Web::Strategija 6
Ritam društvenih valova


Održana. Kada? 19. - 20.11.2009. (četvrtak od 9h, petak od 14h)
Gdje? Zagreb, Hypo EXPO XXI

::Potpisan drugi višestruki pokroviteljski ugovor

Između organizatora Web::Strategije i Virtus dizajna

07.10.2009. Potpisan je drugi višestruki pokroviteljski ugovor između organizatora Web::Strategije i tvrtke za izradu kvalitetnih web stranica Virtus dizajn kojom će se potpomognuti edukacija o web poslovanju i web marketingu u Hrvatskoj.


Davor Blaguški, Virtus dizajn Tvrtka sa cjelovitom i kvalitetnom ponudom izrade web stranica u Hrvatskoj, Virtus dizajn, kao pokrovitelj već par velikih regionalnih konferencija o webu, ovih dana je u zagrebačkom naselju Kajzerica potpisan višestruki pokroviteljski ugovor sa organizatorima Web::Strategije, agencijom Marketing odjel za organizaciju događaja, kojim će u nizu sljedećih konferencija Virtus dizajn promovirati svoju djelatnost, ali ujedno i novčano potpomognuti širenje web kulture, te web poslovanja i pametnog web marketinga putem edukativne konferencije Web::Strategija te popratnih događaja kao što su radionice (Web::Edukacija), urbana zabavna družnja (Web::Party, Web::Party Laganini - 16.10.) i drugi.

Ovim povodom, Davor Blaguški je u ime Virtus dizajna izjavio da "web poslovanje u recesiji pruza optimalan odnos uloženog i vraćenog", te uz smiješak pita "je li nas recesija dovoljno pogodila ili još imamo novaca na bacanje?"

"Poslovati putem weba je ipak u uzlaznoj putanji, te iako je recesija tek zanemarivo naškodila marketinškim budžetima za oglašavanje na internetu kroz web portale i društvene medije, sam rast web tržišta je u svijetu nezaustavljiv, pa tako i u našoj regiji" nadodala je Dora Staničić, izvršna voditeljica u agenciji Marketing Odjel.

Suradnja između Virtus dizajna i konferencije Web::Strategija započeta je još nakon održavanja treće konferencije prošle godine, a sada je potvrđena za sljedećih četiri konferencija, počevši od "Web::Strategije 6 - Ritam društvenih valova" koja će se održati 19.11. u Zagrebu.

Prvi višestruki pokroviteljski ugovor je potpisan sa tvrtkom Pogledi d.o.o. koja će se uskoro predstaviti na službenom webu konferencije, te na samoj konferenciji sa pokroviteljskim predavanjem.


Web::Strategija 6 - konferencija o internetskom marketingu društvenih medija

NovostiWeb::Strategija 6 je održana

21.11.2009. Održana je šesta Web::Strategija o društvenim medijima, te radionica Drumara. Hvala svima. Saznajte i tko su dobitnici prestižne Zlatne nagrade Web::Strategije. Više...

Web::Strategija - po 6. put - RASPRODANA!

17.11.2009. Što reći svim prijavljenima osim -  zahvaljujemo što ste prepoznali Web::Strategiju kao značajno mjesto Vašeg prosperiteta kroz edukaciju, promociju i druženje. Prijavljeno je preko 250 sudionika, te time smo pokazali da je Web::Strategija jedna od značajnijih manifestacija o webu ne samo u Hrvatskoj, već i u regiji. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI POKROVITELJI

 

Filaks  Virtus dizajN
Windows Internet Explorer 8
 CPP  
 
 

BRONČANI POKROVITELJI

 


 
 

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

 

 
 Timgraf Media Stimulans
Fotke.hr
 
 Imperito
 Hypo EXPO XXI centar

Considero

 Toplice Sveti Martin

Adventor


 Pago
Miss Interneta
 OH!
Uniline - online booking agencija
 Podravka  

 

ZLATNI MEDIJSKI

 

   tportal.hr
   

 Glas Istre
 

 
 
 

SREBRNI MEDIJSKI


eZadar  Kompass
 JaTRGOVAC
 Žena.hr  INFOTREND
 WLW  Metro-portal.hr
   T3 Magazin
 hrportfolio.com
Kapital Network TV  

 

 

 BRONČANI MEDIJSKI

 

SPA WELLNESS
 IT-infoNews  Sheportal.net
 Usporedi.hr
 VIA POSITIVA
 
 
 
 Kaj ima, Zagrebe?
 

 EDUKACIJSKI

 

  

 REGIONALNI MEDIJSKI