERITiskara
Hypo EXPO XXI
Considero  Ožujsko pivo
Dizzy  Komponenta
 Racunalo.com
 TopliceSvetiMartin  Uniline_Europcar
  
 OH!
MMVAuris
Podravka  Pago
 NovaNoa  Smijesak.hr
 
Bogadura

ZLATNI MEDIJSKI

Monitor.hr VIDI
Net.hr

 BIZdirekt
 tportal.hr
 Poslovnidnevnik  Poslovni.hr
   

 

SREBRNI MEDIJSKI

 

Forum.hr  eZadar
 WLW  Metro portal
 MobilMedia  T3 Magazin
 Kompass
ShopInZagreb  HrPortfolio

 

BRONČANI MEDIJSKI

 

Usporedi.hr
AUTONET
 Upali.net  InterijerNET.hr
 JaTRGOVAC  Spa 			Wellness
 MojBiz.com
 Automanija.com
 Gamebox

 

EDUKACIJSKI PARTNERI

 

COGNITA
Filaks

 

REGIONALNI MEDIJSKI

 

ShopInBeograd
ZnanjeInfostud