Partnerska suradnja s Web::Strategijom

Za svako ovdje navedeno partnerstvo slobodno se obratite organizatorima Web::Strategije s konkretnim prijedlogom.

Medijski partneri

Kako postati medijski partner medijski pokrovitelj)? Prema odluci organizatora, medijski partneri koji u određenoj vrsti medija (tisak, web, TV ili radio) imaju veći doseg publike postaju: zlatni medijski partner (M1), te oni manjeg dosega: regularni medijski partner (M2).

Promocija partnera
Zlatni medijski
(M1)
Regularni medijski
(M2)
Vaš logotip na webu  @ @
Vaš logotip na brošuri  @ -
Broj "pingvina" u dvorani  1  -
Broj "pingvina" ispred dvorane  2  1
Spominjanje pri uvodnom govoru  1  -
Vaši promotivni pokloni  @  @
Broj kotizacija "Novinar"  2  1

Sa svim medijskim partnerima organizatori žele ostvariti kvalitetnu suradnju kroz medijsko partnerstvo kako bi najavili, pa i popratili Web::Strategiju kroz aktivnosti koje se mogu i dodatno "proporcionalno" prilagoditi mogućnostima medija:

 • samo zlatni medijski partneri (M1) - organizatori šalju nagradna pitanja sa ABC odgovorima za nagradnu igru "tko prvi točno odgovori" ili "zašto baš ja zaslužujem kotizaciju za Web::Strategiju" u kojoj medijski partner dijeli ukupno dvije besplatne kotizacije sa statusom "Nagrađeni" svojoj publici (prilagodljivo zahtjevima i idejama pojedinog medija)
 • za web - (1) organizatori šalju pripremljene i sadržajno potpuno različite 4 sponzorirane vijesti prije konferencije i jednu nakon održavanja konferencije – najmanje jedna tjedno u mjesecu prije konferencije kroz Vaš vlastiti medij; (2) banner oglas (može u rotaciji) pri vrhu naslovnice web medija u periodu od barem mjesec dana prije konferencije
 • za tisak - objava vijesti u tiskanom izdanju na barem 1/2 stranice ISKLJUČIVO prije konferencije; (1) mjesečne tiskovine - u dva izdanja koja izlaze prije konferencije i jednom nakon; (2) tjedne tiskovine - u četiri izdanja prije konferencije i jedno nakon; (3) dnevne tiskovine – u 8 izdanja, dva puta tjedno, barem mjesec dana prije konferencije, te jednom nakon
 • za TV ili radio - prema dogovoru

Stručni medijski partneri

Mediji koji su usko specijalizirani za područje vezano uz Web::Strategiju, mogu se slobodno obratiti organizatorima konferencije za ulazak u kategoriju tzv. stručnih medijskih partnera. Sadržaj stručnog medijskog partnerskog paketa sadrži identični sadržaj kao i paket zlatnog medijskog partnerstva (M1). Sve što navedeni paket uključuje možete vidjeti na ovim stranicama.

Regionalni medijski partneri

Web::Strategija, s obzirom na jedinstveni sadržaj predavanja i publiku koja dolazi iz regije, ima i regionalni značaj za web zajednicu. Zato organizatori konferencije pozivaju sve regionalne medije iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, ali i šire, te predlažu regionalno medijsko partnerstvo koje je identično paketu zlatnog medijskog partnerstva (M1). Sve što navedeni paket uključuje možete vidjeti na ovim stranicama.

Organizacijski partneri

Važnu zaslugu u organizaciji pripisujemo organizacijskim partnerima koji su svojim znanjem, radom, mogućnostima, profesionalnošću i, naravno, dobrom voljom doprinijeli u stvaranju dosadašnjih nezaboravnih konferencija. Zahvaljujemo partnerima tj. prijateljima Web::Strategije na vremenu koje su utrošili u organizaciju konferencija i vjerujemo da Vam se partnerstvo s konferencijom isplatilo.

Kao organizacijski partner možete sudjelovati u stvaranju konferencije tako što ustupite svoje usluge/proizvode prije ili na dan događanja, te time ostvarite mogućnost promocije Vaše tvrtke identičan paketu zlatnog medijskog partnerstva (M1) osim što pod status prijave odabirete opciju "Partner". Sve što navedeni paket uključuje možete vidjeti na ovim stranicama.

Organizacijski partneri Web::Strategije do sada su omogućili:

 • stvaranje kreativnog dizajna,
 • vizualne grafičke elemente konferencije,
 • izradu web stranica,
 • izradu brošura (prijelom sadržaja i priprema za tisak),
 • izradu majici, kišobrana, vrećica, bedževa, upaljača, privjeska, etui za posjetnice (vizitke)
 • izradu banner oglasa za web,
 • izradu oglasa za tisak,
 • tisak brošura, promotivnih sadržaja
 • tisak Zlatnih nagrada Web::Strategije,
 • posluživanje pića i hrane, konobara,
 • poklone za nagradnu igru (smještaji na moru, bonovi za oglašavanje na web portalima, masaže i fitness za poslovne ljude, poslovne edukacije, umjetničke zidne slike, ...),
 • obrazovanje djelatnika ili partnera organizatora,
 • osiguranje prostora, itd.

Edukacijski partneri

Sve vrijedi kao i pod "Organizacijski partneri".

Tihi partneri

Da, kao bitan i nezaobilazan partner Web::Strategije koji iz različitih razloga želi ostati anoniman i uživati u privatnosti svoje nesebične pomoći organizaciji konferencije, organizatori im dodjeljuju ulaznicu sa statusom "Partner".

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio