laptop
Kao što već sigurno znate, od 15. - 17. studenog 2012. u Zagrebu se održala petnaesta po redu, a ujedno i posljednja Web::Strategija pod nazivom "Gdje mi je ROI?". Okupila je mnoštvo uglednih predavača, dodijelila puno nagrada, proglasila stručnjake (mlade i one iskusne), te su se u ugodnom ambijentu družili predstavnici internetsko-marketinške elite...

U četvrtak, 15. studenog, otvorila su se vrata velike web konferencije u zagrebačkom Hypo centru. Tokom cijelog dana mogli ste pratiti predavanja uglednih predavača iz Hrvatske, ali i regije.

Svi su predavači iznosili svoje primjere o ROI-u (Return on Investment), objašnjavali prisutnima koji su najbolji načini za mjerenje ROI-a, kako vratiti uložen novac te poboljšati online prodaju prisutnih.

Drugog i trećeg dana Web::Startegije 15, svi zainteresirani polaznici su pratili edukacije profesora Simona Megliča iz Slovenije i Damira Podhorskog iz Osijeka: E-mail marketing u turizmu i Mjerenje ROI-a pomoću Google Analyticsa. Treća edukacija pod nazivom "Online marketing ROI u turizmu", radi neodgodivih obaveza g. Jellačića, pomaknuta je na četvrtak 29.11.

Još jednom zahvaljujemo svim našim sponzorima, partnerima, organizatorima, te naravno predavačima ali i publici - bez koje konferencija ne bi bila to što je!

Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio