2012_06_15_happy_mug_2
Održan je i uspješno završen prvi dan "Web::Strategije 14 - Od weba do neba"!

Održana su brojna predavanja iz područja web tehnologija, u dobroj atmosferi i ugodnom društvu posjetitelja, predavača, partnera, sponzora, odbora i suradnika. Mnogi su iskoristili priliku i za uspostavljanje novih prijateljstava i dogovaranje novih poslova.

Odabrani su i dobitnici Zlatne nagrade Web::Strategije u kategorijama Web inovativnost 2012 i Web upotrebljivost 2012. Prisutni su mogli poslušati i razgovor web-stručnjaka za vrijeme okruglog stola, čiji je moderator bio Bojan Bajgorić Šantić s portala rep.hr. Konferenciju je posjetila i gošća iznenađenja - Kirsten Campbell. Degustirala su se i odlična vina Vinarije Štampar, podijelile su se nagrade sponzora...

Hvala svima koji su sudjelovali u stvaranju programa konferencije, svim predavačima, medijima, i velika zahvala sponzorima i organizacijskim partnerima, jer bez njih ova konferencija ne bi bila tako uspješna.

Pogledajte i post-festum konferencije i rezultate ankete, gdje možete pogledati tko su TOP5 predavači ove konferencije, kao i pregledati fotografije glavnog konferencijskog dana.

Prezentacije s konferencije su već spremne za Vaše preuzimanje.

Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio