Posljednja Web::Strategija
Kroz ovo dugo i važno razdoblje za razvoj online poslovanja ne samo u Hrvatskoj već i u cijeloj regiji, Web::Strategija je postala brend za sve koji se bave webom. Prepoznatljiva, iz broja u broj, doletjela je do broja 15. Neki će reći "već", neki "tek"... No, ono što je sigurno je da je ovo posljednja konferencija.

Naravno, u ovoj godini.

No svakako možete očekivati neke znatnije promjene u sljedećoj godini, još turbulentnijoj za poduzetnike i gospodarstvenike, mnoge obrtnike i tvrtke. Za sve one koji se bave web oglašavanjem, web marketingom, web poslovanjem, web developmentom i web dizajnom. Zbog promjena na tržištu organizatori pripremaju novosti za sve koji su bili uz Web::Strategiju dugi niz godina - od prve pa do petnaeste.

Iako bi u ovakvom sastavu Web::Strategija mogla dogurati i do punoljetnosti (18, 21 u nekim zemljama), za dugoročno očuvanje web-baštine potrebni su određeni rezovi te implementacija određenih novih odeja. Organizatori Web::Strategija su spremni za taj zaokret sa novim snagama i novim motivima koji će Web::Strategiju zaokrenuti u drugom smjeru - prema naprijed.

Never give up!

Što će biti sa Zlatnom nagradom Web::Strategije? I tu će biti promjena, a o njima uskoro...

Ukratko, ne propustite zato ovu tzv. zadnju Web::Strategiju, neki bi rekli posljednju, a drugi - svaka je takva jer je jedinstvena i neponovljiva.

Prijave su u tijeku...

...a evo i nekih naslova iz današnjih medija:

  • Trump: 'Ova Web::Strategija 15 je prevara, potrebna nam je revolucija!'
  • Deset najtežih dana Dunje Zloić-Gotovine: 'Samo čekam da se Web::Strategija vrati!'
  • Barack Obama: 'Pred Web::Strategijom je velika budućnost'
  • 'Bježali smo, a sve što smo imali progutala nam je WS15’
  • Američki veleposlanik: 'Politika prema Web::Strategiji neće se mijenjati'

Budite dio povijesti već danas! Jer sutra... Sutra ćete možda shvatiti da je ovaj post u biti ipak govorio o - zadnjoj Web::Strategiji! A tada će već biti kasno doći na nju. I zato treba reagirati danas.

Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio