• Naslovnica
  • Blog
  • Neuralab i Transmeet.Tv produkcijski partneri Web::Strategije 13
Neuralab_Kolaz
Ovaj put je organizator Web::Strategije 13 odlučio konferenciju prenositi i putem Live streama. Produkciju će raditi ekipa iz Neuralaba koja će sam stream realizirati putem svog online video kanala ...Transmeet.Tv-a.

Program će trajati tijekom cijele konferencije, a moći ćete izravno pratiti sve predavače te njihove prezentacije na sljedećem linku
http://www.ustream.tv/channel/transmeet-tv-live-web-strategija-13

Twittajte / Chatajte / Sherajte … Hash je #WS13 

Neuralab je digitalna agencija koja brine o svim Vašim online aktivnostima. Bilo da trebate web stranicu, mobilnu ili facebook aplikaciju, web hosting, dizajn ili nešto četvrto vezano uz web oni su tu da vaše želje iz offline prenesu u online svijet.

'Doma su' i kada je u pitanju multimedija pa su tako uz snimanje, montiranje, online DVD-e, editiranje, podlaganje, animacije, on-demand video produkcije na 'ti' i sa Live streamingom. Nedavno su streamali Algebrinu konferenciju, a u portfolio njihovih stream radova ubraja se i Vip jazz festival, koncert TBF-a, cjelodnevni stream programa Radija 808 i još mnogo toga...

Neuralab tim

Upravo u tome Web::Strategiji pomažu kroz projekt Transmeet.Tv. Kanal je to na kojem za svoj ali i za gušt gledatelja snimaju glazbene, marketinške, indie i ine događaje koje uspješno javnosti plasiraju putem vlastitog YouTube kanala, te ostalih društvenih komunikacijskih kanala (Facebook, Twitter, Instagram...).

TTv-ov program dotiče se svih domena moderne umjetnosti i urbane kulture  kombinirajući pritom najrazličitije novinarske forme. Tako radovi nastali u produkcijskom laboratoriju Transmeet-a sežu od kratkih video izvještaja preko glazbenih spotova i snimaka koncerata pa sve do dokumentaraca  najrazličitije tematike. Ideja autora okupljenih oko TTv-a jest povezivanje i jačanje hrvatske, ali i regionalne mreže umjetnika, dizajnera, glazbenika i općenito ljubitelja digitalne kulture koji video prepoznaju kao sredstvo izražavanja.

Ne zaboravite dodati short url u bookmark: http://ustre.am/IddX, a reminder u kalendaru postavite na 8. ožujak 2012. u 9 sati, kad počinje trinaesta po redu, Web::Strategija - Kupac zvan čežnja.

 


Komentari

Pitanja? Komentari? pridružite se konverzaciji

Krešo Ožujak 1, 2012 u 15:59

:) )

Hrvoje Ožujak 5, 2012 u 13:05

Krešo – dobro ste ispali na fotki :)

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio