Web::Strategija 6
Ritam društvenih valova


Održana. Kada? 19. - 20.11.2009. (četvrtak od 9h, petak od 14h)
Gdje? Zagreb, Hypo EXPO XXI

::Video snimanje konferencije - AVI studio

Konferenciju prenose AVI studio i Komponenta

11.11.2009. U partnerskoj suradnji, kao organizacijski pokrovitelji Web::Strategije, studio za foto i video produkciju AVI studio iz Zagreba i tvrtka Komponenta iz Poreča će omogućiti arhiviranje video zapisa sa konferencije, te prijenos. Jelena Bobić, izvršna direktorica AVI studija donosi dobar savjet za sve koji organiziraju događaje (event management).


 

Jelena Bobić je kao izvršni direktor renomiranog zagrebačkog studija za foto i video produkciju pod nazivom AVI studio uvidjela na tržištu potrebu da sudionici u poslovnom svijetu (pa i oni koji izrađuju web stranice) trebaju kratke promotivne filmove kao brz i jezgrovit način predstavljanja. Način koji je nekada bio dostupan samo velikim korporacijama te način koji i dan danas gledamo kroz TV reklame. To je kratki atraktivni video spot!

Budućim klijentima, korisnicima, na primjer, turističkih kapaciteta, puno je upečatljivija minuta-dvije atraktivnog video spota, nego nekolicina fotografija.

"Zanimljiva perspektiva, istaknuli ste prednosti, a slabosti kao da i nemamo" ističe gospođa Bobić neke od komentara poduzetnika s kojima je poslovala, te dodaje: "Kad se uđe u svijet video prezentacije, uočila sam da spotova ima na svakom koraku. Od video zidova na svakovrsnim sajmovima, video-projekcijama na konferencijama, učilištima, trgovačkim centrima do sportskih i turističkih manifestacija."

Na kraju savjet za sve sudionike konferencije - smješite se jer na konferenciji Vas snima otkrivena kamera AVI studija! :)


Web::Strategija 6 - konferencija o internetskom marketingu društvenih medija

NovostiWeb::Strategija 6 je održana

21.11.2009. Održana je šesta Web::Strategija o društvenim medijima, te radionica Drumara. Hvala svima. Saznajte i tko su dobitnici prestižne Zlatne nagrade Web::Strategije. Više...

Web::Strategija - po 6. put - RASPRODANA!

17.11.2009. Što reći svim prijavljenima osim -  zahvaljujemo što ste prepoznali Web::Strategiju kao značajno mjesto Vašeg prosperiteta kroz edukaciju, promociju i druženje. Prijavljeno je preko 250 sudionika, te time smo pokazali da je Web::Strategija jedna od značajnijih manifestacija o webu ne samo u Hrvatskoj, već i u regiji. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI POKROVITELJI

 

Filaks  Virtus dizajN
Windows Internet Explorer 8
 CPP  
 
 

BRONČANI POKROVITELJI

 


 
 

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

 

 
 Timgraf Media Stimulans
Fotke.hr
 
 Imperito
 Hypo EXPO XXI centar

Considero

 Toplice Sveti Martin

Adventor


 Pago
Miss Interneta
 OH!
Uniline - online booking agencija
 Podravka  

 

ZLATNI MEDIJSKI

 

   tportal.hr
   

 Glas Istre
 

 
 
 

SREBRNI MEDIJSKI


eZadar  Kompass
 JaTRGOVAC
 Žena.hr  INFOTREND
 WLW  Metro-portal.hr
   T3 Magazin
 hrportfolio.com
Kapital Network TV  

 

 

 BRONČANI MEDIJSKI

 

SPA WELLNESS
 IT-infoNews  Sheportal.net
 Usporedi.hr
 VIA POSITIVA
 
 
 
 Kaj ima, Zagrebe?
 

 EDUKACIJSKI

 

  

 REGIONALNI MEDIJSKI