Nagrade Masterweb (2015)

Dodjela Masterweb nagrada zasniva se okupljenom stručnom timu (žiriju) koji analizira i promišlja sadašnje i buduće internetske tehnologije, korisnika stavlja u središte te valorizira društveni i marketinški aspekt online poslovanja prijavljenih radova te kroz završnu dodjelu Masterweb nagrada, pozitivnom selekcijom daje javno mišljenje o smjeru budućeg razvoja interneta. Budite i Vi dio budućnosti - postanite dobitnik Masterweb nagrade!

Masterweb nagrada

Svi prijavljeni radovi za nagradu Masterweb 2015 te izvođači istih smatrat će se nominiranima i imaju pravo na svojim web stranicama istaknuti amblem Nominirani za Masterweb. Nakon ocjenjivanja žirija, odabrani finalisti će dobiti obavijest o ulasku u finale (smatrat će se finalistima) koji će dobiti na poklon jednu besplatnu ulaznicu za Web::Strategiju 16. Proglašenje TOP3 pobjednika nagrade Masterweb te svečano uručenje nagrada održati će se prvoga dana na samoj konferenciji - uživo!

Kategorije Masterweb nagrada

Na Web::Strategiji 16 nagrade Masterweb će se dodijeliti u sljedeće dvije kategorije:

  • Najbolje korporativne web-stranice 2015
  • Najbolja web-marketing kampanja 2015

U nastavku saznajte više što se ocjenjuje u pojedinoj kategoriji te tko su neovisni članovi žirija koji samostalno donose ocjene, gdje se konačna rang lista stvara sortiranjem izračunate aritmetičke sredine ocjena svih pojedinačnih članova žirija.

Masterweb - Najbolje korporativne web-stranice 2015

Žiri će pregledati informativne i funkcionalne mogućnosti web-stranica domaćih i regionalnih korporacija i sličnih poslovnih subjekata, te testirati upotrebljivost sadržaja istih. U konačnici diti će i ocjenu korisničkog iskustva (eng. UX; user-experience) te glasovanjem stvoriti TOP3 pobjednike u ovoj kategoriji.

Dražen Tomić Davor Erić Tomislav Buza
Dražen Tomić
ICTbusiness.info
Davor Erić
Trikoder
Tomislav Buza
Blogger, developer

Masterweb - Najbolja web-marketing kampanja 2015

Žiri će ocjenjivati radove marketinških kampanja koje promiču kvalitetu i napredak u mogućnostima online oglašavanja u regiji, te koji doprinose u poboljšanju i primjeni internetskog marketinga pri tome podižući kvalitetu i inovativnost marketinških kampanja općenito. Glasovanjem će žiri stvoriti TOP3 pobjednike i u ovoj kategoriji.

Bojan Bernik
Elmira Majerić
Styria Hrvatska
Bojan Bernik
Morgan Grey
Luka Solenički
Effectus Media

Prethodni dobitnici Masterweb nagrada

Pogledajte prethodne dobitnike Masterweb nagrade u 2014. godini u kategoriji ‘Najbolja web stranica u turizmu 2014’, te dosadašnje dobitnike u ovoj 2015. godini:

  • Masterweb dobitnici na događanju Weboo 2105 (kategorije: Najbolje internetsko bankarstvo 2015, Najbolja foto-galerija 2015, Najbolji servis za online prodaju ulaznica 2015)
  • Masterweb dobitnici na događanju Web::INDUSTRIJA 2015 (kategorije: Najbolji web-dizajn 2015, Najbolja web-trgovina 2015, Najbolji web-turizam 2015)

A ako i Vi želite osvojiti Masterweb nagradu - nećemo Vam zaželjeti sreću jer kvalitetnom radu s kojim se ponosite nije potrebna sreća! Zašto? Jer najbitnije je da Vi vjerujete da Vaš rad ima sve predispozicije da pobjedi u svojoj kategoriji. Jedino što mu još nedostaje je - da ga što prije prijavite za Masterweb natječaj.

Kako mogu prijaviti rad na Masterweb natječaj?

Prijave za nagradu Masterweb u sve gore navedene tri kategorije i traju do srijede, 11.11.2015. u 12h. Naknadne prijave ne uvažavamo! Klikom na tekst bijele boje u crvenom pravokutniku otvoriti će Vam se obrazac za prijave.


>> PRIJAVE ZA MASTERWEB NATJEČAJ SU ZATVORENE <<
_  

"Uspjeh je samo stvar sreće, pitaj nekoga tko nije uspio." - Wilson

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio