Web::Strategija 6
Ritam društvenih valova


Održana. Kada? 19. - 20.11.2009. (četvrtak od 9h, petak od 14h)
Gdje? Zagreb, Hypo EXPO XXI

::Preostalo 50% slobodnih mjesta

Preostalo 50% slobodnih mjesta

25.10.2009. Prošli tjedan počela je promocija Web::Strategije u medijima i do kraja tjedna popunjenost se popela na pola puta, te je preostalo još 50% slobodnih mjesta.


Svi zainteresirani za edukaciju i savjetovanje o primjeni društvenih medija u internetskom marketingu moći će tokom jednog dana ne samo naučiti iskustva marketingaša i poduzetnika iz regije, već će s istima moći ostvariti kontakte uživo te moguću poslovnu suradnju.

Trenutno je popunjeno 50% sjedećih mjesta u dvorani u najvećem zagrebačkom konferencijskom centru, a ostala mjesta čekaju na Vas! :)

Također, us slogan Bubnjeve na maksimum! preporučamo Vam i radionicu Drumaru (Društvena marketinška radionica) dan nakon Web::Strategije koja će Vas naučiti kako da se glas Vaše marketinške kampanje čuje što glasnije kroz danas najpopularnije društvene medije u regiji - Facebook, Twitter, Linkedin i blog. Cijenu kotizacije za Drumaru pogledajte ovdje.

Web::Strategija je osmišljena prvobitno kao edukativna regionalna konferencija što se u posljednjih par konferencija (ne zaboravite, ovo je tek 6. konferencija!) pokazalo uspješnim pristupom, da bi se istovremeno razvila i društvena komponenta konferencije (eng. networking) što je postao također razlog dolaska dijela sudionika jer osim upoznavanja i druženja s onima koje već dugo niste vidjeli, Web::Strategija je postala mjesto preliminarnih dogovaranja novih poslova ćemu svjedoće određeni komentari koje dobivamo od dosadašnjih sudionika.

Želite li i Vi biti dio ovog događaja - potrebno je prvo - prijaviti se.


Web::Strategija 6 - konferencija o internetskom marketingu društvenih medija

NovostiWeb::Strategija 6 je održana

21.11.2009. Održana je šesta Web::Strategija o društvenim medijima, te radionica Drumara. Hvala svima. Saznajte i tko su dobitnici prestižne Zlatne nagrade Web::Strategije. Više...

Web::Strategija - po 6. put - RASPRODANA!

17.11.2009. Što reći svim prijavljenima osim -  zahvaljujemo što ste prepoznali Web::Strategiju kao značajno mjesto Vašeg prosperiteta kroz edukaciju, promociju i druženje. Prijavljeno je preko 250 sudionika, te time smo pokazali da je Web::Strategija jedna od značajnijih manifestacija o webu ne samo u Hrvatskoj, već i u regiji. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI POKROVITELJI

 

Filaks  Virtus dizajN
Windows Internet Explorer 8
 CPP  
 
 

BRONČANI POKROVITELJI

 


 
 

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

 

 
 Timgraf Media Stimulans
Fotke.hr
 
 Imperito
 Hypo EXPO XXI centar

Considero

 Toplice Sveti Martin

Adventor


 Pago
Miss Interneta
 OH!
Uniline - online booking agencija
 Podravka  

 

ZLATNI MEDIJSKI

 

   tportal.hr
   

 Glas Istre
 

 
 
 

SREBRNI MEDIJSKI


eZadar  Kompass
 JaTRGOVAC
 Žena.hr  INFOTREND
 WLW  Metro-portal.hr
   T3 Magazin
 hrportfolio.com
Kapital Network TV  

 

 

 BRONČANI MEDIJSKI

 

SPA WELLNESS
 IT-infoNews  Sheportal.net
 Usporedi.hr
 VIA POSITIVA
 
 
 
 Kaj ima, Zagrebe?
 

 EDUKACIJSKI

 

  

 REGIONALNI MEDIJSKI