linkedin
Dodavanjem LinkedIn-ovog plugin-a na web stranicu Vaše tvrtke možete vrlo lako doći do platforme za zapošljavanje ili ciljano proširiti mrežu poslovnih kontakata, smatra Brian Honigman, menadžer za društvene medije u LunaMetricsu te certificirani partner Google Analyticsa – prenosi Mashable.

Također, istraživanje marketinške kompanije HubSpota pokazalo je da LinkedIn 227% efekivnije dovodi navedene potencijalne zaposlenike i poslovne kontakte na Vašu web stranicu.

Donosimo Vam neke od zanimljivih prijedloga:

Share Button

LinkedIn-ov share button dodajte na svoj web sajt pokraj tehničkih opisa proizvoda/usluge kojim se bavite, članaka, bloga ili bilo kojeg drugog poslovnog sadržaja. Samo pazite da ga stavljate «štedljivo», razmislite gdje bi LinkedIn gumbić bio koristan prosječnom korisniku.

Recommended Button

Još jedan  gumbić koji treba koristiti vrlo specifično – Recommendation button treba preporučiti Vaš proizvod/uslugu na LinkedIn-u. Primjer kako ga se dobro koristi je Intel. On koristi LinkedIn stranicu kompanije kako bi istaknuo svoje proizvode  sa visokim preporukama. Postavljajući gumbić na na page o proizvodima na web stranici, Intel postiže još više preporuka svojih proizvoda.

Follow Company Button

Follow Company Button najefektivniji je ako ga postavite na homepage, blog ili kontakt page na Vašoj web stranici, a neke kompanije ga postavljaju kao header ili footer na web stranici kako stalni podsjetnik.

Follow gumbić omogućuje Vam da povežete web sajt firme sa LinkedIn page-om tvrtke. Jednom nakon što korisnik «slijedi» Vaš startup na LinkedIn-u, moći će pratiti Vaše status update-ove na svom LinkedIn news feedu.

Sign In sa LinkedIn-om

Funkcija Sign In with LinkedIn omogućuje ljudima da se registriraju na Vašu stranicu koristeći svoju LinkedIn «akreditaciju». Prednosti ove funkcije su što omogućuje Vašim kupcima/posjetiteljima stranice da se brzo i lako identificiraju kad žele ostaviti komentar na Vaš blog, forum i sl. Još veća prednost su Vaš uvid u informacije o osobi koja se registrira, što može pomoći primjerice kod donošenja odluka koje su ključne kod pada i ponovnog rasta prometa na webu ili pri zapošljavanju novih osoba.

Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio