Cisex_150px
U petak 29. lipnja 2012. u 18 sati, u klubu Mansion na zagrebačkom jezeru Jarun održat će se 8. CISEx Friday - industrija softvera i zapošljavanje u Hrvatskoj. Okupljanje će se iskoristiti za proslavu svih novih radnih mjesta koja su članovi otvorili od početka rada udruge.

"Osobito smo ponosni jer znamo da članovi naše udruge spadaju u red izvrsnih poslodavaca kod kojih su mnogi zaposlenici ujedno i dioničari te uživaju poticajnije radne uvjete i radne sredine nego u većini drugih djelatnosti.


Naša orijentiranost prema inozemnim tržištima pokazuje se kao izvrstan način kako možemo rasti i u vrijeme krize, stvarati nove proizvode, pokretati nove startup projekte, biti inovativni i konkurentni. Broj članova naše udruge iz dana u dan raste i daje nam vjeru da u budućnosti možemo očekivati daljnji trend “preslagivanja” naše industrije koja se iz receptivne, kakva je uglavnom bila posljednjih 20 godina, pretvara u emitivnu i odlučno osvaja nova svjetska tržišta. Naša industrija u mnogočemu je posebna. Ne traži velika poduzetnička ulaganja u podizanje proizvodnje, tržište potražnje je u stalnom porastu, a mogućnosti za globalni plasman postaju sve jednostavnije. No naša industrija još uvijek nije u našem društvu prepoznata kao jedna od strateških i naš je zadatak podići svijest i stvoriti spoznaju o nama i našim potencijalima kod svih onih koji bi nam mogli u tom nastojanju biti korisni partneri." -
izjavili su organizatori događaja.

Na 8. CISEx Fridayu predstavit će nekoliko ideja i projekata kojima je cilj potpomoći zapošljavanje i učiniti ga kvalitetnijim.

Događaj je otvorenog tipa, ulaz je slobodan, te za dolazak nije potrebno biti članom udruge CISEx. Broj mjesta nije ograničen, ali vas svakako molimo da se za prisustvovanje događanju (RSVP) prijavite na listu putem usluge Entrio. Link za prijavu možete pronaći OVDJE.

Vrijeme održavanja: 29. lipnja 2012. od 18 sati
Mjesto održavanja: Klub Mansion, Jarunska obala bb, Zagreb
Twitter: #CISExFriday

Satnica:

18:00 – 18:30 – Dobrodošlica
18:30 – 18:45 – Pozdrav – Hrvoje Bujas (Pravi klik, CISEx) i Jura Benčić (e-talent)
18:45 – 19:00 – Goran Radić (Applicon, CISEx) – Pregled CISEx novosti
19:00 – 19:25 – Saša Cvetojević (Insako, CRANE) – Predstavljanje novog Zagrebačkog inkubatora poduzetništva (ZIP)
19:25 – 19:55 – Vedran Antoljak (Sense Consulting) – Procjena potencijala tvrtke prema standardu EU - IMP3ROVE
19:55 – 20:20 – Dario Alfirević (Enoto) – Što sve stoji na putu IT izvozu i zbog čega ne zapošljavamo brže
20:20 – 20:40 – Jura Benčić (e-talent) – Sustav testiranja zaposlenika: e-talent
20:40 – e-talent CISEx Party

Vidimo se!Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio