Web::Strategija 6
Ritam društvenih valova


Održana. Kada? 19. - 20.11.2009. (četvrtak od 9h, petak od 14h)
Gdje? Zagreb, Hypo EXPO XXI

::Otvoreni su natječaji za Zlatne nagrade

Otvoreni su natječaji za Zlatne nagrade

17.08.2009. Od danas je otvoren natječaj za prijave za nominacije za Zlatne nagrade Web::Strategije u tri kategorije -  Izvrsnost društvenog medija 2009, Doprinos društvenim medijima 2009 i Društvena marketinška kampanja 2009. Saznajte kako se prijaviti.


Konferencija Web::Strategija 6 dodjeliti će ukupno devet Zlatnih nagrada Web::Strategije 2009 podijeljene u tri kategorije za internetski marketing za društvene medije. Razlog uvođenja Zlatne nagrade Web::Strategije je promicanje i poticanje web poslovanja i internet marketinga kroz društvene mreže u regiji.

Do danas je u različitim kategorijama dodjeljena ova nagrada različitim regionalnim web tvrtkama, marketiškim agencijama, web studijima, web portalima te financijskim institucijama. Neki nagrađeni su već predavali o svojim iskustvima u web poslovanju na Web::Strategiji, a ostali će predavati na nadolazećim konferencijama. Na taj način Web::Strategija sudionicima omogućava na jedinstveni način edukaciju i networking - tako da sudionici mogu poslušati nagrađene Zlatnim nagradama na konferenciji, educirati se, upoznati nagrađene, mogu popiti piće ili čak ručati zajedno sa nagrađenima, te ostvariti istovremeno nove poslovne kontakte.

Ako želite doći na Web::Strategiju kao sudionik - prijavite se ovdje, a ako se želite prijaviti za nominacije za Zlatnu nagradu Web::Strategije, uvjete za prijavu možete saznati na ovoj web stranici.


Web::Strategija 6 - konferencija o internetskom marketingu društvenih medija

NovostiWeb::Strategija 6 je održana

21.11.2009. Održana je šesta Web::Strategija o društvenim medijima, te radionica Drumara. Hvala svima. Saznajte i tko su dobitnici prestižne Zlatne nagrade Web::Strategije. Više...

Web::Strategija - po 6. put - RASPRODANA!

17.11.2009. Što reći svim prijavljenima osim -  zahvaljujemo što ste prepoznali Web::Strategiju kao značajno mjesto Vašeg prosperiteta kroz edukaciju, promociju i druženje. Prijavljeno je preko 250 sudionika, te time smo pokazali da je Web::Strategija jedna od značajnijih manifestacija o webu ne samo u Hrvatskoj, već i u regiji. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI POKROVITELJI

 

Filaks  Virtus dizajN
Windows Internet Explorer 8
 CPP  
 
 

BRONČANI POKROVITELJI

 


 
 

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

 

 
 Timgraf Media Stimulans
Fotke.hr
 
 Imperito
 Hypo EXPO XXI centar

Considero

 Toplice Sveti Martin

Adventor


 Pago
Miss Interneta
 OH!
Uniline - online booking agencija
 Podravka  

 

ZLATNI MEDIJSKI

 

   tportal.hr
   

 Glas Istre
 

 
 
 

SREBRNI MEDIJSKI


eZadar  Kompass
 JaTRGOVAC
 Žena.hr  INFOTREND
 WLW  Metro-portal.hr
   T3 Magazin
 hrportfolio.com
Kapital Network TV  

 

 

 BRONČANI MEDIJSKI

 

SPA WELLNESS
 IT-infoNews  Sheportal.net
 Usporedi.hr
 VIA POSITIVA
 
 
 
 Kaj ima, Zagrebe?
 

 EDUKACIJSKI

 

  

 REGIONALNI MEDIJSKI