Nazovi M radi ulaznice
Možda ste u zadnjih tjedan-dva primjetili da su u borbenim redovima projekata Web::StrategijaWeb::INDUSTRIJAWeb Marketing Akademija i Web::Edukacije uočeni uljezi! Obavještavamo vas da ne stvarate paniku jer se radi o novim djelatnicama marketinškog tima čija imena počinju na M. One su Matea Zubak i Martina Lenac (M&M) te će u naredno vrijeme preuzeti sve dosadašnje obaveze od Dore i Marine i pokušati ih dostojno zamijeniti. Evo i priča o njihovom background-u.

Matea Zubak je nakon VII. gimnazije upisala Ekonomski fakultet u Zagrebu, kojeg trenutno i završava. Uz studij usavršava svoje znanje o stvaranju sadržaja za web stranice, za koje smatra da osim što su vrlo zanimljive su i posao budućnosti. Vedra je i vesela osoba. Slobodno vrijeme provodi sa svojim bližnjima, a velika su joj strast izrada kolača i ukusnih slastica. Njam, njam!

Martina Lenac je diplomirana novinarka koja voli nove izazove, sportske aute i egzotične kućne ljubimce, a raspleše se na ritmove osamdesetih godina prošloga stoljeća. Iskušavala se u raznim poslovima, a ovaj posao joj je poseban izazov jer voli raditi i komunicirati s ljudima, slušati tuđa mišljenja i zajedno kreirati nove ideje!

Zajedničko im je to što se vesele upoznavanju sa svima Vama koji čitate naš blog te na uspješnom i produktivnom radu koji je ispred njih. Za moguće početne greškice Vas najljepše mole za razumijevanje, no budite im slobodni ukazati na njih kako bi što prije postale uigrani dio tima web zajednice.

Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio