Masterweb nagrada

Od samih početaka dodjeljivanja, dodjela Masterweb nagrada temeljena je na okupljanju stručnog timu (žirija) koji analizira i promišlja sadašnje i buduće internetske tehnologije, pri tome korisnika stavlja u središte te valorizira društveni i marketinški aspekt online poslovanja prijavljenih radova te kroz završnu dodjelu Masterweb nagrada, pozitivnom selekcijom daje javno mišljenje o smjeru budućeg razvoja interneta. Ako se usudite, budite i Vi dio budućnosti - postanite dobitnik Masterweb nagrade!

Masterweb nagrada

Kako se biraju dobitnici za Masterweb nagradu? Nagrađeni za Masterweb nagradu se biraju kroz prizmu najboljih, najkreativnijih, te najinovativnih web projekata - web stranica, poslovnih web modela te kreativnih načina web oglašavanja. Nagrade se dodjeljuju u specifičnim kategorijama pa je potrebno potražiti odnosno pričekati trenutak kada će pojedina kategorija biti "otvorena" za prijave radova. Potražite na ovim stranicama ili u medijima kada će biti javni natječaj za nadolazeće natječaje prema kategorijama Masterweb nagrada.

Masterweb priznanje

Na kraju, Masterweb omogućuje svima koji imaju ono najbolje za pokazati široj publici i drugima u struci - da to ujedno i pokažu medijima i brojnoj publici. Naravno, sve to utječe i na privlačenje pažnje potencijalnih klijenata, poslovnih partnera, pa i investitora te se odražava na prodaju. U konačnici, oblikuje javno mijenje o pobjednicima i povoljno utječe na "image" dobitnika odnosno na njegov "brand". Također, osim vrednovanja od strane javnosti, odličan je pokazatelj uspješnosti poslovanja pred nadređenima, upravom ili dioničarima.

Masterweb nagrada je nastala i prvi puta se dodjeljuje od 2013. godine, a na Web::Strategiji po prvi puta krajem 2015. godine.

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio