Istinom do kupca
Kako prodavati online?


Održana 17.-18.06.2010. || Zagreb, Hypo centar

Racing simulacijom do Canon fotoaparata!

15.06.2010. U sklopu zabavnog dijela programa konferencije Web::Strategija 8 čast nam je predstaviti niz animacijskih aktivnosti Bogadure grupe i vrijedne nagrade koje možete osvojiti u igri spretnosti i sposobnosti! Za glavnu nagradu konferencije Canon je osigurao digitalni kompaktni fotoaparat A480!
Više

Vanja Sertić - Riječ zlatnog sponzora

13.06.2010. "Vođeni iskustvom i infrastrukturom Moving Board Grupe prisutne u brojnim državama, te prateći svjetske trendove kao što su Groupon i Citydeal, pokrenuli smo nov način kupovine i u Hrvatskoj. U realizaciji je i plan ulaska na susjedna tržišta, kako bismo okupili zemlje istočne Europe i unificirali poslovanje na razini grupe."
Više

Preostala još 3 slobodna mjesta

11.06.2010. Iako još službeno nećemo proglasiti da su sva sjedeća mjesta na Web::Strategiji 8 rasprodana, zbog nemogućnosti dolaska nekih do sada prijavljenih - preostala su još 3 slobodna mjesta!
Više

Business Speed Dating

10.06.2010. Nakon uspješno održanog našeg prvog Business Speed Datinga (BSD) na sajmu Web::INDUSTRIJA 2010. o kojem je posebno rađen TV prilog te o kojem je pisao Rep.hr ovdje - vrijeme je za drugi #BSD na #ws8. :-)
Više

Velika nagradna igra Web::Strategije 8!

10.06.2010. Danas počinje velika nagradna igra Web::Strategije 8  u suradnji s Centrom kvalitete života Nova Noa  i hosting tvrtkom Avalon Premium Hosting . Tim povodom dijelimo najbržem i najtočnijem odgovoru ulaznice za konferenciju Web::Strategija 8, poklon bon za vrhunsku japansku masažu Yumeiho te Business hosting paket i web domenu na punih godinu dana!
Više

Trikoder iz Zvjezdanih staza?

09.06.2010.
Trikoder d.o.o. na Web::Strategiji 8 nastupa prvi puta (u paru s Profilom). Kao mlada tvrtka u brzom su se roku razvili u jednog od najvećih igrača na hrvatskoj web sceni. Rad temelje na vlastitom frameworku koji je prilagođen funkcioniranju u tri velika segmenta: web portali, oglasnici i web shop -ovi.

Više

Održan predkonferencijski sastanak

09.06.2010. Danas je u Zagrebu održan predkonferencijski sastanak na kojem su se okupili web profesionalci, predavači, članovi ocjenjivačkog odbora, predsjednik programskog odbora, organizatori i sponzori Web::Strategije 8.
Više

Popunjenost dvorane iznosi 91%

09.06.2010. Na prvom katu Hypo centra u Zagrebu, Web::Strategija 8 će za sada popuniti 91% najveće dvorane. Prijave će biti aktivne još ovaj tjedan, te MOŽDA početkom sljedećeg.
Više

Povoljniji smještaj za sudionike Web::Strategije

09.06.2010. Ako će netko od sudionika konferencije Web::Strategija imati potrebu za smještajem u Zagrebu, preporučamo odabir povoljnog smještana u hotelu Laguna (blizu Ciboninog tornja) jer svim sudionicima Web::Strategije odobren je popust od 30% na usluge smještaja u hotelu Laguna u vremenu održavanja konferencije - dakle od 16. do 19.06.2010.
Više

Ana Balentović - naša heroina društ. marketinga

08.06.2010. Community manager - jedan od naziva poslova novog doba (nove ekonomije) postalo je pravo profesionalno zanimanje i u Hrvatskoj. Web::Strategija ima svoga... tj. svoju community managericu - Anu Balentović.
Više

Službeni Rent a Car konferencije

08.06.2010. Agencija Uniline iz Pule, koja je od ove godine i službeni vlasnik franšize Europcara za Hrvatsku, ponovno je službeni Rent a Car konferencije Web::Strategija 8
Više

Kolektiva i KupiMe.hr na Web::Strategiji

07.06.2010. Prethodna, sedma Web::Strategija je okupila tematska predavanja o velikim svjetskim brendovima - Google, Microsoft i Open source. Nadolazeća, osma po redu Web::Strategija okupiti će nova i inovativna domaća poslovna rješenja koja se kriju pod nazivima KupiMe.hr i Kolektiva.
Više

Dolazi nam tržište e-knjiga

04.06.2010. Svemoćni Google nikad nije dovoljno premoćan. Pa niti na područjima novih ekonomija i to pogotovo kada je zasnovana na web poslovanju. Tako će se ovo ljeto uhvatiti u klinč s poznatim Amazon-om, Apple-om, ali i drugima te će pokrenuti e-trgovinu - Google Editions.
Više

Preostalo 30% slobodnih mjesta

03.06.2010. Danas, na neradni dan, prijave za sudjelovanje na Web::Strategiji 8 stižu i dalje. Popunjeno je oko 70% sjedećih mjesta u dvorani.
Više

Sutra sajam Web::INDUSTRIJA 2010

31.05.2010. Jučer su završile prijave za nominaciju za Zlatnu nagradu Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2010. uz nekoliko desetaka kvalitetnih prijava, a sutra počinje sajam internetske industrije - Web::INDUSTRIJA 2010. Prijave za sajam su moguće i danas.
Više

Skuplja kotizacija

30.05.2010. Od sutra, 31.5. (ponedjeljak) počinje vrijediti nova i posljednja cijena kotizacije za Web::Strategiju u iznosu od 1,230 kn (PDV uračunat) te će vrijediti do samog održavanja konferencije.
Više

Podizanje kvalitete Zlatne nagrade

27.05.2010. Iako su već razne web developerske tvrtke, medijske kuće te poslovnjaci orjentirani internetu priznali Zlatnu nagradu Web::Strategije kao krunu poslovnog opusa onih koji rade i stvaraju putem i za internet, organizatori su željeli podignuti kvalitetu Zlatne nagrade i na razinu više.
Više

Raiffeisen Bank na Web::Strategiji 8

26.05.2010. Orijentiranost RBA prema klijentima i visokim bankarskim standardima potvrđuju brojne nagrade koje je banka osvojila u zemlji i inozemstvu, a u svijetu weba to je prošlogodišnja Zlatna nagrada Web::Strategije za uslugu eToMiTreba. Ove godine će više o njoj govoriti Ines Lisak Pavlović iz RBA.
Više

Službena 'tviterašica' Web::Strategije 8

25.05.2010. S obzirom da je konferencija aktivna na internetskim društvenim mrežama, te kako je bilo teško raditi organizaciju i voditi društvenu marketinšku kampanju, pridružila nam se poznata i komunikativna aktivistica sa društvenih mreža - Ana Balentović.
Više

Pola dvorane popunjeno

24.05.2010. Pola velike dvorane Rab u Hypo centru je rezervirano putem prijava. Odlične predavače-stručnjake prepoznali su i novčani sponzori - srebrni: RBA banka, Vritus dizajn, logIT, Vsite, Profil.hr, Trikoder; brončani: Pliva, Avalon i ZŠEM.
Više

Četvrtina konferencije - puna!

13.05.2010. Kako je više od mjesec dana do Web::Strategije 8, popunjenost se trenutno popela na četvrtinu najveće dvorane na katu Hypo centra u Zagrebu.
Više

Webada 2.0

05.05.2010. Webada (Web-Environment Barbeque And Drinking Afternoon) 2.0 je jedno organizirano, neformalno druženje raznih geekova, od fotografa, preko računalaca, pa do zagriženih MacHeadsa.
Više

10% dvorane rasprodano

02.05.2010. Trenutno je rasprodano 10% dvorane po super ranoj cijeni kotizacije. Zahvaljujemo svima koji su kupili kotizaciju po 500 kn+ PDV bez da su vidjeli gotov program Web::Strategije 8.
Više

Pivce za živce :)

30.04.2010. Kako su se na prošloj konferenciji uvaženi sudionici Web::Strategije 7 družili sa pitkim i osvježavajućim okusom Ožujske pive, tako je i vrijeme da se suradnja nastavi.
Više

Što nudi program konferencije?

26.04.2010. Kao i obično, naglašavamo edukativnu notu Web::Strategije koja je uvijek začinjena zabavnim i iskusnim predavačima te show programom. Zato ne propustite niti program ove konferencije.
Više

Usvojite znanje o web marketingu

08.04.2010. Na Web::Strategiji 8 Vas očekuju stručnja predavanja na temu web poslovanja i web marketinga, Zlatna nagrada Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2010, te odličan networking sa poslovnim ljudima iz online svijeta. Otvorene su i prijave na konferenciju po super ranoj (čitaj: jeftinoj) cijeni kotizacije - samo 615 kuna.
Više

Izlagači na Web::INDUSTRIJI imaju free upad

27.02.2010. Svi izlagači na sajmu Web::INDUSTRIJA 2010 - BOOM! koji će se održati 1.6. u Zagrebu, dobiti će na poklon besplatnu ulaznicu na Web::Strategiju 8 od organizatora sajma. Obratite se organizatoru sajma za više informacija.
Više

Web::Strategija 8 - Istinom do kupca (Teme: web poslovanje, e-trgovina, web shop)

[ Konferencija je popunjena! ]


NovostiRacing simulacijom do Canon fotoaparata!

15.06.2010. U sklopu zabavnog dijela programa konferencije Web::Strategija 8 čast nam je predstaviti niz animacijskih aktivnosti Bogadure grupe i vrijedne nagrade koje možete osvojiti u igri spretnosti i sposobnosti! Za glavnu nagradu konferencije Canon je osigurao digitalni kompaktni fotoaparat A480! Više...

Vanja Sertić - Riječ zlatnog sponzora

13.06.2010. "Vođeni iskustvom i infrastrukturom Moving Board Grupe prisutne u brojnim državama, te prateći svjetske trendove kao što su Groupon i Citydeal, pokrenuli smo nov način kupovine i u Hrvatskoj. U realizaciji je i plan ulaska na susjedna tržišta, kako bismo okupili zemlje istočne Europe i unificirali poslovanje na razini grupe." Više...

Preostala još 3 slobodna mjesta

11.06.2010. Iako još službeno nećemo proglasiti da su sva sjedeća mjesta na Web::Strategiji 8 rasprodana, zbog nemogućnosti dolaska nekih do sada prijavljenih - preostala su još 3 slobodna mjesta! Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeZLATNI SPONZOR

 

KupiMe.hr

SREBRNI SPONZORI

 

 Raiffeisen BANK  Virtus dizajn
Visoka škola za informacijske tehnologije
Profil + Trikoder
 
 

BRONČANI SPONZORI

 

ZŠEM
Plivazdravlje.hr
ORGANIZACIJSKI PARTNERITiskara
Hypo EXPO XXI
Considero  Ožujsko pivo
Dizzy  Komponenta
 Racunalo.com
 TopliceSvetiMartin  Uniline_Europcar
  
 OH!
MMVAuris
Podravka  Pago
 NovaNoa  Smijesak.hr
 
Bogadura

ZLATNI MEDIJSKI

Monitor.hr VIDI
Net.hr

 BIZdirekt
 tportal.hr
 Poslovnidnevnik  Poslovni.hr
   

 

SREBRNI MEDIJSKI

 

Forum.hr  eZadar
 WLW  Metro portal
 MobilMedia  T3 Magazin
 Kompass
ShopInZagreb  HrPortfolio

 

BRONČANI MEDIJSKI

 

Usporedi.hr
AUTONET
 Upali.net  InterijerNET.hr
 JaTRGOVAC  Spa 			Wellness
 MojBiz.com
 Automanija.com
 Gamebox

 

EDUKACIJSKI PARTNERI

 

COGNITA
Filaks

 

REGIONALNI MEDIJSKI

 

ShopInBeograd
ZnanjeInfostud