Web::Strategija 13 - Kupac zvan čežnja

Parafrazirajući naslov drame američkog dramskog pisca, nagrađenog Pulitzerovom nagradom 1948., moderan manager online prodaje mogao bi se zapitati kakvom on to nagradom može dodatno potaknuti posjetitelja svoje web-trgovine (eng. web-shop) i pretvoriti ga u web-kupca? Ili zašto bi taj web-kupac kupio baš kod mene? Tko su moji kupci? Da li su samo stalni gosti hotelskog smještaja ili slučajni posjetitelji? Kako da shvate da upravo surfaju web-trgovinom koja je stvarno najbolja za njih?

Razmišljajući o odgovorima, jednima je uspjelo doći do reprezentativnih rezultata. Drugima treba još "dodatni push" u poslovanju kako bi i njihovi rezultati postali "wow". Treći nisu u tome još uspijeli. Ali namjeravaju!

Pripadate li u bilo koju od ove tri kategorije, toplo Vam preporučamo da poslušate program Web::Strategije 13 s temom upravljanja web-trgovinama (i s posebnim blokom predavanja za turističku djelatnost). U ležernoj atmosferi Hypo centra učite od najboljih - profesionalaca za web trgovinu iz cijele regije. Družite se uz kavu, piće i ručak, ostvarite nove kontakte, sklopite nove poslove. Dosad je Web::Strategiju posjetilo nekoliko tisuća sudionika kroz 12 održanih konferencija. Vrijeme je za sretnu trinaestu Web::Strategiju!

Uvodna riječ predsjednika programskog odbora WS13

"Već je dobro poznato da više ne možemo pričati o online poslovanju kao o trendu ili nečem novom, nepoznatom ili stranom. Sada možemo govoriti o velikim prilikama i mogućnostima koje moramo/možemo prepoznati i ostvariti ih. 2012. godina je uistinu godina prilika i mogućnosti

Trinaesta konferencija Web::Strategija 13 - Kupac zvan čežnja, vodi Vas u svijet online uspjeha i aktualnih događanja. Gdje se nalaze potencijali za hrvatske firme - gledano lokalno, no još više i globalno - nova tržišta, te kako i na koji način možemo pristupiti prema novim/drugačijim izvorima prihoda.

Istražimo nova tržišta i iskoristimo nove prilike, te ostvarimo nove poslovne podvige za uspjeh i život." - ovim riječima je predsjednik programskog odbora, gospodin Branko Vujić, najavio Web::Strategiju 13.

Što sve možete naučiti

Tema sretne trinaeste web konferencije je upravljanje web trgovinom s naglaskom na turizam kroz koju ćete naučiti kako kvalitetno voditi online trgovinu, kako povećati prodaju, kako privući nove kupce, kako pridonijeti produženju turističke sezone i zakupa kapaciteta, upoznat ćete se sa pozitivnim iskustvima i primjerima web poslovanja... a pritom ćete imati priliku za ugodno druženje sa iskusnim  predavačima uz dodatne korisne savjete. Ono što naučite, moći ćete odmah nakon Web::Strategije primjeniti u svom web poslovanju, i pritom bitno poboljšati svoje prodajne rezultate.

Višnju Željeznjak, direktoricu logIT-a, tvrtke koja je višestruki srebrni sponzor Web::Strategije, smo upitali ide li turizam u Hrvatskoj u dobrom smjeru kada pričamo o online poslovanju?

"Načelno da, ali je osjetan raskorak između brzine kojom dolaze noviteti, i brzine kojom hrvatske turističke tvrtke prihvaćaju ili čak saznaju za te novitete. Hrvatsko tržište općenito je najprije neinformirano, a zatim needucirano. Konferencije poput Web::Strategije su važne, jer na jednom mjestu daju presjek navažnijih trendova koji su već osvojili svijet, i koji polako ulaze u Hrvatsku. Konferencija i stručnih seminara jednostavno nema dovoljno."

Stručni predavači

Programski odbor Web::Strategije 13 se i ovaj puta potrudio okupiti stručne ljude iz područja web poslovanja i turizma kako bi publika s konferencije otišla s novim znanjima i vrijednostima koje će moći odmah primjeniti u svom poslu.

Tko će stvarati gužvu na konferenciji?

Na Web::Strategiju 13 će doći svi čija zanimanja su vezana za web poslovanje:

 • vlasnici web portala
 • vlasnici web trgovina
 • djelatnici odjela prodaje
 • djelatnici odjela marketinga
 • djelatnici odjela informatike
 • djelatnici koji koriste web u poslovanju
 • djelatnici zaposleni u turizmu
 • djelatnici zaposleni u ugostiteljstvu
 • konzultanti za web poslovanje
 • kupci u web trgovinama
 • studenti
 • novinari...

Ukratko, na Web::Strategiju 13 će doći svi ljudi iz Hrvatske i regije koji namjeravaju poslovati ili već posluju putem interneta i žele usvojiti nova znanja iz područja web poslovanja. Svi oni koji u vrijeme krize žele pojačati svoje aktivnosti na webu i poboljšati online prodaju, te zauzeti vodeće tržišne pozicije.

Zlatna nagrada Web::Strategije za Web poslovanje 2012

Prije Web::Strategije 13, konferencije o web poslovanju i turizmu, održava se natječaj za dodjelu Zlatnih nagrada Web::Strategije za 2012. godinu u kategoriji Web poslovanje 2012. Ako i Vi imate poslovni model ili web rješenje prijavite se što prije, možda ste ove godine baš Vi dobitnik! Nagrada se javno uručuje na Web::Strategiji 13.

Partnerstvom do uspjeha!

Dobar dio sudionika Web::Strategija je dolazio ponovno i ponovno. Prepoznali su da organizatori Web::Strategije ne organiziraju konferenciju samo kako bi privukli najveći broj sudionika na jednu web konferenciju u regiji, što su već i uspjeli, već ju organiziraju u nadi da postanu partner njihovog uspjeha u web-poslovanju. Zato su im se organizatori odlučili odužiti i osnovali su Web::Klub.

Da li ste i Vi spremni za partnera koji će Vam pomoći da naučite od najboljih iz regije? Ako da - postanite članom Web::Kluba i na čak tri edukativne konferencije u godinu dana članstva dođite POTPUNO BESPLATNO! Dođite na svaku Web::Strategiju kao uvaženi član Web::Kluba.

Ulaznicu za drugi i treći dan ove Web::Strategije (seminari i radionice), kao član kluba, dobivate 20% povoljnije.

Saznajte ovdje više o članstvu u Web::Klubu i kako postati članom.

Znanje i iskustvo

Ako i mislite da znate sve o tome, znanje i iskustvo svih predavača Web::Strategije 13 - Kupac zvan čežnja je toliko široko da će biti prava šteta za Vaše poslovanje ne poslušate li skoro sva pripremljena edukativna predavanja iskusnih online trgovaca u kojoj se uz spomen teorije najviše može saznati o praktičnim iskustvima.

Na kraju krajeva, upravo po tome je i prepoznata Web::Strategija na koji i dalje dolaze predavati najpriznatiji regionalni stručnjaci za web-trgovanje i web-turizam.

Kako je bilo na prošloj Web::Strategiji?

Niste još bili na niti jednoj Web::Strategiji? Prema riječima anketiranih sudionika bilo je edukativno, društveno i zabavno! Prošla konferencija s istom tematikom, web poslovanje s naglaskom na turističku ponudu, je bila Kolektiva Web::Strategija X.

Post festum | Foto-galerija Dobitnici Zlatne nagrade Web::Strategije

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio