Web::Strategija 6
Ritam društvenih valova


Održana. Kada? 19. - 20.11.2009. (četvrtak od 9h, petak od 14h)
Gdje? Zagreb, Hypo EXPO XXI

::Web::Strategija - po 6. put - RASPRODANA!

Web::Strategija - po 6. put - RASPRODANA!

17.11.2009. Što reći svim prijavljenima osim -  zahvaljujemo što ste prepoznali Web::Strategiju kao značajno mjesto Vašeg prosperiteta kroz edukaciju, promociju i druženje. Prijavljeno je preko 250 sudionika, te time smo pokazali da je Web::Strategija jedna od značajnijih manifestacija o webu ne samo u Hrvatskoj, već i u regiji.


Web::Strategija 6 je po šesti put rasprodana i ovaj puta je dosegla interes prve konferencije u nizu od ove godine.

Organizatorima sigurno laska kada im, naravno u šali, neki izjavljuju da - nisi regionalni stručnjak za internet ako nisi predavao na Web::Strategiji, te im zahvaljuju na takvim šalama. No, posao organizacije ovakvog događaja daleko je od šale - vrlo je naporan, rizičan, stresan i zahtjeva veliku dozu poslovne diplomacije, dosta iskustva i, naravno - sreće. Ipak nije čista sreća organizirati šest rasproadnih konferencija za redom i to - u samo dvije godine. Jer, ne zaboravite, Web::Strategija se održava tempom - tri puta godišnje - u 3., 6. i 11. mjesecu, te je relativno mlada - počela je sa okupljanjem web profesionalaca prije manje od dvije godine. Neki se pitaju - zašto tako neuobičajeno često? Odgovor organizatora je da samo prate dinamiku događaja na webu i broj tema koje se otvaraju same od sebe svake godine.

Svakome tko se želi okušati u svijetu web poslovanja i web marketinga, organizatori mogu pružiti podršku, no na njemu je da ju zatraži.

Na početku su mnogi smatrali konferenciju minornim događajem za web u Hrvatskoj, a za regiju da i ne govorimo, niti ne sluteći kojim smjerom je organizator zacrtao razvoj ovog edukativnog projekta došavši sada do manifestacije koju prati cijela regija. No, tako je i sada - mnoge nove ideje namijenjene budućim Web::Strategijama počinju sa skorašnjom realizacijom. Ništa revolucionarno, ništa novo - samo još to u ovoj branši nitko nije napravio.

Za kraj, pozdrav svim medijima, pogotovo onima zlatnim pokroviteljima bez kojih Web::Strategija nikako ne bi bila ni približno ovako utjecajna konferencija.

I ne zaboravite - dan kasnije. Petak. Dvije riječi...

Web::Party.


Web::Strategija 6 - konferencija o internetskom marketingu društvenih medija

NovostiWeb::Strategija 6 je održana

21.11.2009. Održana je šesta Web::Strategija o društvenim medijima, te radionica Drumara. Hvala svima. Saznajte i tko su dobitnici prestižne Zlatne nagrade Web::Strategije. Više...

Web::Strategija - po 6. put - RASPRODANA!

17.11.2009. Što reći svim prijavljenima osim -  zahvaljujemo što ste prepoznali Web::Strategiju kao značajno mjesto Vašeg prosperiteta kroz edukaciju, promociju i druženje. Prijavljeno je preko 250 sudionika, te time smo pokazali da je Web::Strategija jedna od značajnijih manifestacija o webu ne samo u Hrvatskoj, već i u regiji. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI POKROVITELJI

 

Filaks  Virtus dizajN
Windows Internet Explorer 8
 CPP  
 
 

BRONČANI POKROVITELJI

 


 
 

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

 

 
 Timgraf Media Stimulans
Fotke.hr
 
 Imperito
 Hypo EXPO XXI centar

Considero

 Toplice Sveti Martin

Adventor


 Pago
Miss Interneta
 OH!
Uniline - online booking agencija
 Podravka  

 

ZLATNI MEDIJSKI

 

   tportal.hr
   

 Glas Istre
 

 
 
 

SREBRNI MEDIJSKI


eZadar  Kompass
 JaTRGOVAC
 Žena.hr  INFOTREND
 WLW  Metro-portal.hr
   T3 Magazin
 hrportfolio.com
Kapital Network TV  

 

 

 BRONČANI MEDIJSKI

 

SPA WELLNESS
 IT-infoNews  Sheportal.net
 Usporedi.hr
 VIA POSITIVA
 
 
 
 Kaj ima, Zagrebe?
 

 EDUKACIJSKI

 

  

 REGIONALNI MEDIJSKI