• Naslovnica
  • Blog
  • Akcija - partner Web::Strategije za društvene mreže
IlijaBrajkovic_150px
Specijalizirana tvrtka za community management Akcija je postala organizacijski partner svih Web::Strategija u 2012. godini. Ugovor je potpisan za interaktivno upravljanje društvenim mrežama Facebook, Twitter i LinkedIn.

Potpisanim Ugovorom između Akcije i organizatora Web::Strategije dogovorena je suradnja za konferencije koje će se održati u 2012. godini, i to u ožujku, lipnju i studenom. Akcija će upravljati profilima i komunicirati s fanovima i followerima mjesec dana prije svake konferencije.

Kako Ilija Brajković, iz tvrtke Akcija, vidi suradnju s Web::Strategijom:

“Kroz nekoliko posljednjih konferencija uvidjeli smo značaj Web::Strategije kao jednog od najvažnijih okupljališta ljudi iz domaće informatičke i marketinške struke. Partnerstvom sa Web::Strategijom želimo pomoći boljem pozicioniranju i promoviranju Web::Strategije na Facebook-u, Twitter-u i LinkedIn-u, obzirom da velika većina ciljane publike koristi upravo ove društvene mreže kao jedan od glavnih kanala informiranja. Vjerujemo u veliku mogućnost internet marketinga, te se nadamo da ćemo svojim znanjem i iskustvom, kao agencija koja je u potpunosti fokusirana na društvene mreže, pomoći Web::Strategiji u ispunjavanju zacrtanih ciljeva i podići svijest zajednice o pravilnoj upotrebi društvenih mreža.”

Obzirom da je čak dvije trećine korisnika interneta u Hrvatskoj na društvenim mrežama, ne sumnjamo da će suradnja biti uspješna, na zadovoljstvo Akcije, Web::Strategije, kao i svih onih koji prate Web::Strategiju na Facebook-u, Twitter-u i LinkedIn-u.

Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio