dobitnici-web-marketing-kampanje-2011-634581682387709532_720_540
I ove godine su dodjeljene tri naprestižnije nagrade za web-oglašavanje u regiji - onima koji ih zaslužuju - najboljima od najboljih, crème de la crème online oglašavanja.

Dobitnici Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2011., prema ocjenama neovisnih pojedinaca u žiriju, su sljedeći:

  • Idea studio & Fingere kampanja: Maxflu kampanja na webu i Facebook-unaručitelj: PLIVA d.d.

„Inovativan pristup online oglašavanju u korištenje viralne poruke na temu „Facebook je zaražen virusom!“. Pozitivan odaziv ciljane grupe na kampanju.“ - zaključio je član ocjenjivačkog odbora Damir Podhorski.

  • Drap d.o.o. kampanja: Links team on Facebooknaručitelj: Links d.o.o.

„Drap je po običaju napravio odličan posao na Facebooku, bravo, odlična igrica koja je rezultirala sa preko 20 000 korisnika.“ - pohvalio je član ocjenjivačkog odbora Hrvoje Bujas.

  • Tehnocentar kampanja: Postani X-Playernaručitelj: Tehnocentar

„Sam po sebi, vrlo interesantan i inovativan proizvoda, lak za upotrebu a kao takav i vrlo jednostavan za promociju. Odlično odabrana ciljana skupina potrošača rezultirala je velikim uspjehom same promotivne kampanje.“ - komentirao je Damir Podhorski.

Riječ nadzornika...

Nadzornik ocjenjivačkog odbora Siniša Gavrilović povodom dodjele Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2011. je dodao:
„Ocjenjivački odbor Zlatne nagrade Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2011 ovoga puta je vijećao pod motom 'prepoznavanja izvrsnosti u internetskom marketingu'. Među prijavljenim kampanjama je zato pronašao one koji svojom stvaralačkom i izvedbenom razinom zaslužuju biti proglašeni najboljima na tržištu. Upravo od takvih treba učiti kako bi cijelo tržište internetskog marketinga nastavilo rasti. I na tome će Zlatna nagrada Web::Strategije i dalje ustrajati sljedećih godina.“

Riječ dobitnice nagrade...

"Ovom prilikom željela bih se u ime Tehnocentra zahvaliti organizatorima i žiriju na Zlatnoj nagradi Web Strategije koju ste nam dodijelili za našu kampanju Postani X-player. Naš mali i entuzijastični marketinški tim svakodnevno smišlja kako tržištu što učinkovitije predstaviti naše brandove (Archos, Bluelounge, Creative, One For All i X-mini), kako na Internetu tako i off line. S obzirom na velik broj iskusnih marketinških stručnjaka, agencija i kvalitetnih kampanja nije se lako istaknuti i biti među najboljima. Stoga smo ponosni što ste upravo našu kampanju proglasili jednom od tri najbolje. Nagradu shvaćamo i kao obavezu da svaka iduća kampanja (a u pripremi ih imamo nekoliko) bude uspješnija od Postani X-player." - izjavila je Glorija Gelo, marketing manager iz Tehnocentra. 

Za kraj...

Čestitamo svim dobitnicima Zlatnih nagrada Web::Strategije. Zaslužili su ju!

Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio