• Naslovnica
 • Blog
 • Web::Strategija 16 - Laboratorij digitalnog marketinga

Web::Strategija 16 - Laboratorij digitalnog marketinga

Poznata riječ za organizacijsko-eksperimentalne radnje unutar zadanih uvjeta i kroz planirane korake, smještene unutar izoliranih prostora u kojima se izvode različita ispitivanja posebnom opremom i uređajima, ("laboratorij"), kao da slikovito opisuje novu nadolazeću konferenciju u Zagrebu. Iako prema Wikipediji ta riječ laboratorije dijeli na kemijske, medicinske, tehničke i druge, sada imate jedinstvenu priliku sudjelovati u Zagrebu na jednom drugačijem - u laboratoriju za digitalni marketing - na konferenciji pod intrigantnim nazivom Web::Strategija 16 - Laboratorij digitalnog marketinga (skraćeno: WS16; hashtag #ws16).

Web::Strategija 16 - Laboratorij digitalnog marketinga

Na nadolazećoj Web::Strategiji 16 očeukuju Vas edukativne teme iz digitalnog marketinga kao što su automated bidding, programatic bidding, treba li nam više čovjek u Internet marketingu, tko će biti pobjednik digitalnog marketinga - čovjek ili stroj, zatim naučiti ćete više o advanced email triggering-u tj. o slanju mejlova prema ponašanju posjetitelja/korisnika i saznati ćete više o tome kako danas analizirati i koristiti Internet stvari (IoT) za prodaju tj. kupovinu. Očekuje Vas panel rasprava sa suprostavljenim stranama, te svečana dodjela Masterweb nagrada u dvije kategorije. Više o temama konferencije pročitajte u programu.

Tko će Vas dočekati na Web::Strategiji 16?

Višnja Željeznjak Robert Petković Mario Pintar
Miroslav Varga Goran Čandrlić Bojan Bernik
Ivica Kruhek Dino Oreški Dražen Tomić
Tomislav Skorup Maja Vratarić Enea Hasukić
Elmira Majerić Martina Kolaček Tomislav Buza

Cjelokupni cjelodnevni program edukativnih predavanja na manifestaciji potražite ovdje.

Kome je Web::Strategija 16 namijenjena?

Web::Strategija 16 s edukativnim predavanjima, panel raspravama i dodjelama Masterweb nagrada namijenjena je osobama koje sudjeluju u stvaranju digitalnih marketinških kampanja. Ili će tek sudjelovati....

 • web dizajn studiji i svi koji se bave izradom web stranica
 • digitalne marketinške agencije, full-service agencije
 • internetski poduzetnici, start-up tvrtke
 • web-trgovine tj. vlasnici web-shop trgovina
 • online mediji, web-portali, blogeri, novinari
 • poslovnjaci, opinion-makeri, stručnjaci, specijalisti
 • certificirati specijalisti za internetski marketing
 • svi koji su završili Web Marketing Akademiju (WMA)
 • studenti ekonomije, FER-a i drugih srodnih fakulteta.

Registracije za dolazak na konferenciju otvorene su na sljedećem linku.

Masterweb nagrade u dvije kategorije za 2015. godinu

Masterweb nagrada

Proglašenje TOP3 pobjednika u dvije kategorije Masterweb natječaja te uručenje nagrada održati će se na samoj konferenciji - uživo! Ovog puta, održati će se dodjela nagrada u sljedećim kategorijama: 

 • Najbolje korporativne web-stranice 2015

 • Najbolja web-marketing kampanja 2015

Saznajte više o kriterijima ocjenjivanja, članovima žirija te samom procesu Masterweb natječaja na sljedećm linku: Masterweb nagrada. Želite li prijaviti Vaš rad? Sada je vrijeme!

 Od 2008. do današnje Web::Strategije 16

Konferencija za moderne poslovnjake, marketingaše i developere održava se, sada već, osmu godinu za redom. Nastala je 2008. godine i kroz vrijeme stasala u najveću regionalnu konferenciju o webu na kojoj su se godinama družili i upoznavali mnogi današnji poslovni partneri, ugovarale različite poslovne suradnje s novim ili starim klijentima uz primarnu funkciju konferencije - edukacija web-zajednice o regionalnim i svjetskim inovacijama i brendovima digitalnog marketinga koji i dan danas egzistiraju i stvaraju nova rješenj,a koristeći pri tome višegodišnje poslovne benefite, započete upravo na ranijim Web::Strategijama.

Free Wi-Fi

Kao i svake godine, osigurava se besplatna wireless mreža kako biste svoje dojmove i fotografije s predavanja i druženja mogli podijeliti u real-time-u. Zato, napunite baterije i ponesite svoj laptop, tablet, mobitel ili neki drugi uređaj za povezivanje na internet (npr. ručni sat) i podijelite svoje trenutke s prijateljima putem društvenih mreža.

Cijena ulaznice

Dolazak na sva edukativna predavanja se naplaćuje. Ovdje je i cjenik.

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio