WS14_plavo_150px
Približava se i četrnaesta po redu Web::Strategija - Od weba do neba. Održava se u Zagrebu od 14. 06. 2012. (četvrtak) do 16. 06. 2012. (subota).

Namijenjena je web developerima, web dizajnerima, web programerima, projekt managerima, studentima tehničkih i grafičkih fakulteta, ali i svim sadašnjim i budućim kupcima i naručiteljima web stranica i web aplikacija, voditeljima web timova, voditeljima i direktorima timova web developera, web novinarima, te svima željnima znanja iz područja web tehnologija.

Stručnjaci web developmenta iz regije će Vam na konferenciji prenijeti svoja znanja i iskustva optimizacije, skaliranja i integracije velikih web servisa, te Vas educirati o nadolazećim novostima i standardima u tehnologijama. Tu je naravno i neizostavni networking i druženje s ljudima iz struke.

Prvi dan Web::Strategije 14, 14. 06. 2012., su edukativna predavanja vrsnih stručnjaka u Hypo centru u Zagrebu.

Drugi i treći dan konferencije, 15. i 16. 06. 2012. svi zainteresirani mogu pohađati specijalizirane radionice i seminare koje organizira Web::Edukacija, a održavaju se u VMD poslovnoj zgradi u Zagrebu, i to:

"Danas intenzivno razmišljamo o dizajniranju informacijskih sustava i njihovoj isplativosti. Optimizacija, skaliranje, broj korisnika, preopterećenja, uska grla, ubrzanje, dostupnost 99.9%, load balancing, redundancija, cloud, virtualizacija... Interakcija hardvera i softvera, infrastrukture i korisnika.

Planiranje i dizajniranje web sustava važan je korak koji će u konačnici omogućiti kvalitetan web-servis vašim korisnicima, bez prekida i zastoja u radu, uz optimalna ulaganja u serversku infrastrukturu." - ovim riječima je predsjednik programskog odbora, gospodin Davor Maričić, najavio "Web::Strategiju 14 - Od weba do neba".

Kada se prijaviti za Web::Strategiju 14?

Preporučamo online prijavu već danas po povoljnijoj cijeni. Ne čekajte zadnji trenutak kada je cijena kotizacije najskuplja, a moguće je i ranije zatvaranje prijava jer je broj sjedećih mjesta ograničen!

Svi članovi Web::Kluba imaju, naravno, besplatan ulaz i dovoljno je da se prijave na vrijeme (prije rasprodaje svih ulaznica). Sad je upravo najbolji trenutak za prijavu u Web::Klub jer traje akcija za članstvo.

Požurite s prijavama za Zlatnu nagradu Web::Strategije

Web::Strategija ne bi bila ista bez svoje Zlatne nagrade Web::Strategije, koja se na developerskoj konferenciji dodjeljuje u dvije kategorije:

Ova prestižna nagrada se dodjeljuje izvođačima web projekata, a ne naručiteljima, na taj način promoviraju se oni najsposobniji i najinovativniji iz web zajednice, kojima će se priznanja svečano uručiti na konferenciji Web::Strategija 14. Prijave se primaju do 01. 06. 2012. u 14h.

Vidimo se?

Komentari

Pitanja? Komentari? pridružite se konverzaciji

Hrgan Svibanj 15, 2012 u 10:57

Naravno da se vidimo!

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio