ws10_hostese
Još je samo tjedan dana do najposjećenije regionalne konferencije o web poslovanju, web oglašavanju i web tehnologijama „Web::Strategije 14 – Od weba do neba“. Dvorana Hypo Centra je popunjena, traži se mjesto više.

Web::Strategija, koja se održava tri puta godišnje (već niz godina bez prekida), se svrstala u nezaobilazan skup za svakog profesionalnog web developera u Hrvatskoj, ali i šire.

Sve prisutne će kao i uvijek dočekati birani profesionalci koji će pred širokom publikom poslovnih ljudi i web developera (web dizajnera i web programera) kroz bogati program prezentirati novosti i zanimljivosti iz svijeta weba. Svi sudionici će osim zanimljivih predavanja imati priliku družiti se s drugim posjetiteljima iz cijele regije te provesti nezaboravan dan koji će im dugo ostati u sjećanju. Održat će se i okrugli stol s temama vezanim za web development, zatim proglašenje dobitnika Zlatne nagrade Web::Strategije u 2 kategorije, a sponzori su osigurali i bogat fond nagrada, za one najupornije koji izdrže do kraja konferencije :)

Cijena ulaznice za Web::Strategiju 14 od 1.200 kn + PDV vrijedi samo do 7.6.2012. a ostala je svega 1 ulaznicaPrijavite se! što prije i osigurajte svoje mjesto!

P.S. Ostalimo možemo preporučiti izrazito koristan drugi i treći dan konferencije koji se također užurbano pune.  Radi se o manjim seminarima i radionicama koje primaju do najviše 10-ak polaznika.

Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio