Web inovativnost 2012

Zlatna nagrada Web::Strategije

Ove godine će se na četrnaestoj konferenciji Web::Strategija po treći put dodijeliti nagrada za doprinos u stvaranju inovativnih web rješenja pod nazivom „Zlatna nagrada Web::Strategije u kategoriji Web inovativnost 2012“. Ocjenjivački odbor će ocjenjivati inovativnost web rješenja (s naglaskom na tehničku izvedbu ideje). Dokazana komercijalna isplativost prijavljene inovativnosti NIJE preduvjet za dobivanje Zlatne nagrade Web::Strategije u ovoj kategoriji, već ideja ostvarenog web rješenja.

Natječaj se održava prije Web::Strategije 14, konferencije o web developmentu, i to u 2 kategorije:

- Web upotrebljivost 2012
- Web inovativnost 2012

Tko su prethodni dobitnici u kategoriji Web inovativnost?

2010. | 2011.

Cilj Zlatne nagrade Web::Strategije

Cilj je poticanje web developmenta i izrade web projekata u regiji, kao i njihovo promicanje i isticanje. Nagrada dolazi kao statusni simbol samo onima koji su svojim predanim radom i stručnim angažmanom strastveno i nesebično doprinijeli kvaliteti inovativnosti web rješenja.

Tko se može prijaviti?

Prijaviti se može pojedinac ili pravna osoba - vlasnik inovativnog web rješenja. Nakon svake prijave, organizator će razmotriti prijavu i nakon prihvaćanja, web rješenje će se smatrati nominiranim.

VAŽNO!
Obzirom je Zlatna nagrada Web::Strategije regionalna nagrada - očekuju se i prijave iz Srbije, Bosne i Hercegovine, te drugih regionalnih zemalja.

Kako se prijaviti?

Prijave za nominacije za Zlatnu nagradu Web::Strategije u kategoriji Web inovativnost 2012. su završile. Proglašenje dobitnika bit će na konferenciji Web::Strategija 14. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju.

Prijave se primaju putem ovog online formulara najkasnije do 01. 06. 2012. u 14 sati. Nakon navedenog vremena prijave više neće biti moguće.

Moguće je prijaviti najviše 10 web stranica/projekata jednog izvođača (slobodne su višestruke prijave) za nominacije za Zlatnu nagradu Web::Strategije u željenim kategorijama. A to je ujedno i sve što trebate napraviti. Naravno, pazite na rok za prijave do kada najkasnije možete ispuniti online formular.

Što nakon prijave?

Prijave pregledavaju organizatori i članovi ocjenjivačkog odbora.
Nakon pregledavanja prijava - iste mogu biti:

a) prihvaćene za nominaciju
b) odbijene za nominaciju
- ako organizator ili netko od članova ocjenjivačkog odbora smatra da prijavljeni za nominaciju imaju utjecaj na pojedinog člana ocjenjivačkog odbora u kategoriji za koju se prijavljuje
- ako je član ocjenjivačkog odbora sudjelovao u izradi web stranica koje se prijavljuju
- ako podaci nisu navedeni ili nisu točni.

Nakon prihvaćanja prijave od strane organizatora (dobiti ćete povratni e-mail kroz neko vrijeme), možete smatrati prijavljenu web stranicu i izvođača iste nominiranim u odabranoj kategoriji. Nominirani za Zlatnu nagradu Web::Strategije imaju pravo istaknuti na svojim web stranicama web-značku (slika lijevo) koji označava da su oni kao tvrtka, pojedinac ili web stranica nominirani za nagradu i to od trenutka kada dobiju službenu potvrdu na e-mail. Dakle, bez obzira na ishod rada ocjenjivačkog odbora.

Po završetku natječaja, sve prikupljene nominacije prosljeđuju se članovima ocjenjivačkih odbora za svaku pojedinu kategoriju koji neovisno daju svoje ocjene koje u kumulativu čine internu rang ljestvicu putem koje proglašavaju pobjednike.

Podatak o tome tko je nagrađen Zlatnim nagradama Web::Strategije biti će poslovna tajna organizatora i članova žirija za svaku pojedinu kateogoriju do trenutka javne objave na prvi dan konferencije kada će se i zaslužene nagrade svečano uručiti nagrađenima.

Tko ocjenjuje nominirane?

Nominirane za Zlatnu nagradu Web::Strategije ocjenjuju članovi ocjenjivačkog odbora, a ocjene daju prema pravnim uvjetima (čl.2.) konferencije.

Izjava nadzornika ocjenjivačkog odbora

Siniša Gavrilović, nadzornik stručnog tima ocjenjivačkog odbora izjavio je: "Uloga Zlatne nagrade Web::Strategije je konstantno otkrivanje kvalitetnih web projekata i timova koji svojim radovima potiču zajednicu na brže prepoznavanje i primjenu trendova unutar weba. Dobitinci Zlatnu nagradu Web::Strategije doživljavaju kao priznanje cijele zajednice, potvrdu svoje stručnosti ali i obavezu kvalitetnog rada u budućnosti."

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio