Web::Strategija 6
Ritam društvenih valova


Održana. Kada? 19. - 20.11.2009. (četvrtak od 9h, petak od 14h)
Gdje? Zagreb, Hypo EXPO XXI

::Kotizacije

Kotizacije - cijene ulaznica za šestu konferenciju

Aktualan cjenik kotizacija (ulaznica) možete provjeriti ovdje, dok su prijave ovdje.

 1. dan - Naziv ulaznice (kotizacije)
Cijena u kunama s
PDV-om (bez PDV-a)
Cijena u
eurima - EUR
Super rana kotizacija (50% popusta) - do 06.9.2009.
   
Redovna kotizacija - od 07.9. do 1.11.2009.    
Zadnja kotizacija - od 4.11. do 11.11.2009.
   
Kasna kotizacija - od 12.11. do 18.11.2009.  1.599 kn (1.300 kn)
 215,25 €
 2. dan - Radionica (kotizacije)    
Drumara - Društvena marketinška radionica
(drugi dan konferencije, 20.11.)
  984 kn (800 kn)
147,60 €
Novi PDV od 1.8. iznosi 23%
 
Prijavite se na Web::Strategiju već danas.

Akcija! Cijene u eurima (EUR) su navedene za međunarodna plaćanja i sadrže - cijenu kotizacije, porez na dodatnu vrijednost (PDV u RH iznosi 23% nakon 1.8.2009.), te dio troškova SWIFT/IBAN/BIC transakcije (dio domicilne banke - Erste banka).

Broj mjesta je ograničen. Kotizacije se prodaju dok se ne popuni konferencijska dvorana. Prethodne Web::Strategije su znale napuniti dvoranu u potpunosti i organizator je pred samu konferenciju odbijao prijave. Ne dopustite da se to dogodi i Vama ovaj put. Zato osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme.

DruMaRa - Društvena marketinška radionica (20.11.2009.)

Zainteresirani sudionici Web::Strategije mogu odabrati i dodatno prisustvovanje na radionici o društvenom marketingu, u organizaciji sa Web::Edukacijom, koja će se održati dan nakon konferencije (petak) u popodnevnim satima i svima uživo objasniti kako započeti i voditi marketinšku kampanju kroz pojedine društvene medije. Prijenosna računala (laptop, notebook, netbook, ...) ponesite sa sobom! Pristup Internetu će biti osiguran.

Fejs, twitter, blogovi, profili...

  • Tko se više može snaći u tome?
  • Što mogu napraviti sa svim tim mrežama i alatima za svoje poslovanje?
  • Kako se oglašavati bez puno muke? 
  • Kako privuči posjetitelje sa društvenih mreža na moje web stranice?
  • Kako graditi brand na društvenim medijima?
  • I što mi je to dobar ROI?

Na sva ta pitanja imamo odgovore. Vrijeme je da ih i vi saznate. Pridružite nam se na radionici!

Više o programu i predavačicama ove radionice, te točnom vremenu i mjestu održavanja saznajte ovdje.

Kako biste se prijavili na Društvenu marketinšku radionicu (skraćeno DruMaRa), potrebno je nakon prijave na Web::Strategiju napraviti odgovor (reply) na dobiveni e-mail potvrde (gdje dobijete link na ponudu) i navesti da želite sudjelovati na Drumari. Nakon toga dobiti ćete od nas posebnu ponudu za plaćanje kotizacije za Drumaru. Po plaćanju kotizacije za drumaru, Vaše mjesto na radionici je osigurano. Vidimo se!

Napomena: Drumara je namijenjena prvenstveno za sudionike Web::Strategije. Ostali mogu zatražiti pristup radionici putem kontakt podataka organizatora.

Što uključuje kotizacija Web::Strategije?

Ova kotizacija uključuje registraciju na šestu po redu konferenciju Web::Strategija 6 - Ritam društvenih valova, cjelodnevni pristup svim predavanjima i panel raspravi, osvježavajuća pića, tople napitke tokom cijele konferencije, ručak za sve sudionike, mogućnost sudjelovanja u zabavnom dijelu programa i natjecanju za vrijedne nagrade kroz razne društvene igre, tiskane materijale vezane za konferenciju, networking, mogućnost preuzimanja prezentacija svih predavača nakon konferencije, razne korisne promotivne informacije i sl. Sudionici konferencije imaju pravo prijave i za radionicu drugog dana.

Svi sudionici Web::Strategije imaju besplatan ulaz drugi dan navečer na Web::Party.

R1 račun za plaćenu kotizaciju po ponudi će sve sudionike dočekati na prijavama uz akreditaciju.

Popusti na kotizacije

Za sve zainteresirane za sudjelovanje na Web::Strategiji osigurali smo i dodatne popuste isključivo na redovnu i kasnu cijenu kotizacije.

  • Popust 3+1=4
    Ako iz jedne tvrtke dolazi troje sudionika koji plaćaju kotizaciju - četvrta kotizacija je besplatna! Za takvu prijavu potrebno je troje sudionika prijaviti sa statusom "Sudionik", te četvrtog sa statusom "Nagrađeni". Dakle, tu se radi o popustu od 25% na četiri uplaćene kotizacije.

Plaćanje kotizacije u zemlji (unutar Hrvatske)

Ulaznicu je moguće kupiti ili kao fizička ili kao pravna osoba iz Hrvatske, te kao osoba izvan Hrvatske. Cijenu kotizacije je potrebno uplatiti najkasnije prema podacima na ponudi koja nakon Vaše prijave stiže na Vaš e-mail kao link na web stranicu na koji trebate kliknuti i koju onda možete isprintati.

Molimo da poštujete datum valute plaćanja jer ponuda nakon navedenog datuma neće biti važeća. No, ne brinite - ako i zaboravite na plaćanje poslati ćemo Vam podsjetnik na e-mail ili ćemo Vas kontaktirati telefonski.

Čekovi i kreditne kartice se ne primaju. 

Uplata za sudionike iz Hrvatske:
Poslovni račun: 2402006-1100456430 (Erste banka)
Poziv na broj: Točan broj ponude koju dobijete na e-mail
Opis plaćanja: Točan broj ponude koju dobijete na e-mail 

Međunarodno plaćanje kotizacije (izvan Hrvatske)

Za osobe izvan Hrvatske (Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Njemačka...) - nakon Vaše prijave ovdje, poslati ćemo na Vaš e-mail posebnu ponudu na engleskom jeziku za međunarodno plaćanje (eng. international bank transaction) putem SWIFT / IBAN / BIC sustava. Također, ponudu možete platiti na sam dan održavanja konferencije u gotovini i to u eurima, ali za to je potrebno da nam javite odmah po primitku potvrde o prijavi kako ne bi poništili Vašu ponudu zbog neplaćanja. Ovdje saznajte više o lokaciji održavanja Web::Strategije.

Podaci za uplatu izvan Hrvatske:
IBAN račun: HR25 2402 0061 1004 5643 0
Banka: Erste & Steiermärkische Bank d.d., Rijeka, Croatia
SWIFT: ESB CHR 22
Opis plaćanja: Točan broj ponude koju dobijete na e-mail

Tko zaprima kotizacije?

Agencija Marketing Odjel - Event Management Marketing Odjel d.o.o.
Selska cesta 34/a
10 000 Zagreb
Hrvatska (Croatia)

Akcija za dobrovoljne davatelje krvi

Doborovoljni davatelji krviOrganizatori Web::Strategije u suradnji sa Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu (HZTM) iz Petrove 3 u Zagrebu pružaju mogućnost slobodnog ulaska na Web::Strategiju 6 svim građanima Republike Hrvatske, koji su ujedno i dobrovoljni davatelji krvi. Na taj način konferencija Web::Strategija humanitarno pomaže društvu. 

Dobrovoljno davanje krvi potrebno je napraviti ovih dana, od 20. srpnja 2009. pa sve do prije same konferencije, u Petrovoj 3 u Zagrebu (slogan znate: Dođite svi - u Petrovu 3), a svaka prijava s naznakom "dobrovoljni davatelj krvi" će se provjeravati u Zavodu od strane organizatora konferencije.

Kako biste ostvarili ovo pravo na slobodan ulazak, potrebno je da se nakon dobrovoljnog davanja krvi prijavite na konferenciju sa statusom Nagrađeni, te osim što odgovorite na pitanje "Gdje ste saznali za Web::Strategiju?" naznačite da ste "dobrovoljni davatelj krvi" kako bi Vas organizator razlikovao od Nagrađenih u nagradnim igrama. Nakon toga će organizator provjeriti Vaš status u HZTM-u.

Ukoliko ste već bili dobrovoljni davatelj krvi, budite "hrabri" i ponovno učinite korak više za zajednicu, te osvojite kotizaciju za šestu Web::Strategiju!

Nagradna igra znanja "Igranje za znanje"

Kao i obično, pratite Zlatne medijske pokrovitelje Web::Strategije 6 jer će na njihovim medijima (uglavnom web portalima) osvanuti nagradna igra znanja u kojoj će se dijeliti po jedna nagrada - ulaznica na konferenciju. Biti će potrebno točno odgovoriti na postavljeno pitanje. Na svakom mediju biti će postavljeno drugačije pitanje koje će, naravno, zahtjevati drugačiji točan odgovor.

Dobitnici ovih nagrada trebati će se prijaviti putem ovih web stranica sa statusom Nagrađeni, a kao odgovor na pitanje Gdje ste saznali za Web::Strategiju? navedite ime medija koji Vas je nagradio.


Web::Strategija 6 - konferencija o internetskom marketingu društvenih medija

NovostiWeb::Strategija 6 je održana

21.11.2009. Održana je šesta Web::Strategija o društvenim medijima, te radionica Drumara. Hvala svima. Saznajte i tko su dobitnici prestižne Zlatne nagrade Web::Strategije. Više...

Web::Strategija - po 6. put - RASPRODANA!

17.11.2009. Što reći svim prijavljenima osim -  zahvaljujemo što ste prepoznali Web::Strategiju kao značajno mjesto Vašeg prosperiteta kroz edukaciju, promociju i druženje. Prijavljeno je preko 250 sudionika, te time smo pokazali da je Web::Strategija jedna od značajnijih manifestacija o webu ne samo u Hrvatskoj, već i u regiji. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI POKROVITELJI

 

Filaks  Virtus dizajN
Windows Internet Explorer 8
 CPP  
 
 

BRONČANI POKROVITELJI

 


 
 

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

 

 
 Timgraf Media Stimulans
Fotke.hr
 
 Imperito
 Hypo EXPO XXI centar

Considero

 Toplice Sveti Martin

Adventor


 Pago
Miss Interneta
 OH!
Uniline - online booking agencija
 Podravka  

 

ZLATNI MEDIJSKI

 

   tportal.hr
   

 Glas Istre
 

 
 
 

SREBRNI MEDIJSKI


eZadar  Kompass
 JaTRGOVAC
 Žena.hr  INFOTREND
 WLW  Metro-portal.hr
   T3 Magazin
 hrportfolio.com
Kapital Network TV  

 

 

 BRONČANI MEDIJSKI

 

SPA WELLNESS
 IT-infoNews  Sheportal.net
 Usporedi.hr
 VIA POSITIVA
 
 
 
 Kaj ima, Zagrebe?
 

 EDUKACIJSKI

 

  

 REGIONALNI MEDIJSKI