• Naslovnica
  • Blog
  • Višestruki srebrni sponzor Web::Strategija je tvrtka logIT
logIT_sponzorstvo_visnja
Poznata i uspješna tvrtka specijalizirana za web dizajn, programiranje web aplikacija po mjeri i internetski marketing - logIT, nastupit će na Web::Strategiji 13, ali i na nizu nadolazećih konferencija kao višestruki srebrni sponzor.

Za ovakav vid suradnje su se odlučili već drugi put. Sudjelovali su kao srebrni sponzori i na Web::Strategiji 8, Web::Strategiji 9, Kolektiva Web::Strategiji 10, Web::Strategiji 11. Zbog ove posebne suradnje njihovi djelatnici su bili i predavači na navedenim Web::Strategijama, s raznim temama, u kojima se između ostalog govorilo o Google-u, online kupnji i projektiranju web stranica.

Direktoricu prodaje logIT-a, Višnju Željeznjak, smo upitali:

Zašto ste se ponovno odlučili na suradnju s Web::Strategijom kroz sponzorstvo?

“Web::Strategija omogućila nam je da dodatno učvrstimo našu ekspertizu i da upoznamo nove poslovne partnere. Dodatno smo iznimno zadovoljni PR efektom koji dobivamo nastupanjem na Web::Strategiji.”

Koji je utjecaj Web::Strategije na poslovnu web zajednicu?

“Web::Strategija značajno je pomogla u jačanju pozitivne percepcije IT branše kao kvalitetne i stručne. Nama web profesionalcima jako je važno da naš rad bude cijenjen i da ono što radimo, doista pomaže našim klijentima. Iz tog aspekta Web::Strategija je središnje mjesto susreta i razmjene iskustava kojem se vraćamo već treću godinu za redom.”

Obnavljanjem ovog ugovora, sponzor logIT dobiva promociju na najposjećenijoj regionalnoj edukativnoj konferenciji o webu, a Web::Strategija postaje još bolja. Svi sponzori koji pomažu Web::Strategiji na ovaj način ulažu u jačanje web zajednice u Hrvatskoj i regiji.

Osim srebrnog sponzorstva za Web::Strategije, tvrtka logIT je najavila i izlaganje na sajmu “Web::INDUSTRIJA 2012 - Cool Stuff”.

Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio