education
Organizatori Web::Strategije pokrenuli su Web Marketing Akademiju (skraćeno: WMA), jedinstvenu edukaciju za sve željne znanja iz područja web marketinga i novih tehnologija. Kroz edukaciju koja se sastoji od 12 predmeta, učeći od vrhunskih stručnjaka, postat ćete specijalist za web marketing.

Web Marketing Akademija će Vas naučiti sve o web marketingu, kroz modele poslovanja na webu, komunikaciju s web-potrošačima, web-prodaju, oglašavanje.

Priprema za prvu WMA generaciju je jednostavno naš najbolji odgovor na zahtjev tržišta. Odlučili smo kandidate, koji su voljni učiti i svladavati tražena znanja, po završetku WMA testirati, a najbolje nagraditi certifikatom WMA koji će im u budućem poslovanju omogućiti bolju konkurentnost. Vodili smo se i teškom gospodarskom situacijom, te smo ponudili trenutno najpovoljniju tržišnu cijenu svim budućim specijalizantima. Volim naglasiti i da toliko raznolik te toliko stručan obrazovni kadar još uvijek nitko kod nas nije uspio sastaviti unutar jednog obrazovnog programa za online poslovanje, kao što je to po prvi puta učinila WMA.“ - izjavio je direktor organizacije Web Marketing Akademije i Web::Strategije.

Obrazovanje traje 120 školskih sati, na kraju je polaganje ispita znanja i dobivanje certifikata o završenoj Web Marketing Akademiji kao „specijalist za web marketing“.

Upisi su upravo u tijeku, a prvo predavanje je već 6.2.2012.

Više informacija potražite ovdje na službenoj objavi upisa u Web Marketing Akademiju.

 

Komentari

Pitanja? Komentari? pridružite se konverzaciji

cvijet Siječanj 15, 2012 u 22:53

zanima me akademija, ali nisam pronašla kakvo predznanje je potrebno za upis?

pa da li je dovoljan završen ekonomski fakultet u Zagrebu?

marina Siječanj 16, 2012 u 08:34

Na programu Web Marketing Akademije imate priliku usvojiti specifična znanja iz područja web marketinga. Prethodni stupanj edukacije nije presudan. Za dodatne informacije slobodno se obratite e-mailom na wma@webedukacija.com.

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio